FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam i ne vjerujem! Svaka cast za ovu statistiku. Jel' moguce ovo? Brate, mentalni mentoli. Rastope se poslije primljenog gola. Ovo je za psihologa. Sto je najgore mislim da trener uopce nema sliku da je ovako i da se ovo mora popraviti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
pa rekao je da "ne zna šta se dešava s ekipom" i on i janjoš lani....i spominjao se psiholog i lani i onda se ušute kad proigramo...i uvijek istomuhamedhulk je napisao/la:Gledam i ne vjerujem! Svaka cast za ovu statistiku. Jel' moguce ovo? Brate, mentalni mentoli. Rastope se poslije primljenog gola. Ovo je za psihologa. Sto je najgore mislim da trener uopce nema sliku da je ovako i da se ovo mora popraviti.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kojim levatima smo ovo otkinuli bod ?
Je li kriv Usref?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
haris004 je napisao/la:Kojim levatima smo ovo otkinuli bod ?
https://www.transfermarkt.com/spielberi ... ht/2867705
ovo je pravi pokazatelj da ova ekipa igra 2 godine bez plana, organizacije, sistema, taktike, i nema pojma šta da radi kad zapne ili sl.
idalje ne postoje spiskovi izvođača penala,slobodnih, idalje korneri smrt(obje varijante).....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sramota jbt
Igro keca na želju, znam da nam godi da oni uzmu kup da izborimo europu, i ja opet navijam protiv njih 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma nije daleko ni treća pozicija. Već od narednog kola bi mogli biti treći. Po meni, lakši mi imamo raspored nego lištica. Idemo Krupi koja će igrati sa drugom postavom i ne sumnjam u tri boda dok lištica ide svinjskom, ako ne pobjede, prestižemo ih, važno je napomenuti da imamo bolji međusobni omjer u slucaju istog broja bodova. Zatim mi dočekujemo svinjski dok oni dočekuju kone i u zadnjem kolu mi idemo konama dok oni idu neugodnom Radniku.
Mada, gotovo pa sigurno će i četvrta pozicija voditi u evropu, ako Krupa ovako nastavi, primit će još golova do kraja.
Mada, gotovo pa sigurno će i četvrta pozicija voditi u evropu, ako Krupa ovako nastavi, primit će još golova do kraja.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 02 maj 2018, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Više će oni uraditi u Bijeljini nego mi na Grbavici.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Saidovu jednu platu usmjerimo na premiranje igrača Radnika da uzmu bod, i rahat smo. Ginut će. Mi ćemo svakako sa konama igrat nerješeno.High je napisao/la:Više će oni uraditi u Bijeljini nego mi na Grbavici.
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto, na korak smo od uspješne sezone, hoćemol odma čestitati lavovima u klubu na lavovskom poslu? Evropo, dolazimo da se osramotimo!
FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Koji isfrustrirani bot hahahah
Frajko pjeni zbog toga sto cemo mozda u Evropu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovog Vukotica iz Krupe treba zaganjat dok nije otisao u Zrinjski ili kod susjeda.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Garant ovaj siuxbelosevic28 je napisao/la:Koji isfrustrirani bot hahahah
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Znaci ako Seljkan uzme kup, nasi ce preostale utakmice igrati za qrac. 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nadam se nastavku bojkota! Da do play offa doguramo. A onda je sve moguce... 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Profulo si pajdo citav fudbalbelosevic28 je napisao/la:Koji isfrustrirani bot hahahah
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bravo dalabu !!!BordoSarajevo je napisao/la:Eto, na korak smo od uspješne sezone, hoćemol odma čestitati lavovima u klubu na lavovskom poslu? Evropo, dolazimo da se osramotimo!