Na kraju će se Dubsi opet prošetati do titule.jopaa7 je napisao/la:Na trenutak sam pomislio da se radi o najjacoj ekipi ikad i da lagano idu sa 16:0 u ovom PO, ne moze im nitko nista.TonySosa je napisao/la:Alem ima najjace komentare.
Jel se Curry to malo zagrijava?
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Desi se i da Rakete budu 1. seed.alemsa je napisao/la:
Da sem sto Houston ima jak napad ovi nemaju
Ingles ni jednom ove sezone nije prebacio 24 poena, Burke dao 17, lik 8 ppg, Crowder 15, daje 10, Exum 20% puca trice, pogadja lik itd. Desi se
Ma zasigurno nas ocekuju zanimljive tekme u ovoj seriji i daleko od toga da je Utah neozbiljna ekipa. Jbg ljudi krenuli bez Rubia koji je itekako vazan i jos su imali 2 ili 3 dana manje odmora.
Rakete samo moraju uzet jednu u Utah-i, a vjerovatno ce uzet obje.jopaa7 je napisao/la:Desi se i da Rakete budu 1. seed.alemsa je napisao/la:
Ingles ni jednom ove sezone nije prebacio 24 poena, Burke dao 17, lik 8 ppg, Crowder 15, daje 10, Exum 20% puca trice, pogadja lik itd. Desi se
Ma zasigurno nas ocekuju zanimljive tekme u ovoj seriji i daleko od toga da je Utah neozbiljna ekipa. Jbg ljudi krenuli bez Rubia koji je itekako vazan i jos su imali 2 ili 3 dana manje odmora.
Nego steta je što NO nije uzeo GSW pa da i tamo bude 1-1, ali ne bi me iznenadilo da iduce dvije dobije NO,a ovdje se moze svasta ocekivati,Utah je stvarno dobra kad igra kuci bice zanimljivo gledati
Fino ti rekoh da nema setanja kroz ovu seriju.
Nece juta ovako pucati stalno, naravno, ali nece ni hjuston ko prvo poluvrijeme prve utakmice. Uslo im je bar 5 contested trica tad, tako da je pricati o nekoj sreci skroz suplje.
Nece juta ovako pucati stalno, naravno, ali nece ni hjuston ko prvo poluvrijeme prve utakmice. Uslo im je bar 5 contested trica tad, tako da je pricati o nekoj sreci skroz suplje.
Naravno da će uzet obje isto ko što su obje kući dobili, ljudi usrali prednost domaćeg terena još ovima fali Rubio. Šta bi bilo da igra i on, metla za Jutualemsa je napisao/la:Rakete samo moraju uzet jednu u Utah-i, a vjerovatno ce uzet obje.jopaa7 je napisao/la:Desi se i da Rakete budu 1. seed.alemsa je napisao/la:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Aleme rodjak šta bi?
Nista sta ce biti, ljudi imali hot night, Houston nije mogo bazen pogodit. Imate cetvrtak da se preuvelicava i onda u petak ce se sve vratit na svoje. Jazz da uzme ovu seriju je ravno da Zeljo izbaci Real MadridBelmin6 je napisao/la:Aleme rodjak šta bi?
Znaci koliko Real Madrid mora brinut o Zeljeznicaru, toliko me brine Utah Jazz
E moj Aleme. Real Madrid nema chokere za lidere.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne mogu chokat protiv ovih 4 puta sve i da hoceKawhi je napisao/la:E moj Aleme. Real Madrid nema chokere za lidere.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Niko ne preuvelicava ovu Utahu, nego se treba skinuti kapa ekipi kako igraju ovaj PO. Više ti se nabada što ti ljude minimiziraš, a to nisu zaslužili.alemsa je napisao/la:Nista sta ce biti, ljudi imali hot night, Houston nije mogo bazen pogodit. Imate cetvrtak da se preuvelicava i onda u petak ce se sve vratit na svoje. Jazz da uzme ovu seriju je ravno da Zeljo izbaci Real MadridBelmin6 je napisao/la:Aleme rodjak šta bi?
Omjer snaga i matchup bi realno trebala biti metla. Ali vec ti ova utakmica govori da ces se hvatati za glavu, pogotovo ako Utah uzme i sljedecu.
Ovo poredjenje Real Madrid-Zeljo ti je
Na kraju krajeva, matematika i koncept igre vašeg babe ce vas opet po ko zna koji put sravniti. Manja katastrofa ce biti ako to bude GS.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Joj da mu se hoce artest ponoviti, pljuvao sam ga kad je ovom **** to uradio, sada konacno shvatam.
I njemu i greenu, samo nek se pojavi neko ko ce im glavu otkinuti zbog ovih zabijanja hinjskih.
Ne znam zbog čega se Rakete toliko hejtaju na ovom PDF-u, veoma zanimljiva ekipa, naravno bili su prvi seed ove godine i još uvijek jesu nedokazani i nije tu ništa novo, ali jedni su od većih konkurenata za titulu ove sezone i to je činjenica.
Jedan izgubljen game od nezgodne Jute to ne mijenja, uostalom sjećam se ismijavanja trejda Pola u Roketse na početku sezone, a ta ekipa završila kao prvi seed ispred toliko jakog GSWa.
Idemo Rakete tamo uzeti dvije i završiti posao u Hjustonu.
