FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 01 maj 2018, 23:20

Suleta forsirati ispred Boatenga, Jamesa sa Thiagom, Goretzkom i Tolissom na sredini, kupiti desno krilo, Coman i Lewa i bombona. Robbery može ostati ako će igrati za milion i svaku 20tu tekmu. Vidal vjerovatno ide, kao i Sanches. Od tih para i još dodati i može se skuckati opet fina ekipa.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 maj 2018, 23:22

Jupp odlazi a Kovač dolazi :cry: :x
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 01 maj 2018, 23:24

Sad je Lewat kriv i treba ga prodati a Ronaldo kod 2-1 promaši zicer. Pa odriješite kesu i dajte 200 miliona za Neymara i slično. Ili nađite novog Lewata za 0 Eura.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 maj 2018, 23:25

Bundesliga je napisao/la:Jupp odlazi a Kovač dolazi :cry: :x
Možda bude dobar, šta znaš, ali najgore što do aprila ne možeš ni znati kakav je.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 maj 2018, 23:26

Nadam se da ce Lewat biti uporan da ide. Kad se ti ne mozes osloniti na njega kad ti treba...hebo takvog napadaca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 01 maj 2018, 23:26

I sta kazu Ulraih na svjetsko hehe, Miler katastrofalan igrac u obje tekme. Ima li neko da postavi zadnji napad gdje fula loptu sto mu je prebacena na zadnju stativu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2018, 23:26

Lewandowski - KATASTROFA
Alaba - KATASTROFA
Thiago - srednja žalost
Muller - KATASTROFA
Ribery - dobar
James - dobar mada ne shvatam kako je mogao fulati gol sa pola metra.
Tolisso - solidan
Kimmich - odličan
Sule - kapa do poda :tokralju:
Ulrich - KATASTROFA čovjek haman perfektnu sezonu syeba debilnim potezom.

Prvu trojcu sa spiska bi ODMAH prodao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 maj 2018, 23:26

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 01 maj 2018, 23:27

sljivo je napisao/la:Suleta forsirati ispred Boatenga, Jamesa sa Thiagom, Goretzkom i Tolissom na sredini, kupiti desno krilo, Coman i Lewa i bombona. Robbery može ostati ako će igrati za milion i svaku 20tu tekmu. Vidal vjerovatno ide, kao i Sanches. Od tih para i još dodati i može se skuckati opet fina ekipa.
Ja sam da se dovede još jedan brzi napadač, recimo onaj iz lajpciga. Sidraš leva nije mogo protiv brzih stopera.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 maj 2018, 23:28

Ulreich
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 maj 2018, 23:29

muhamedhulk je napisao/la:Nadam se da ce Lewat biti uporan da ide. Kad se ti ne mozes osloniti na njega kad ti treba...hebo takvog napadaca.
Simptomatično je što je svako proljeće ovakav, srećom sad je uspio biti zdrav. Mislim da se rezervni napadač trebao kupiti prije 3-4 godine.

Žao mi je Urlajha, ipak je ovo nivo više za njega. Ne sumnjam svi će mu dati podršku kao i što trebaju. Na njegovom mjestu su trebali da sjede Lewa i Muller.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 01 maj 2018, 23:29

Klare javi se daj nesto napisi da se smirim srcani cu da dobijem al jaci, jer sam ih 30 dobio veceras manjih, jos nevjerujem unistis ih i ispadnes pa 10 golova u dvomecu lagano im trebali dati

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 maj 2018, 23:30

Ma ovo je top ekipa i momcima se stvarno nema šta prigovoriti, dali su sve od sebe i možemo biti ponosni. Pogotovo ne volim izdvajanje(linčuj Lewu, Ulreicha, Thiaga u prvoj tekmi ali Mullera ne diraj, svetinja). K*rate smo mi sreće, ali vratiti će se nekad, mora, nekako.
Moram i ovdje u svakom slučaju. Hvala ti Bože na gospodinu Heynckes Juppu i moli te učini ga 30 godina mlađim. :bow: :bow:
Opet ću se ponoviti, možda nije najbolji trener na svijetu, ali je za Bayern UBJEDLJIVO najbolji. Tačka :!:
Krila nam fale ko išta, ali samo on i iz toga izvuče ovakvu dominaciju. :tokralju:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 maj 2018, 23:34

S-Y-L-A-R je napisao/la:ali vratiti će se nekad, mora, nekako.
Ma vratit će se malo sutra. Nije nam se vratilo ni za prošlu sezonu a neće ni za ovu.
Što se tiče finala, šta ja imam od toga AKO Liverpool osvoji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 maj 2018, 23:35

sljivo je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Nadam se da ce Lewat biti uporan da ide. Kad se ti ne mozes osloniti na njega kad ti treba...hebo takvog napadaca.
Simptomatično je što je svako proljeće ovakav, srećom sad je uspio biti zdrav. Mislim da se rezervni napadač trebao kupiti prije 3-4 godine.

