Osim13 je napisao/la:Jesu sad...nisi vidio prije par mjeseciAlemC85 je napisao/la:Vidi mu dobrih zuba sunce ti kalajisano.BoixosNois1899 je napisao/la:
Ovaj gospodin ima iskustva sa guženjem madridske nejači.![]()
Uradio ih na kredit
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Lako je se vama sa strane komentarisat, sto vi niste igrali u polufinalu protiv ovako jakog bayerna. Oh wait...let3 je napisao/la:Samo vi prozivajte katalonce, to vam je najprece, umjesto da proslavite finale ko ljudimadridist je napisao/la:Culesi od veceras mogu piti schweppes![]()
Al odbit ce vam se od glavu sva ova nafaka u finalu
naprijed rejal
Nista nema bolje nego ovako proci
Ovo sto je anonimni postavilet3 je napisao/la:Samo vi prozivajte katalonce, to vam je najprece, umjesto da proslavite finale ko ljudimadridist je napisao/la:Culesi od veceras mogu piti schweppes![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Zna Zidan kada ce Benzema proraditi
dobio je Real igrača za finale 
El Gran Capitan!!!!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 05 jul 2018, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Bayern je beton,samo da nisu naivni sa ovim Roberyem bilo bi nesto od njih.
Iduce godine sa Kovacem nzm kakvi ce biti,jer njih samo Jupp moze ponovo odvesti na tron.
Iduce godine sa Kovacem nzm kakvi ce biti,jer njih samo Jupp moze ponovo odvesti na tron.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

"Misevi"
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sutra Roma uzima 6-3 i rutinski ostaje bez finala
Ako Liverpool prođe, ovo će biti finale sa dvije najlošije odbrane koje su ikad igrale u istom.
You'll never walk alone.
Sveti je napisao/la:Lako je se vama sa strane komentarisat, sto vi niste igrali u polufinalu protiv ovako jakog bayerna. Oh wait...let3 je napisao/la:Samo vi prozivajte katalonce, to vam je najprece, umjesto da proslavite finale ko ljudimadridist je napisao/la:Culesi od veceras mogu piti schweppes![]()
A i to što kažeš
Nego, da pohvalim Ronu
Mozambik je napisao/la:Nista nema bolje nego ovako proci

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pišam se na ovo takmičenje i pišam se na Real Madrid kad prolazi dvije godine zaredom uz pomoć sudija fuj. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sad ce se Liverpool nalozit u fazonu los Real, pa ce proc u finalu gore nego Juventus prosle godine. Ako budale ne ispadnu od Rome sutra jel 
Inace fkt uzasan dvomec Reala, nikad nezasluzeniji prolaz nisam vidio iskreno. Bayo fenomenalno odradio dvomec al na kraju sami sebe izbaciji promasajima i poklonima.
Inace fkt uzasan dvomec Reala, nikad nezasluzeniji prolaz nisam vidio iskreno. Bayo fenomenalno odradio dvomec al na kraju sami sebe izbaciji promasajima i poklonima.
Dobar.Rajaz je napisao/la:Maturska Zidanea
Jesi li bacio drkitzu na Thiaga večeras?
TonySosa je napisao/la:Trebo je Bayern ovo proći. Ovo je prvi dvomeč u posljednje tri godine za koji ovo kažem, inače bih došao ovdje malo trolati i zajebavati posrnule katalonce. Bavarci odigrali puno bolji dvomeč negoli prošle godine. Za ovom godinom imaju pravo žaliti. Ali to je Real Madrid, ne može čovjek da ih ne voli.
Sve dobro do zadnje rečenice, ne može čovjek a da vas ne mrzi zbog ovakvih utakmica a i gubavih navijača ( čast pojedinim ).
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- f0rest1946
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Pišam se na ovo takmičenje i pišam se na Real Madrid kad prolazi dvije godine zaredom uz pomoć sudija fuj.
Da mi je dozivjet mirnih prvih 10 minuta na Bernabeu
Yebo ronu jes vidio marcela, ja bez zayebancije mislim da je lik na nekim drogamalet3 je napisao/la:
![]()
![]()
A i to što kažeš![]()
Nego, da pohvalim Ronuveceras opet prekucao kao i u Minhenu
novi baloni u najavi
naprijed rejal
i ćorava koka zrno ubode. NOT

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A i ovog svrsavanja na Benzemu jbt, frajer sam bio samo glavu spustio, drugi gol necu ni komentarisati i sad on ovdje melek neki. Qarina je on moja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.