Jesam ti rekao da bez Neuera i Robbena ne možeš proći. Moraš imati klase (individualne i iskustva radi) jer sa njima dolazi i "sreća".sekerbay je napisao/la:Nije mi krivo zato što je sudija odlučio tekmu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne mozes proci Reala u polufinalu LP kada im dva gola poklonis. Kriminalno lose odigrali Lewa i Muller, za Ulriha nemam komentar. James najbolji igrac Bayerna.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Bayern bolji u oba susreta, sami sebe ste izbacili ako cemo realno, neshvatljive greske koje se u polufinalu ovakvoj ekipi ne smiju desavati.
Cakir sudio odlicno, dzaba serete, jedina greska je ta ruka, koja je slobodni udarac, ne penal
Cakir sudio odlicno, dzaba serete, jedina greska je ta ruka, koja je slobodni udarac, ne penal
naprijed rejal
- anelbavarac
- Kontakt:
Izbaci nas Rafinha i Ulreich, uz pomoc sudije.
Sram neka bude onih koji su pljuvali Thiaga.
Ovo je najbolja partija nekog igraca Bayerna, unazad nekoliko godina.
Krampetinu Mullera suvisno komentarisati, uporopastio nas je u ove dvije utakmice.
Lewa bez lopti, nije vise ni mogao.
Sram neka bude onih koji su pljuvali Thiaga.
Ovo je najbolja partija nekog igraca Bayerna, unazad nekoliko godina.
Krampetinu Mullera suvisno komentarisati, uporopastio nas je u ove dvije utakmice.
Lewa bez lopti, nije vise ni mogao.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ubili smo ih ljudi moji i ispali opet na krađu, pa dokle više?
Onakav penal da se ne svira
Nama da je Bog sišao sa neba pokrali bi nas.
Ona dječurlija se nešto naslađuje, kobasice ovo ono a ubili ih nogama
Onakav penal da se ne svira
Nama da je Bog sišao sa neba pokrali bi nas.
Ona dječurlija se nešto naslađuje, kobasice ovo ono a ubili ih nogama
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
scudetto89
- Kontakt:
Samo cu reci po meni, najveci krivac je golman bayerna, dali je on bio na kakvim drogama?, da nako nesto uradi, ni sam nije bio svjestan sta radi, ni sta je zelio da uradi 
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 01 maj 2018, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
- Bayern@heart
- Kontakt:
Svene šta uradi crni Svene
Šteta onaj Navas se razbrani majku mu njegovu u dr.poluvremenu
Cakir Champions League hebem li ti sjme
Potrebno je potpuna rekonstrukcija ekipe nakon ovog fale dva vrhunska krila na obe strane kao i da se restaruje Alaba ili da se zamjeni sa nekim drugim boljim i da se dovede zamjena Kimihu tj.prodati rafku
Šteta onaj Navas se razbrani majku mu njegovu u dr.poluvremenu
Cakir Champions League hebem li ti sjme
Potrebno je potpuna rekonstrukcija ekipe nakon ovog fale dva vrhunska krila na obe strane kao i da se restaruje Alaba ili da se zamjeni sa nekim drugim boljim i da se dovede zamjena Kimihu tj.prodati rafku
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 01 maj 2018, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam, kad bih znao da klub ima para ja bih keširo Bejla. I u ovoj tekmi se vidi šta znači biti klasa, samo pogledajmo Jamesa. Iz Reala su najbolji, kad tamo psihički dotaknu dno mi ih rehabilitujemo i eto ga. Sa Gnabrijima i pmaterinama nema hljeba. Vidjelo se u ovim tekmama šta fali, individulanne širine i iskustva na velikim tekmama.
Sami ste sebe pobijedili. Šteta jer bili ste bolji protivnik u obje utakmice. Falilo je iskustvo i mentalna snaga u dva ključna igrača (Rafko i Ulreich).
Po meni nakon Ulreicha najlošiji je večeras bio Ribery, malo mu je što polazilo za nogom.
Po meni nakon Ulreicha najlošiji je večeras bio Ribery, malo mu je što polazilo za nogom.
Cakiru nikada necu oprostiti crveni Naniju kada je direktno pomogao da Bajern prodje dalje u trenucima kada je MU rasturao na terenu.sekerbay je napisao/la:Ma jok, da su ostali klubovi pametni pa da zaprijete uefi zbog ovog suđenja. Trebaju se svi povući iz lige prvaka,
pa nek uefa onako daje realu trofeje, ne trebaju ni igrat
Bajern igracki bolji u obje utakmice i opet ispao. Leva i Miler ocajni. Navas i Cakir spasavali Real.
Rekao sam, Bajern je bolji al' nema karakter da ode do kraja. Mogli su dati hladno 10 golova u dvije utakmice. Svaki napad Bajerna je bio opasnost za Real, ali nema realizacije.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Lewa i Muller nemaju sta traziti u ovakvom Bayernu.Bundesliga je napisao/la:Nezasluženo lopovi!
Svaka čast svima sem Ulreicha, Lewandowskog i Mullera![]()
Lewandowskog prodati, goni ga!
Thiago, James, Tolisso![]()
Obojicu prodati pod hitno.
Bilal sa 35 godina odigra odlican mec.
James.
Tolisso
Thiago
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Muller, lewandowski, jesu li osutali na gol u ovih 180+ minuta???
-
fcbmunchen2018
- Kontakt:
Bejl je sklon cestim povredama.sljivo je napisao/la:Ne znam, kad bih znao da klub ima para ja bih keširo Bejla. I u ovoj tekmi se vidi šta znači biti klasa, samo pogledajmo Jamesa. Iz Reala su najbolji, kad tamo psihički dotaknu dno mi ih rehabilitujemo i eto ga. Sa Gnabrijima i pmaterinama nema hljeba. Vidjelo se u ovim tekmama šta fali, individulanne širine i iskustva na velikim tekmama.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Opet te nabijem na kitu.daka1010 je napisao/la:KMEEEEEEEE
Može, pa ćemo yebavati majku onima što su ga doveli jer će ležati u bolnici cijelu sezonusljivo je napisao/la: Bejla
Kakav sudija dragi ljudi, mi smo trebali dati 5 golova a ne vaditi se na sudiju
Thiago, Tolisso i James
Koliko je Jupp pogodio sa ostavljanjem Javija/igranjem Tolissoa, toliko je syebo sa ove dvije izmjene, al ne mogu njemu to puno zamjeriti s obzirom kako je odradio ovaj dvomeč unatoč svemu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Opet kmeeeBundesliga je napisao/la:Opet te nabijem na kitu.daka1010 je napisao/la:KMEEEEEEEE
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jupp je morao vaditi Tolissoa i Jamesa, ljudi su poginuli na terenu.
Ma nek igra samo ove tekme, za druge nam i ne treba.fcbmunchen2018 je napisao/la:Bejl je sklon cestim povredama.
Opet, nebitno ne mora ni doći (a i neće) samo da dođe neko tog ranga inače ćemo imati rafinje i urlajhe na krilima. Meni je broj jedan prioritet da se riješi: doktori, fitnes, sprema i šta već ide uz te kategorije.
Poslije te dvije izmjene više nije imao ko loptu iznijeti normalno, ne mogu da shvatim da izbacis njih dvojicu a ostavis Mulca koji nista dobro nije uradio te je bio igrac manje. James je bez nogu bio korisniji od Tomasa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Džaba ti da ti dođe Ronaldo Luiz Nazario de Lima iz najboljih dana kada će te voditi Kovač.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.