buraz il to il da prestanes fudbal pratit.Nema treceLillard je napisao/la:Morat ću počet za RMmastodont je napisao/la:Shvatite i Lillarda,ispalo mu svih 29 klubova za koje je navijao,Roma mu je zadnja sansa.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Vidjet ce te vi kada Bayern dovede Brandta i Wernera kako ce biti dominantni i bolji na terenu, a mozda i prodju dalje
Ne vrijedi se bosti sa rogatim.Nerminovic je napisao/la:Pa sa vama stvarno ne vrijedi ni pricati o fudbalu...TonySosa je napisao/la:Normalno da je Real bio bolji.
Koliko je utakmica Bayern pobijedio u ovom dvomeču? Nijednu.
Pa nisu Portugal pa da na guzove osvajaju titulu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
High je napisao/la:anell je napisao/la:Znači Arsenal : Real u superkupu. Fino
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma nema sta, Bayern je bas odlicno igrao obe utakmice. Jupp je to dobro postavio i nadigrali su Madrid u oba susreta, to ce priznati i navijaci Rejala. Ko je gledao utakmicu, on to zna. Natrcali su ih doslovno.
Ali cemu to vrijedi, i Guardiolin City je nadigrao Barcu na Campu pa je izgubio 4:0. Nista losije nisu stajali na terenu, imali inicijativu, oni stvarali prilike, ali mi zabijali.
Bayern treba pod hitno da dovede 2 dobra krila. To je trebalo napraviti jos prije 2 godine. Ne znam kako jedan takav klub moze sebi dopustiti da ovise o 2 starca, Ribery i Robben su davno trebali da napuste klub.
Ali cemu to vrijedi, i Guardiolin City je nadigrao Barcu na Campu pa je izgubio 4:0. Nista losije nisu stajali na terenu, imali inicijativu, oni stvarali prilike, ali mi zabijali.
Bayern treba pod hitno da dovede 2 dobra krila. To je trebalo napraviti jos prije 2 godine. Ne znam kako jedan takav klub moze sebi dopustiti da ovise o 2 starca, Ribery i Robben su davno trebali da napuste klub.
27.10.2020
Sta bolan do 4mastodont je napisao/la:Sto ce mi cener za kafu,u johnnyu do 4 sata marka kafa
Do 10 je kerma kafa, ako mislimo na isti Johnny.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prije je do 4 bilo,promjenili su sadaOsim13 je napisao/la:Sta bolan do 4mastodont je napisao/la:Sto ce mi cener za kafu,u johnnyu do 4 sata marka kafa![]()
Do 10 je kerma kafa, ako mislimo na isti Johnny.
Maldini 21. stoljeća ponovo na djelu :kava
Jedan od tih 'staraca' je sinoc bio najbolji na terenu. Da nije njega bili bi totalno bezopasni. Ne znam sta si gledao.leorey je napisao/la: Bayern treba pod hitno da dovede 2 dobra krila. To je trebalo napraviti jos prije 2 godine. Ne znam kako jedan takav klub moze sebi dopustiti da ovise o 2 starca, Ribery i Robben su davno trebali da napuste klub.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ribery je bio ubica u ovom dvomecu ne znam o cemu to ti, prvo se sprdao sa Carvajalom pa onda sinoc sa Vasquezom...zamalo ga Zidane nije vadio nakon 15 minuta igreKaunas je napisao/la:Jedan od tih 'staraca' je sinoc bio najbolji na terenu. Da nije njega bili bi totalno bezopasni. Ne znam sta si gledao.leorey je napisao/la: Bayern treba pod hitno da dovede 2 dobra krila. To je trebalo napraviti jos prije 2 godine. Ne znam kako jedan takav klub moze sebi dopustiti da ovise o 2 starca, Ribery i Robben su davno trebali da napuste klub.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nacho je trebo Varanea zamijeniti koji je u prvom poluvremenu nakon jednog starta nezgodno pao na ruku. Zato je u drugom poluvremenu imao zavoj na ruci. Ribery je sinoć bio samo solidan.Nerminovic je napisao/la:Ribery je bio ubica u ovom dvomecu ne znam o cemu to ti, prvo se sprdao sa Carvajalom pa onda sinoc sa Vasquezom...zamalo ga Zidane nije vadio nakon 15 minuta igreKaunas je napisao/la:Jedan od tih 'staraca' je sinoc bio najbolji na terenu. Da nije njega bili bi totalno bezopasni. Ne znam sta si gledao.leorey je napisao/la: Bayern treba pod hitno da dovede 2 dobra krila. To je trebalo napraviti jos prije 2 godine. Ne znam kako jedan takav klub moze sebi dopustiti da ovise o 2 starca, Ribery i Robben su davno trebali da napuste klub.
Remember, remember the 5th of November.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ima li nade za Romu?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Nikakve, čak ni Đurevske.JackTheStripper je napisao/la:Ima li nade za Romu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima
Kad su Barcu okrenuli ovaj Lpool koji je ispustao ove sezone velike prednosti ulijeva nadu.
Kad su Barcu okrenuli ovaj Lpool koji je ispustao ove sezone velike prednosti ulijeva nadu.
15.10.2013.
Kakva crna šansa, Klopp nije glup i ograničen ko Valverde.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Je li sad jasno zašto nije sviran penal?

Kazem opcenito za Ribery-a. Nema on "pluca" vise za onako jake utakmice. Pa prosle sezone na Bernabeu "pogino" do 45e minute.Nerminovic je napisao/la:Ribery je bio ubica u ovom dvomecu ne znam o cemu to ti, prvo se sprdao sa Carvajalom pa onda sinoc sa Vasquezom...zamalo ga Zidane nije vadio nakon 15 minuta igreKaunas je napisao/la:Jedan od tih 'staraca' je sinoc bio najbolji na terenu. Da nije njega bili bi totalno bezopasni. Ne znam sta si gledao.leorey je napisao/la: Bayern treba pod hitno da dovede 2 dobra krila. To je trebalo napraviti jos prije 2 godine. Ne znam kako jedan takav klub moze sebi dopustiti da ovise o 2 starca, Ribery i Robben su davno trebali da napuste klub.
Bayern treba bolja, jaca i mladja krila. Nije ovo 2013 godina. Proslo 5 godina od tada.
27.10.2020
Jel ovo onaj sto baca drkitzu na sve sto ima veze sa Barcelonom?
15.10.2013.
Ne znam sto se Juventini javljaju, bolje da su ispali sada, nego da opet u finalu gube kao po obicaju, lako je trpati Crotone i Spal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.