Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
0:1 Pastore
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Samo Juve čekam za 100Km, bit će preokret ovdje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- sarajlija89
- Kontakt:
Gol nas je sjebo skroz...
al dobro je jer smo mogli drugi primit,nevjerovatno sta je pastore fulio..nakon toga precka del piera i mislim da smo osteceni za penal al jbg...
Gol nas je skroz poremetio,voda u usima...tesko ce ovo bit okrenut al eto vidjecemo..jbg
al dobro je jer smo mogli drugi primit,nevjerovatno sta je pastore fulio..nakon toga precka del piera i mislim da smo osteceni za penal al jbg...
Gol nas je skroz poremetio,voda u usima...tesko ce ovo bit okrenut al eto vidjecemo..jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa **** vishe majku pa mogu li ja ovog juventusa ikad pogodit, sjebu me protiv udina oba go, pa protiv sampe kec, pa me sad opet zeznu kad sam igrao na njih, pa protiv onih amatera iz poljske, ajme majko baksuznog tima.
joj ako ne preokrenu, sanjat cu ih zivot cijeli

joj ako ne preokrenu, sanjat cu ih zivot cijeli
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma tesko da cemo okrenut,nema igre sto je najgore..sve preko krasica ide i ne moze sam...
al probat sa nekim izmjenama ubacit iaquintu ili amaurija i vidjet...da je sto ranije gol zabit.. mozda bi se moglo nesto
e moj juve...

al probat sa nekim izmjenama ubacit iaquintu ili amaurija i vidjet...da je sto ranije gol zabit.. mozda bi se moglo nesto
e moj juve...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
heheheheheheheh ovo je smijesno heheheheheeh ovo je najgora ekipa juventusa u historiji hehehehehehehehehehehe
ma besim mamisitu usta paglu heheheheeheh
ma besim mamisitu usta paglu heheheheeheh
- sarajlija89
- Kontakt:
Kad god se necem ponadam...ovo se desi...i vise stvarno necu nicem da se nadam sa rezultatske strane...uvijek se razocaram
Sta rec,rani gol nas je sjebo...i nismo se mogli vratit.Ne mogu bit pametan..al bar sam vidio zelju kod igraca i kad je bilo 0-3...ako nista to mi je drago vidjet...drugo je sto nemamo taj kvalitet,za to su neki drugi odgovorni.
FORZA JUVE
i da...trecu tekmu zaredom primamo 3 gola kuci...

Sta rec,rani gol nas je sjebo...i nismo se mogli vratit.Ne mogu bit pametan..al bar sam vidio zelju kod igraca i kad je bilo 0-3...ako nista to mi je drago vidjet...drugo je sto nemamo taj kvalitet,za to su neki drugi odgovorni.
FORZA JUVE
i da...trecu tekmu zaredom primamo 3 gola kuci...
Sad , defitnitvno znam da ste propali !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- sarajlija89
- Kontakt:
Uso u drugom..nista naravno..jbg...Admir_Sa je napisao/la:Igral onaj Aquliani sviju ti?
Sad cagliari...vise nemamo prava na kiks ili del nerija odmah otjerat...sramota je ovo da nam svi zabijaju po 3 gola kuci..nezapamceno
Niko nikad nije ovako lako dosao do pobjede, a nista ni oni nisu pokazali... bez po muke nas ljudi uzese i to treci put zaredom nam uzimaju poene.
Sto se tice nas....pa moze se reci kako smo vec i naucili, slabo brate slabo skroz. Nemamo mi sta traziti sa ovakim zalaganjem i sa ovakvim timom. Covjek sa 36 kuka, najopasniji nas igrac, samo to govori, gdje smo.
..Ma necu vise da pisem, mogu svasta reci. Jedva cekam sta ce Del Neri izjaviti.
FORZA JUVE!!!!
Sto se tice nas....pa moze se reci kako smo vec i naucili, slabo brate slabo skroz. Nemamo mi sta traziti sa ovakim zalaganjem i sa ovakvim timom. Covjek sa 36 kuka, najopasniji nas igrac, samo to govori, gdje smo.
FORZA JUVE!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
E svaka im cast jos jednom
Djubrad seljacka,Mrtvog Aquilanija dovode,Amauri jos u timu
,odbrana koja veze s vezom nema(osim Chiellinija)golman pa njega ni Gošk nije htio dovesti,Melo isto mrtva macka...
Palermo nam je jos jednom ocitao lekciju,neka tako nam i treba kad dovodimo krampe u tim.
Palermo se jos jednom poigrao s nama
Pa majku mu koji vrag Grygera radi u Torinu,tolike su se pare trosile i nista,pogledaj jednog Passtorea pa zasto za njega nisu dali 30 mill.prodali Baltzarettija to nigdje nema....
Roma nam uvali Mottu(Smotu)
Dabogda odbrani odbijali od plate za svaki gol po 20 000
Palermo nam je jos jednom ocitao lekciju,neka tako nam i treba kad dovodimo krampe u tim.
Palermo se jos jednom poigrao s nama
Pa majku mu koji vrag Grygera radi u Torinu,tolike su se pare trosile i nista,pogledaj jednog Passtorea pa zasto za njega nisu dali 30 mill.prodali Baltzarettija to nigdje nema....
Roma nam uvali Mottu(Smotu)
Dabogda odbrani odbijali od plate za svaki gol po 20 000
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 sep 2010, 23:01, ukupno mijenjano 4 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
sad mi je drago sto si pao na kaldioniciFaraon iz Visokog je napisao/la:jadnici![]()
Ma sta ces...jbg..bice bolje...nekad
raspad sistema u Torinu,, 95% tima treba promjeniti....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- samir_tm87
- Kontakt:
hasaneee 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ma dobro je nisam samo na vamasarajlija89 je napisao/la:sad mi je drago sto si pao na kaldioniciFaraon iz Visokog je napisao/la:jadnici![]()
![]()
![]()
![]()
a i ja sam..al nije mi zbog tog
Ma sta ces...jbg..bice bolje...nekad
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.