Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Trebo je Bayern ovo proći. Ovo je prvi dvomeč u posljednje tri godine za koji ovo kažem, inače bih došao ovdje malo trolati i zajebavati posrnule katalonce. Bavarci odigrali puno bolji dvomeč negoli prošle godine. Za ovom godinom imaju pravo žaliti. Ali to je Real Madrid, ne može čovjek da ih ne voli.
Karim Veliki opet poguro kad je bilo najteže. A u finalu standardno. Real ne gubi finala osim kad je Liverpool protivnik tako da Forza Roma.
Karim Veliki opet poguro kad je bilo najteže. A u finalu standardno. Real ne gubi finala osim kad je Liverpool protivnik tako da Forza Roma.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ovaj Bayern bi samljeo bilo koga da su im svi zdravi
Ovi Poolovci se puno qrce,a prvo trebaju sutra proci.
A u finalu ih ceka neki drugi Madrid jer ovog Juppovog Bayu samo ovako smo i mogli izbaciti.
A u finalu ih ceka neki drugi Madrid jer ovog Juppovog Bayu samo ovako smo i mogli izbaciti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Fenomenalan dvomec Bayern, katastrofalna zavrsnica i greske, sudjenje ekstra, cestitke svim simpatizerima Reala na ovoj temi, iako nisu neki navijaci.
Culesi od veceras mogu piti schweppes 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Barbarossa
- Kontakt:
Kloop vs RealBoixosNois1899 je napisao/la:
Ovaj gospodin ima iskustva sa guženjem madridske nejači.
2:2 (2012) - (mutavi Ozil u zadnjoj minuti nekako dao gol iz slobodnog)
2:1 (2012)
4:1 (2013)
0:2 (2013)
0:3 (2014)
2:0 (2014) - utakmica po pitanju šansi gora nego ova večeras, Mkhiratrian sam promašio tri prazna gola, zamalo ih nisu izbacili
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- f0rest1946
- Kontakt:
Keylor Navas
Bayern strasno odigrao svaka im cast
Real na iskustvo
Bayern strasno odigrao svaka im cast
Real na iskustvo
Vidi mu dobrih zuba sunce ti kalajisano.BoixosNois1899 je napisao/la:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Halasi postali ko patetiko sa igrom, pardon neigrom. Opet, sutra l'pool prolazi ali gubi finale LP. Halasi ce ih uzeti golom razlike...preiskusni su.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Slazem seemir18 je napisao/la:Ovaj Bayern bi samljeo bilo koga da su im svi zdravi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne preostaje nam ništa drugo nego da se utješimo samo sa duplom krunom i Pasillom za par dana.Sveti je napisao/la:Moje saucesce culesima, njima je nocas najteze
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kako su katalonci????
Katalonci kako su????
Aparati moraju raditi non-stop, makar i na agregate!!!!
Bayern puno bolji bio, Real me razočarao pristupom večeras....
Kross po običaju igrač manje kada igra protiv Bayerna, pichka...
Modric da je Bayern prošao bi bio najzasluzniji, koliko lopti je izgubio, a i duel, katastrofa...
Kimmich pravi primjer fašiste, Hitlerova škola, odvratan igrač...
Lewa otjera Ancelottia, eto ti ga sad majstore...
Ramos užas, kiksa kako stigne...
Ronaldo se ubacivao jedno 4-5 u prostor, ali džaba velemajstori Kross, Kovačić i Modrić ne znaju gurnuti taj yebeni zadnji pas...
Trebao je zatvorski diletnat Henes malo ući na teren da prodrma igrače, kao što je preksinoc na košarkaškoj utakmici, ali zna on da su Spanci osjetljivi na porez...
Čestitke Realu, a poštovanje Bayernu!!!!
Katalonci kako su????
Aparati moraju raditi non-stop, makar i na agregate!!!!
Bayern puno bolji bio, Real me razočarao pristupom večeras....
Kross po običaju igrač manje kada igra protiv Bayerna, pichka...
Modric da je Bayern prošao bi bio najzasluzniji, koliko lopti je izgubio, a i duel, katastrofa...
Kimmich pravi primjer fašiste, Hitlerova škola, odvratan igrač...
Lewa otjera Ancelottia, eto ti ga sad majstore...
Ramos užas, kiksa kako stigne...
Ronaldo se ubacivao jedno 4-5 u prostor, ali džaba velemajstori Kross, Kovačić i Modrić ne znaju gurnuti taj yebeni zadnji pas...
Trebao je zatvorski diletnat Henes malo ući na teren da prodrma igrače, kao što je preksinoc na košarkaškoj utakmici, ali zna on da su Spanci osjetljivi na porez...
Čestitke Realu, a poštovanje Bayernu!!!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Svim iskrenim navijacima reala cestitke.
Zbog ovakvih utakmica se fudbal i voli, sreca nesreca tuga zalost sve je veceras bilo.
Moj Bayern je veceras ispo na ovakav ili onakav nacin, kad sebi stavis onakva dva gola tesko je psihom se vratit za sve igrace plus povrede i opet i opet do zadnje kapi se boris.
Zbog ovakvih utakmica se fudbal i voli, sreca nesreca tuga zalost sve je veceras bilo.
Moj Bayern je veceras ispo na ovakav ili onakav nacin, kad sebi stavis onakva dva gola tesko je psihom se vratit za sve igrace plus povrede i opet i opet do zadnje kapi se boris.
Paella
a ne pasillo druze.
a ne pasillo druze.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:

Kiev zove.

Jesu sad...nisi vidio prije par mjeseciAlemC85 je napisao/la:Vidi mu dobrih zuba sunce ti kalajisano.BoixosNois1899 je napisao/la:
Uradio ih na kredit
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I cinjenicom da klub iz iste drzave osvaja trecu uzastopnu titulu lige prvaka. Lijepo je biti spanacBoixosNois1899 je napisao/la:Ne preostaje nam ništa drugo nego da se utješimo samo sa duplom krunom i Pasillom za par dana.Sveti je napisao/la:Moje saucesce culesima, njima je nocas najteze
naprijed rejal
Samo vi prozivajte katalonce, to vam je najprece, umjesto da proslavite finale ko ljudimadridist je napisao/la:Culesi od veceras mogu piti schweppes
Al odbit ce vam se od glavu sva ova nafaka u finalu
Dokazao je veceras zasto je prva opcija u napadu, zasluzeno.MElloo je napisao/la:Gdje logika rpestaje tu pocinje Karim Benzema.Covjek nas drugu godinu zaredom u finale gura a ostatak sezone igra iza ****. Otsavit na na klupi bas za ovakvih utakmica
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prvo skoči pa reci hop.Sveti je napisao/la:I cinjenicom da klub iz iste drzave osvaja trecu uzastopnu titulu lige prvaka. Lijepo je biti spanacBoixosNois1899 je napisao/la:Ne preostaje nam ništa drugo nego da se utješimo samo sa duplom krunom i Pasillom za par dana.Sveti je napisao/la:Moje saucesce culesima, njima je nocas najteze
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zaboravio sam reći da je Hamo odigrao vrhunski dvomeč i da sam se začudio kad ga je Jupp zamijenio deset minuta prije kraja.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.