15 putKrvotok je napisao/la:Ma za ovo plaćanje karata, neka raja sačeka i ostale koji budu stizali, šta će na kraju sa 100,200,300 ljudi koji su u grupi i neće da kupi kartu? Možemo u šetnju po gradu, ako to vlastima odgovara, niko nas ne može natjerati da kupimo kartu, ja još nisam vidio da murija vadi pare iz džepova i ide do blagajnea ne mogu nas šale ni vratiti kad dođemo. I sve kad se skupi neće da tipla kartu, gdje će onda sa nama? Ne mogu 100-300 ljudi u stanicu potrpati, ako svi odbiju platiti ovu pljačku. I šta ako onda svi krenemo u grad, kad već ne možemo na tekmu idemo se malo zabaviti u gradu, imamo po 2 marke i odosmo u kakav mostarski kafić da se ludo provedemo
Šteta što niko nije pominjao voz, ima u 7:05 ujutro iz Sarajeva za Ploče, a iz Ploča isti dan u povratku dolazi u Mostar oko sat i po nakon završetka tekme i u Sarajevu je oko 21:00, to bi bila havarija
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Danas na treningu Amar drzao malo duze predavanje prvotimcima pa su onda malo igrali...
Zeba normala,Radovanovic isto tako ok,Markovic samo imao flaster na nosu a Svraku nisam vidjeo...
Dosao je i novi golman iz Ceske ne znam ime ali momak je mlad i solidan..eto toliko
Zeba normala,Radovanovic isto tako ok,Markovic samo imao flaster na nosu a Svraku nisam vidjeo...
Dosao je i novi golman iz Ceske ne znam ime ali momak je mlad i solidan..eto toliko
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Nedaj se Zeljo.Podrska od nas navijaca koji smo daleko ali nam je Zeljo uvjek u srcu.Niko se nije mogo zajebavat sa imenom Zeljo a nece ni sad.Koje su to novinarske picke pisale protiv nas,sta hoce koji ****.Nedamo mi Zelju i necemo nikad dopustit da se neko zajebaje sa nasom zakletvom Zeljom.Pozdrav.
ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupimaEdinTM87 je napisao/la: 15 puti 10 karta svidja mi se ideja, ne mogu nam nista, nadam se da ce se i ostali sloziti ! A gdje ces vozom pa da cekas godinu da pocne tekma
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Hoće li sutra biti trening , i u koliko sati ???
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Jojj ti crkve kako je Bajri pukla noga... bilo mi je dosadno, pa reko da idem na tekmu (inace sam iz Kiseljaka, nedaleko od Kreseva), i stadion je bio poprilicno pun. I tamo negdje blizu aut linije, Spahic je proso jedno 2,3 igraca i onda mu je ovaj jedan (fin momak, znam ga), slomio nogu popola, prvo on jedno 10 sec. nista, al kad je vidio da mu se noga drzi na stucni digo je cijeli grad na noge koliko je se dero. Inace, moj ga je jaran iz srednje nosio na nosilima i kaze, oni mu namjeste nogu u normalan polozaj al ona sama ode na onu stranu, strahota gledat. Nadam se da ce bit sve uredu sa njim.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...Krvotok je napisao/la: ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupima
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Pa nismo pitari da fasujemo gdj god dodjemo, inace niko od gostujucih navijaca nije placao 10 KM ulaz nikad koliko znam.Gigant je napisao/la:Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...Krvotok je napisao/la: ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupima
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
tm_ludak je napisao/la:stO je pomijerena utakmica kupa ?
U biltenu NS BiH je stajalo da su revanši 20.10. 2010. g ali su iz samo njima znanih razloga objavili da su revanši 06.10. iako samo dva dana kasnije reprezentacija igra utakmicu sa Albanijom. Tako da mislim da su samo poravnali stari kalendar takmičenja
Pa sa onim prijedlozima bi sigurno i vi fasovali...i ne znam samo se vi nesto bunite, te protiv olimpika nesto, te skupo vam na kosevo pa bojkotujete, pa halo...jel volis svoj klub, bujrum plati i klati...i nama su digli sa 5 na 7 u lukavici, pa se niko nije bunio...i na grbavici sjever placamo 15 pa se ne bunimo, a ne vrijedi tih para...pile87 je napisao/la: Pa nismo pitari da fasujemo gdj god dodjemo, inace niko od gostujucih navijaca nije placao 10 KM ulaz nikad koliko znam.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Pa nismo KITARI ... kod nas je za goste ulaz uvijek džaba (osim za KITARE) , a najbolja je tribina u cijeloj državi !Gigant je napisao/la:Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...Krvotok je napisao/la: ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupima
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Ko je rekao da me treba pustiti da uđem bez karte? A ja još nisam doživio da dobijem batine od murije ako stojim pred stadionom nepraveći probleme, i na kraju dokle me može otjerati? 20-50-100m od stadiona, i ne samo mene već i ostale u grupi. I šta su dobili? Grupu od 100-300 kojih desetinu metara dalje, i šta ćemo onda? Kako bi ti to riješio, gigante? Usput, to ti samo misliš da će "normalni" uzimati karte, kod nas podjele na normalne i nenormalne nema kada su gostovanja u pitanju, zna se da na gostovanjima svega ima.Gigant je napisao/la: Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 23 sep 2010, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
- nookey
- Kontakt:
Kako kome burazeru,meni je vrijedniji nego cijeli Hadison!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Zna li iko vrijeme i mjesto okupljanja ?
