Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Malo je falilo,malo srece,malo vise fokusiranosti u nekim momentima,a i sudjenje nije pomoglo. Bravo Roma kako god,hrabri su bili do kraja i za dlaku ispali. Veliki uspjeh.Manuel je napisao/la:Castan oprostaj nema sta al ne mogu prezaliti ona dva penala i onu mrtvu formaciju u prvoj utakmici jer se ovo moglo proci.
I ta dva penala povlače i dva crvena kartona na 25 minuta do kraja tekme.FrancescoTotti je napisao/la:dva cista panala nisu svirana...
Ligi prvaka ne pridajem neki veliki značaj baš i zbog užasno lošeg sudjenja godinama. To se može vidjeti i ovde po komentarima. Nažalost bitno je igrati samo zbog paraPogba je napisao/la:Iznenađen sam koliko malo se hejtuje sudija. Bas bi bilo interesantno da je ovo bio ligaški mec protiv Juventusa, da li bi ovako bilo i da se uopce ne trazi alibi u sudiji nego u grozno odrađenom prvom meču kako bi trebalo.
Posebno me interesuje admirov komentar koji usput gotivi Lpool. Pretpostavljam da nikakve teorije zavjere u ovom slučaju ne vidi.
Dah. Fascinantno kako ni ostali "ljubitelji" kalca uopste ne spominju sudije u ovom kontekstu. Covjek bi ocekivao milijardu komentara sinoc, s obzirom da "navodno" nisu svirana dva penala (potencijalno crveni), a kmecenje na utakmici inter-Juventus je bilo itekako izrazeno od svih navijaca lige. Al to je to. To je Italija. Uzmi i medije da citas, uopste se ne zale toliko.Pogba je napisao/la:Iznenađen sam koliko malo se hejtuje sudija. Bas bi bilo interesantno da je ovo bio ligaški mec protiv Juventusa, da li bi ovako bilo i da se uopce ne trazi alibi u sudiji nego u grozno odrađenom prvom meču kako bi trebalo.
Posebno me interesuje admirov komentar koji usput gotivi Lpool. Pretpostavljam da nikakve teorije zavjere u ovom slučaju ne vidi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.