Žao mi je Urlajha, ipak je ovo nivo više za njega. Ne sumnjam svi će mu dati podršku kao i što trebaju. Na njegovom mjestu su trebali da sjede Lewa i Muller.
Da si mene stavio na golu znao bi pravila fudbalske igre i izbio bi loptu u 3 pm. Sta ce mi ga biti zao opet ce sutra primiti platu od million eura a lik ne zna sta ce sa loptom kad mu je neko vraca.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 maj 2018, 23:41

Bundesliga je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:ali vratiti će se nekad, mora, nekako.
Ma vratit će se malo sutra. Nije nam se vratilo ni za prošlu sezonu a neće ni za ovu.
Što se tiče finala, šta ja imam od toga AKO Liverpool osvoji.
Spora ali i dostižna, znam da je možda i najretardiranija izjava ikad ali šta drugo mogu. Fakat ti kažem, prazno se osjećam, bukvalno bih mogao u zid gledati do jutra i ne trepnuti, ali tražim onaj dio koji kaže da ustaneš i probaš ponovo, šta ja mogu što sam vječiti optimista. Ovo mi je najgora fudbalska godina ikad(i to je stala u ovih 2-3 dana) pa opet neću odustati i prošao bih ovu glupost iznova i iznova.
Za finale mi je svejedno, ako ga ne igra Bayern, ili u nekim filmovima Čelik(zato sam i spomenuo zadnja 2-3 dana), puca mi ona stvar.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 maj 2018, 23:41

Nerminovic je napisao/la:Da si mene stavio na golu znao bi pravila fudbalske igre i izbio bi loptu u 3 pm. Sta ce mi ga biti zao opet ce sutra primiti platu od million eura a lik ne zna sta ce sa loptom kad mu je neko vraca.
Znao je ali je ofulo loptu. Pritisak je to. Nemaš iskustva, pritisak, milion misli, presing i eto ga. Džaba ne mogu ga kriviti kao i što Rafinju ne mogu. Jbg, na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Hiljadu puta su mi gori oni na kojima se sistem bazira a ne pokažu šta treba, pa čak i bez vidljivih individualnih grešaka.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2018, 23:42

Ma čim se završi sezona Uli i Rummenigge moraju napraviti rez : prvo i osnovno ljekarski tim nabiti s noge na nogu pa ovaj broj povreda u finišu sezone ne može biti yebena slučajnosti nečije glave moraju pasti zbog toga.Ovo se dešava još od vremena kad je došao klaun Guardiola.
Uvjeren sam da smo bili kompletni u ovom dvomeču da Real ne bi prošao ni uz pomoć sudija ili Boga oca.
Drugo vrijeme je za jedno vrhunsko krilo,lijevi bek umjesto Alabe i riješiti pitanje Lewandowskog takođe poslati Thiaga u plavi dio Manchestera.
Takođe se zahvalti na svemu Francku i Arjenu mislim da je fkt vrijeme.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 maj 2018, 23:43

Thiago je bio među najboljim igračima večeras.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 01 maj 2018, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 01 maj 2018, 23:46

Saurman je napisao/la:Lewandowski - KATASTROFA
Alaba - KATASTROFA
Thiago - srednja žalost
Muller - KATASTROFA
Ribery - dobar
James - dobar mada ne shvatam kako je mogao fulati gol sa pola metra.
Tolisso - solidan
Kimmich - odličan
Sule - kapa do poda :tokralju:
Ulrich - KATASTROFA čovjek haman perfektnu sezonu syeba debilnim potezom.

Prvu trojcu sa spiska bi ODMAH prodao.
Ti se ocito zezas...pa vezni red kojeg su cinili James,Thiago i Tolisso pojeo vezni red Reala...cuj Tolisso solidan..Tolisso je odigrao perfektnu utakmicu...Kimmich krivac za prvi gol,pusta Marcela,koji je najopasniji igrac Reala,da lagano centrira iz kojeg se prima gol...Ribery daleko od dobrog...cak sta vise jedan od losijih na terenu veceras

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []