Zabio im je u Minhenu u devedesetojsljivo je napisao/la: 2012. isto Bernabe
Lewata se treba riješavati, daj Wernera ionako igramo bez klasične devetke.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Zabio im je u Minhenu u devedesetojsljivo je napisao/la: 2012. isto Bernabe
tebi i sličnima preporučujem pogledajte samo Hajlajte tog dvomeča. da vidite šta pravi napadač radi, čuda čini.sljivo je napisao/la:2012. isto Bernabe
Top komentarsekerbay je napisao/la:Kad treba bit yeban, gaće same spadnu
Jbg, imo je ulrajh par dobrih odbrana.
Zadnja linija odlična. OK, alaba je malo zasro kad je ostavio samog benzemu, al je bio odličan u napadu.
Sredina bombastična.
Što se mene tiče, nek se martin i toliso smjenjuju sa tijagom.
Naš trenutno ponajbolji igrač - Hamo, mora igrat i to u sredini. Nema se on šta žrtvovati zbog mulera. Hamo je bolji.
Što se tiče navale, treba nam desno krilo i jedan brži napadač.
Večeras su bili loši. U redu, riberi je bio ok, ali daleko slabiji nego u prvoj utakmici.
Jbg, od njega se više očekivalo, pogotovo zato što je realu falio desni bek.
Drugo, nismo iskoristili rupe u sredini koje su nastajale zato što je modrić visio na riberiju.
Toliso je morao igrati ofanzivnije.
I za kraj, par riječi o jupu.
Žao mi je što se takva veličina nije oprostila sa još jednim trofejem lp
Malo se zezno sa izmjenama.
Klare je napisao/la: Trči za dvojicu, a Zilea da pohvalim još jednom, hoću li?
Ma neću previše je, puno sam ga hvalio ove sezone, sve sam rekao...
Ma qurac neću, Zile je zvijer, najbolji stoper svijeta, kakva sila, kakva defanzivna moć, pouzdanost i tehnička opremljenost.
I ja gledam, šta je ono onako ludo. Otvaram svako malo da vidim hoće li još šta baciti.don_burza je napisao/la:A Vidal na Instagramu poludio
**** majke lik
On gori od mene, ja ovdje nabijam na kite a on majke yebeS-Y-L-A-R je napisao/la:I ja gledam, šta je ono onako ludo. Otvaram svako malo da vidim hoće li još šta baciti.don_burza je napisao/la:A Vidal na Instagramu poludio
**** majke lik
Bundesliga je napisao/la:On gori od mene, ja ovdje nabijam na kite a on majke yebeS-Y-L-A-R je napisao/la:I ja gledam, šta je ono onako ludo. Otvaram svako malo da vidim hoće li još šta baciti.don_burza je napisao/la:A Vidal na Instagramu poludio
**** majke lik
pa ko to je kriv kod drugog gola ako nije Tolisso sa svojim pasom i Ulreich sa tango plesom ? Pravo je perfektan bio ali za madridedo07 je napisao/la:Ti se ocito zezas...pa vezni red kojeg su cinili James,Thiago i Tolisso pojeo vezni red Reala...cuj Tolisso solidan..Tolisso je odigrao perfektnu utakmicu...Kimmich krivac za prvi gol,pusta Marcela,koji je najopasniji igrac Reala,da lagano centrira iz kojeg se prima gol...Ribery daleko od dobrog...cak sta vise jedan od losijih na terenu vecerasSaurman je napisao/la:Lewandowski - KATASTROFA
Alaba - KATASTROFA
Thiago - srednja žalost
Muller - KATASTROFA
Ribery - dobar
James - dobar mada ne shvatam kako je mogao fulati gol sa pola metra.
Tolisso - solidan
Kimmich - odličan
Sule - kapa do poda![]()
Ulrich - KATASTROFA čovjek haman perfektnu sezonu syeba debilnim potezom.
Prvu trojcu sa spiska bi ODMAH prodao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.