AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 22 sep 2010, 23:26

ocjene
Abbiati 6,5
Abate 5,5
Nesta 6
Thiago Silva 5,5
Zambrotta 6
Gattuso 6.5
Pirlo 5
Seedorf 5
Boateng 6,5
Ibrahimović 7
Ronaldinho 5

Allegri 6
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 sep 2010, 23:31

eto taman tako svi po 5, znači da nije asistirao sedorf bi bio ubjedljivo najlošiji, valjda će flamini jednom u milanu dočekati da bude starter, zaslužio je dečko, sljedeće kolo poprilično jaka genoa, nisu ni oni najbolje krenuli ali imaju jako dobar tim, neće ni to biti laka utakmica
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 22 sep 2010, 23:46

A_d_0 je napisao/la:Ma ovo je nevjerovatno. Vide od Ronaldinha pas i onda svi hoce to da urade prvi u redu su Seedorf i ekshumirani Pirlo da Bog da istruhli prije nego umrli. Stoji li Allegriju u ugovoru da izmjene moze vrsit samo u 87. minuti? U 87. minuti frajer ubacuje Robinha. Gdje nadju ovakve retardirane trenere samo da mi je znati. Prvo Leonardo pa ovaj truhlo. Ibrahimovic fulio 40 sansi i za divno cudo zabio gol i odmah poceo sa svojim petama u 93. minutu. Al realno nemamo ni srece. Puce Zambrotta loptu sa 25 metara ona udari u precku nevidje je onaj njihov golman. Silva ispade kod gola ko levatina. Svaka normalna ekipa kada poslije kornera opet loptu ima na strani sa 7 igraca u 16 metara centrira loptu, ali jok mi. Nasi igraci su veliki majstori pa oni vracaju loptu Abbiatiju sa ivice 16 metara dok su u sesnaestercu 7 igraca i to najboljih skakaca. Svaka nam cast. Allegri genije. Toplu vodu izmislja,neke taktike nesto a meni Pirlo,Seedorf i Gatuzo u Vratniku ne bi igrali. Ako treba 3 igraca iz Primavere ali ovi nikada. Fuj! Gadi mi se nas dosadni fudbal.
nisi mogao bolje opisati jarane samo nezz sto flaminija nikako neigraju meni je ness on najdrazi i sto kazes samo izmjene strogo kad je kraj tekme jbg nema alegri pojma

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 23 sep 2010, 18:30

zaista sam sinoć ostao razočaran, ne toliko rezultatom koliko igrom. milan nema igre. ono protiv catanie u prvom kolu je bilo jedina svijetla tačka, sve ostalo preloše od auxerra, naročito cesene i evo sada lazia. mislim da je naš najveći problem sredina. definitivno pirlo, boateng, gattuso i seedorf nisu dovoljno jaki da igraju sami sredinu protiv 4 ili 5 protivničkih veznih, da je to 2003. druga bi to priča bila. ovakvo alegri ako krene sa 2 krila i 1 napadačem ostanu 3 vezna i previše su izloženi kontrama jer ibra, pato i ronaldinho ne idu nazad da se brane. ako krene ko i jučer sa 4-4-1-1 formacijom ne stvaramo dovoljno šansi i presporo igramo i imamo ogromnih problema sa protivničkim kontrama što se sinoć dobro vidjelo. allegri će se dosta namučiti dok ovo ukomponuje samo se nadam da neće biti prekasno pa da dobije nogu a milan da vodi onda tassotti. boateng ekstra pojačanje, ibra klasa sinoć je to pokazao samo treba da malo svoju igru ko i ronnie pojednostavi i malo manje igra petom i sl. preseravanja. vjerujem da će se to sve na kraju ukomponovati, ipak igračke veličine poput ronaldinha, ibre, pata, seedorfa i pirla te ostalih su velik zalogaj za mladog trenera i treba to sve ukomponovati da bude kompaktna ekipa jer jedino takva ekipa može osvojiti seriu a. btw u januaru obavezno jednog beka kvalitetnog dovesti.
Il club più titolato al Mondo.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 sep 2010, 19:33

Rekao sam ja , dovodjenje zvijezda u tim ne arantuje uspjeh. Mada moram priznati da me strah tekme protiv Milana, jer vi ste sad ranjeni a takvi su najopasniji. Ako nas dobijete vidjecete da ce se sve preokrenuti i Milan bi mogao postati favorit LP. Ali ako
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 sep 2010, 20:01

Raul7 je napisao/la:Rekao sam ja , dovodjenje zvijezda u tim ne garantuje uspjeh. Mada moram priznati da me strah tekme protiv Milana, jer vi ste sad ranjeni a takvi su najopasniji. Ako nas dobijete vidjecete da ce se sve preokrenuti i Milan bi mogao postati favorit LP. Ali ako
licno iskustvo :D
Rođen s tobom da budem

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 23 sep 2010, 20:55

Raul7 je napisao/la:Rekao sam ja , dovodjenje zvijezda u tim ne arantuje uspjeh. Mada moram priznati da me strah tekme protiv Milana, jer vi ste sad ranjeni a takvi su najopasniji. Ako nas dobijete vidjecete da ce se sve preokrenuti i Milan bi mogao postati favorit LP. Ali ako
baš interesantno je to što si rekao. prošle je sezone prekretnica za milan bio upravo real. pod leonardom milan je igrao loše, došla je ta utakmica na bernabeu, milan je odigrao odlično i naredali su mnogo pobjeda ali što je važno također zaigrali su kako su znali. doduše može se reći da je i ona tekma milana na san siru vs rome par dana prije reala također u neku ruku prekretnica kada je milan pobjedio romu ali je jedan gol milan postigao iz nepostojećeg penala i roma je nepravedno izgubila bod.
Il club più titolato al Mondo.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 sep 2010, 21:48