- zlaya_tm87
- Kontakt:
poenta je u tome da su bezobrazni. haj da nam daju dio one normalne tribine kao sto je prije bio obicaj prije nego sto su nabacali one fosne pa bih rekao OK, yebi ga, barem imam komfor, stolicu i normalnu tribinu i znao bih da tu istu cijenu placaju i ostali navijaci koji bi tu bili van naseg sektora. a ovako njima niko ne dolazi na stadion, pa znaju da ce zeljini bolesnici doci i sad hajmo nahajcati cijene i to za ono g0vno od "tribine" . nema smisla. pitam se i volio bih da mi neko kaze kolike su cijene za ostale tribine...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Kao prvo, ja ocito pricam sa ljudima koji bas i nisu isli po utakimcama, pogotovo gostujucim, pa nemaju pojma...tvoj kolega sa tribine je rekao da vas puste bez karte, zato sam i napisao svoj komentar da to moze malo teze proci...a to da ce vas otjerati 50 metara od tribine, i da vi necete praviti probleme, ocito pokazuje da nemas pojma o cemu pricas...mogu vas lagano rastjerati, a pri prvom pokazivanju negodovanja primjeniti silu...ja vam preporucujem kontra tribinu, i ja sam tu sjedio, jer je skela premala i presmjesna....Krvotok je napisao/la: Ko je rekao da me treba pustiti da uđem bez karte? A ja još nisam doživio da dobijem batine od murije ako stojim pred stadionom nepraveći probleme, i na kraju dokle me može otjerati? 20-50-100m od stadiona, i ne samo mene već i ostale u grupi. I šta su dobili? Grupu od 100-300 kojih desetinu metara dalje, i šta ćemo onda? Kako bi ti to riješio, gigante? Usput, to ti samo misliš da će "normalni" uzimati karte, kod nas podjele na normalne i nenormalne nema kada su gostovanja u pitanju, zna se da na gostovanjima svega ima.
pile87 je napisao/la:Pa nismo pitari da fasujemo gdj god dodjemo, inace niko od gostujucih navijaca nije placao 10 KM ulaz nikad koliko znam.Gigant je napisao/la:Moze jedno pitanje za sarajevskog mangupa...cemu tolika frka oko karti, kakva je otimacina u pitanju...i na koji nacin ti mislis da ce te oni pustiti bez karte??? Ako si primjetio da u zadnje vrijeme policija puno vise koristi represivne mjere, tako da im je to namjanji problem, rastjerati taj dio sto se skupio, dio koji uzmu kartu (a bice ih normalnih) ce uci, i sta si dobio nista...ako imas lovu da dodjes u Mo, fino izdvoji i cenera, jer si sarajevski mangup, i kupi sebi kartu...isto kao sto i on plati kartu za sjever kada dodje na grbavicu, ili za jug kada dodje na Kosevo...jeste da je ono skela, ali bolje nemaju, ili fino uzmes kartu za onu njihovu tribinu, i lagano gledas tekmu...a to sto lozis raju, moze imati samo kontra-efekat, da fasujete batine...Krvotok je napisao/la: ma taj rad, zna se da raja koja ide može i kartu da tipla, al' je fol da mozgovi koji su odredili bezobraznu cijenu karata, kontaju šta će oni i policija sa tolikim ljudima koji se pojave ispred stadiona, jer mi nemamo šta izgubiti ako ne pristanemo na otimačinu koju su pripremili sarajevskim mangupima
Valjda ce Vas vise biti nego u Sirokom !!
Bice zanimljivo vidjeti koliko ce vas biti u Sirokom!ekii je napisao/la:Valjda ce Vas vise biti nego u Sirokom !!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
ekii
sta si ti nasao pricat bolan ako vas ode 50 udaraj te se nogom u guzicu
sta si ti nasao pricat bolan ako vas ode 50 udaraj te se nogom u guzicu
Baš zato. Ovo je uvreda i našem klubu i navijačima Želje, taman da im je stadion k'o Camp Nou, kod nas su džabaleska dolazili, ako smo Manijaci nismo maloumni. Mi dolazimo.zlaya_tm87 je napisao/la:poenta je u tome da su bezobrazni. haj da nam daju dio one normalne tribine kao sto je prije bio obicaj prije nego sto su nabacali one fosne pa bih rekao OK, yebi ga, barem imam komfor, stolicu i normalnu tribinu i znao bih da tu istu cijenu placaju i ostali navijaci koji bi tu bili van naseg sektora. a ovako njima niko ne dolazi na stadion, pa znaju da ce zeljini bolesnici doci i sad hajmo nahajcati cijene i to za ono g0vno od "tribine" . nema smisla. pitam se i volio bih da mi neko kaze kolike su cijene za ostale tribine...
Hvala na savjetima, baš k'o da dolaze iz MUP-a, ali snaći ćemo se valjda i bez njih, nekako smo i do sada durali, eto možda ćemo i bez karata ući, a možda ćemo skupa sa policajcima optrčavati krugove oko livade u Vrapčićima.Gigant je napisao/la: Kao prvo, ja ocito pricam sa ljudima koji bas i nisu isli po utakimcama, pogotovo gostujucim, pa nemaju pojma...tvoj kolega sa tribine je rekao da vas puste bez karte, zato sam i napisao svoj komentar da to moze malo teze proci...a to da ce vas otjerati 50 metara od tribine, i da vi necete praviti probleme, ocito pokazuje da nemas pojma o cemu pricas...mogu vas lagano rastjerati, a pri prvom pokazivanju negodovanja primjeniti silu...ja vam preporucujem kontra tribinu, i ja sam tu sjedio, jer je skela premala i presmjesna....