Postao/la Huseinagic » 02 maj 2018, 15:54
Imam i ja neku potrebu da se osvrnem i na ispadanje iz LP i samu situaciju koja nam dolazi.
Odigrali smo jako, jako dobru utakmicu. Trebali smo proci, ali nismo, i tu sva prica zavrsava, nazalost..Sto se mene tice Alaba je bio dosta dobar, ne pada mi trenutno napamet neki dostupan, realan igrac koji bi bio bolji od Alabe na toj poziciji. kod gola jeste jednim dijelom kriv, ali desava se i ostali su zakazali. Odbrana je bila jako dobra, tu smatram da nam ne treba pojacanja. Vezni red takodjer ne treba pojacanja, ima tu i viska, nekog se rijesit i to je to. Cak bih pokusao i oziviti Sanchesa nekako. Thiago je sinoc bio jako, jako dobar, ko god bi njega prodavao, taj se ocigledno ne razumije u fudbal. Samo ama bas niko nije pomenuo, koliko je igra tecnija i ljepsa i brza kad igramo bez Martinez, meni jako drag i zahvalan igrac, al previse spor i nikako ne bi trebao imati sigurno mjesto u ekipi. Robbery je svoje odradio, koliko god nama tesko palo, svi se divimo potezima Riberya u prvoj utakmici, a to je zapravo samo lijepo za oko, ali ne i efikasno..a na kraju krajeva svaki njegov sut je bio jako los, o onom „prijemu“ lopte kod 1-0 bolje da ne komnetarisemo..ako se mene pita, onda i najveci „krivac“ zasto nismo prosli dalje.. Ulreich, onako se nisam iznervirao ne pamtim, igrao sam par godina fudbal, i gledam ga stalno, ali onako nesto nisam dozivio, nemam rijeci.. Svi krivite Lewandowskog, a covjek je na ledjima imao stalno Ramosa i Varana, a cak nije imao ni nekih lopti, da je morao zabito onaj gol u Minhenu za 2-2, jeste ali..i jedan Ronaldo je bio bar duplo gori od njega, desi se. Müller je bio uzasan, to se i ocekivalo, taj ne pokaze nikad nista, osim sto da neke smijesne golove, ali priznat cemo, da je i to izgleda stvar proslosti..desi se nekad Leverkusen, aliiii.. Iza napadaca MORA ali MORA igrati James(nas najbolji igrac), Müller ruku na srce u vecini klubova ne bi ni igrao, igra samo zato sto je Svabo i sto ga forsiraju, inace..ako se sjetimo Atletica i penala, od tad a i prije tog, ne sjecam se da je nesto uradio posebno, ne racunajuci taj Leverkusen.. Na kraju dodjemo do zakljucka da naka treba SAMO jedno vrhunsko krilo, ja nesto vjerujem Comanu, Gnabry bi sinoc bio puno korisniji od jednog Müllera..moze posluziti kao rotacija, a nekad kad zasluzi i biti starter. Prodat Rudy-a i Vidal ako vec ide dodat jos 20-30 miliona i kupit vrhunsko krilo i to bi bilo to..i da Müller na klupu!!