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Rekao sam ja , dovodjenje zvijezda u tim ne garantuje uspjeh. Mada moram priznati da me strah tekme protiv Milana, jer vi ste sad ranjeni a takvi su najopasniji. Ako nas dobijete vidjecete da ce se sve preokrenuti i Milan bi mogao postati favorit LP. Ali ako
licno iskustvo :D
naravno, procitaj malo moje postove par stranica unazad pa ti ne bi bilo cudno sto sam to rekao ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 sep 2010, 11:29

danas utakmica sa genovom, koja se poprilično pojačala ove sezone i računa minimalno na plasman u LE sljedeće sezone, kao ni milan nisu baš najbolje krenuli u sezonu.

danas alegri izvodi:
na golu abiati, odbrana: antonini, TS, Nesta, Zambrota, u veznom redu su pirlo i flamini, a u napadu ibra i ronaldinjo sigurni, jedina dilema je da li će početi u vezi gatuzo, a boateng u napadu, ili će boateng u vezni red a robinjo u napadu od prve minute.
uglavnom koji god sastav da izvede alegriju je sve osim pobjede neuspjeh, jer nije baš da je oduševio sa startom sezone

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 25 sep 2010, 17:48

Milan - Genoa, official line up:

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.
GENOA: Eduardo; Chico, Dainelli, Ranocchia, Criscito; Rafinha, Kharja, Veloso; Palacio, Toni, Mesto.

:ugeek:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 sep 2010, 18:02

red je bio da Robinho dobije sansu,ocekujem dobru utakmicu jer je Genoa dosta dobra na strani... 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 sep 2010, 18:51

Interista di cuore je napisao/la:red je bio da Robinho dobije sansu,ocekujem dobru utakmicu jer je Genoa dosta dobra na strani... 8-)
Binho' nije igro' jer nije bio fizički spreman,a sad konačno jeste ...
evo kraj prvog, dobro smo igrali, pogotovo Ibra,Boateng i Gattuso ... Hoćemo Pobijedu !!! :D 8-) :mrgreen:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 sep 2010, 18:51

0-0 poluvrijeme, milan drži loptu, imali su i par prilika, al opet mi se čini da to nije to i da ova ekipa treba i može puno više, 3 šuta odbranio golman genoe, prvo robinju iskosa, nakon kontre(mislim prve kontre za milan u sezoni), onda gatuzu iskosa sa linije peterca, i zadnji put boatengu nogom skida, genoa čin uzme loptu ide centaršut na tonija, a ovaj pokušava prebaciti na palasiosa. jedan centaršut abiati zamalo u svoj gol pospremio, pogodila lopta stativu, a centaršut bezveze bio, al se onda na kraju iskupio jer je odbrani 100% šansu za genou.
pirlo slab, ibru dobro čuvaju daineli i ranochia, dinjo ništa specijalno, ocjena svima 3-
valjda bude bolje u drugom

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 25 sep 2010, 18:52

nesto vam neide protiv genoe 8-) trebali ste gubit sa 2 razlike :( :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 sep 2010, 19:07

uhh kakav go Ibre.majstorija,iako je i Eduardo mozda mogo malo bolje reagovat...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 25 sep 2010, 19:51

Čestitke na pobjedi,nek vas je krenulo
Rođen s tobom da budem

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 sep 2010, 19:52

1:0 a moglo je bit i 5:0
odavno nisam gledo bolji milan,konacno nam igra lici na nesto ... IBRACADABRA Majstor ;)
Flamini promasio 2 sto postotne al definitivno zasluzuje mjesto u prvoj'
ROBINHO POKAZO' DA JE KLASA !!! Namjestio 3 stopostotne, i sam se mogo upisat,al mu neki kreten skide s linije :cry:
FORZA MILAN
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 sep 2010, 19:54

Flamini dvije 100% prilike nije iskoristio....ali barem je dokazao da je igracina...covjek je defnazivac ali nadje se uvijek u napadu...dok Ambrosini nikad!! Robinho je bio odlican u drugom!! :) :) Ibra odlican gol!!
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 sep 2010, 19:56

1-0, akcija slična kao i protiv lazia ibri lopta u prostor a on mrcina zagradi 2 igrača, samo sad je majstorija vrhom kopačke lob, extra gol. robinjo dobar imao 2 fine šanse prvo ga izblokirali, a drugi put s gol crte izbili, pa flamini 2 dobre šanse, sedorfu zicera eduardo obranio, genoa u drugom ništa specijalno jedino toni jednu glavom al pravo u golmana. igra puno bolja neg u prvom, čim se genoa malo otvorila milan pokazao da zna i može, samo je bitno prvi gol zabiti, sad ajax u LP pa u Parmu, u amsterdamu možda i bod nebi bio loš mada i tu treba ići na pobjedu jer s realom može biti svega, a u parmi naravno na pobjedu

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 sep 2010, 19:56

robovi88 je napisao/la:1:0 a moglo je bit i 5:0
odavno nisam gledo bolji milan,konacno nam igra lici na nesto ... IBRACADABRA Majstor ;)
Flamini promasio 2 sto postotne al definitivno zasluzuje mjesto u prvoj'
ROBINHO POKAZO' DA JE KLASA !!! Namjestio 3 stopostotne, i sam se mogo upisat,al mu neki kreten skide s linije :cry:
FORZA MILAN
Criscito je bio ja mislim :D :D :D ...dva puta je i Robinho bio u prilikama
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.