Edit: s time da su ovdje napravili jedan previd
dobijao je Bayern 2013 i 2014 u Super kup finalu,ali eto to nije major
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jeste navlace nam sudije zato svske godine sve osvsjamo. Nebi me cudilo da navijas za scum. Nema vise Fergie time pa boli.L-Train je napisao/la:Jesi ti vidio sliku iznad gdje imas i liniju povucenu?akisarajevo92 je napisao/la:Nisu sudije grijesile samo na stetu Rome, Dzeko je postigao gol iz ofsajda
ako ne uvedu VAR ni sljedece godine u LP, to bi bilo krimanalno
I jos nesto u drugoj utakmici City-L'pool nakon udarca Bernarda Silve lopta pogadja u ruku jednog branica L'poola ali ni tu nije bio sviran penal.
Jesi uz Madrid u finaluDerdiyok je napisao/la:Hoćel ko ovčavine
Haj bolan nije valjda da se bojis Luzerpula.anonymousHD je napisao/la:Kad navijači Uefalone mogu da komentarišu sudije, što navijači gospodskog kluba ne bi mogli?
Idi na temu La Lige, vi se ne takmičite u LP.
Boje gjob nego job.legenda reala je napisao/la:
Jesi uz Madrid u finalu
Ovo nije ofsajd ni de facto, a Boga mi ni de jure.HordasOdMalena je napisao/la:![]()
![]()
Lopta je išla u gol, a i rezultat je bio 5:1. Da je bila gušća tekma, ne bi ga Brych dosudio.Osim13 je napisao/la:Identicna stvar svirana Romi u Liverpoolu, cak je i manji kontakt bio, ali je bio.L-Train je napisao/la:Jel ljude stid spominjat Radjinu ruku,frajer ga s metar napuca u pokusaju da izbije loptu,jos ruka u prirodnom polozaju.Dzekin gol je cist,eto i slika gore.
Odredjeni forumasi zele prebaciti teziste od sinoc i generalno Reala na Liverpool veceras. Veceras je sudija grijesio na obje strane.
Normalno da kmece jer znaju da bi lakse bilo protiv rome.Hendo je napisao/la:Ja sam mislio da će za suđenje kmečti Saurman, Asterix, Policeman i japa, kad ono navijači Reala kmeče.
Fudo glup si ko noć. City oštećen protiv Liverpula i to presmješno poništen gol za 2-0 tako da bi tad Liverpul pao ko kruška.Šuti malo i navijaj za tu sramotu od Sarajv'a.Fudo je napisao/la:Normalno da kmece jer znaju da bi lakse bilo protiv rome.Hendo je napisao/la:Ja sam mislio da će za suđenje kmečti Saurman, Asterix, Policeman i japa, kad ono navijači Reala kmeče.
Kako li si ti odg na antibot pitanje Bog sami zna.rotirk je napisao/la:Fudo glup si ko noć. City oštećen protiv Liverpula i to presmješno poništen gol za 2-0 tako da bi tad Liverpul pao ko kruška.Šuti malo i navijaj za tu sramotu od Sarajv'a.Fudo je napisao/la:Normalno da kmece jer znaju da bi lakse bilo protiv rome.Hendo je napisao/la:Ja sam mislio da će za suđenje kmečti Saurman, Asterix, Policeman i japa, kad ono navijači Reala kmeče.
Nema ti si vidovit a i inteligentan momak, kad svu svoju inteligenciju zasnivas na "sta bi bilo kad bi bilo" De mi reci rezultate danas da se obogatim. Ti znas sta bi bilo da je city poveo 2-0. Sta bi onda bilo da Roma nije dobila sumnjiv penal u 90 u liverpoolu.?rotirk je napisao/la:Fudo glup si ko noć. City oštećen protiv Liverpula i to presmješno poništen gol za 2-0 tako da bi tad Liverpul pao ko kruška.Šuti malo i navijaj za tu sramotu od Sarajv'a.Fudo je napisao/la:Normalno da kmece jer znaju da bi lakse bilo protiv rome.Hendo je napisao/la:Ja sam mislio da će za suđenje kmečti Saurman, Asterix, Policeman i japa, kad ono navijači Reala kmeče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.