Jedan izgubljen game od nezgodne Jute to ne mijenja, uostalom sjećam se ismijavanja trejda Pola u Roketse na početku sezone, a ta ekipa završila kao prvi seed ispred toliko jakog GSWa.
Idemo Rakete tamo uzeti dvije i završiti posao u Hjustonu.
Baš koje podcjenjivanje, Utah je odlično odigrala, ne znam zašto ti je problem to priznati, i ako misliš da je bilo samo do toga da su im ulazile trice varaš se, to što su Rakete uzele već drugu utakmicu manje trica nego inače nije slučajno.
Exum odlična obrana na Hardenu, jedino ga on može koliko toliko zaustaviti od ulaska u sredinu, ali i kada uđe Utah stvarno pametno pomaže, uvijek je to Tuckerov igrač ili Mbah Mbouteov, **** mogu svi u Houstonu osim Capele zabit tricu, ali oni su im najlošiji šuteri i bolje se s tim kockat nego s Hardenom na obruču.
Ali i Utah je općenito odlično branila tricu, a s druge strane su jednostavno izrađivali bolje šuteve za tri, i zato su ih i više zabili, možda to neće biti u ovom postotku, ali Houston je odigrao kriminal obranu, to je još jedan veliki razlog, a ne samo "hot night". Mislim Ingles je po postotku u vrhu lige i većina njegovih šuteva je bilo otvoreno, to je jednostavno loša obrana, a ne hot night. Rocketsi kao da su ušli u utakmicu s tim tvojim mi smo Real ono su Željezničar mentalitetom i to im se vratilo.
Rocketsi su i dalje talentiranija ekipa i mislim da će dobiti 4-2 kao što sam prognozirao prije početka serije, ali ova Utah nije Minnesota koja je disfunkcionalna ekipa gdje ništa nije kako treba. Utah je jaka obrambena ekipa s vrhunskim trenerom, dobrim sistemom, svi grizu, i sigurno neće spustit gaće pred Houstonom, tj. neće im pokloniti pobjede. Houston ih jednostavno mora ozbiljnije shvatiti i jači su i trebali bi tu seriju više manje uvjerljivo dobiti
Exum odlična obrana na Hardenu, jedino ga on može koliko toliko zaustaviti od ulaska u sredinu, ali i kada uđe Utah stvarno pametno pomaže, uvijek je to Tuckerov igrač ili Mbah Mbouteov, **** mogu svi u Houstonu osim Capele zabit tricu, ali oni su im najlošiji šuteri i bolje se s tim kockat nego s Hardenom na obruču.
Ali i Utah je općenito odlično branila tricu, a s druge strane su jednostavno izrađivali bolje šuteve za tri, i zato su ih i više zabili, možda to neće biti u ovom postotku, ali Houston je odigrao kriminal obranu, to je još jedan veliki razlog, a ne samo "hot night". Mislim Ingles je po postotku u vrhu lige i većina njegovih šuteva je bilo otvoreno, to je jednostavno loša obrana, a ne hot night. Rocketsi kao da su ušli u utakmicu s tim tvojim mi smo Real ono su Željezničar mentalitetom i to im se vratilo.
Rocketsi su i dalje talentiranija ekipa i mislim da će dobiti 4-2 kao što sam prognozirao prije početka serije, ali ova Utah nije Minnesota koja je disfunkcionalna ekipa gdje ništa nije kako treba. Utah je jaka obrambena ekipa s vrhunskim trenerom, dobrim sistemom, svi grizu, i sigurno neće spustit gaće pred Houstonom, tj. neće im pokloniti pobjede. Houston ih jednostavno mora ozbiljnije shvatiti i jači su i trebali bi tu seriju više manje uvjerljivo dobiti
Ne moze to sravnit ni jedna ekipa osim Gsw na svijetu ovom.Belmin6 je napisao/la:Niko ne preuvelicava ovu Utahu, nego se treba skinuti kapa ekipi kako igraju ovaj PO. Više ti se nabada što ti ljude minimiziraš, a to nisu zaslužili.alemsa je napisao/la:Nista sta ce biti, ljudi imali hot night, Houston nije mogo bazen pogodit. Imate cetvrtak da se preuvelicava i onda u petak ce se sve vratit na svoje. Jazz da uzme ovu seriju je ravno da Zeljo izbaci Real MadridBelmin6 je napisao/la:Aleme rodjak šta bi?
Omjer snaga i matchup bi realno trebala biti metla. Ali vec ti ova utakmica govori da ces se hvatati za glavu, pogotovo ako Utah uzme i sljedecu.
Ovo poredjenje Real Madrid-Zeljo ti je![]()
Vi ste nedokazana ekipa, GSW se moze tako porediti, jer su ljudi dokazali da su mašina kada dodje vrijeme.
Na kraju krajeva, matematika i koncept igre vašeg babe ce vas opet po ko zna koji put sravniti. Manja katastrofa ce biti ako to bude GS.
Slobodno ako hos u pare, tu sam.
Utah Jazz da izbaci Rakete bez povreda, trenutno, sanse su ti da Zeljo izbaci Real Madrid. Eto dobili su tekmu ako mislis drugacije, stavi pare da ne prdimo bezze.
Game 3 nece dobit niti mogu
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ima li primitivnijeg razmialjanja, a to se desava nakon bilo koje rasprave u kojoj je ubijen argumentima, "slobodno ako smijes stavi pare"?!!
Max Allegri
5 tekmi kao i proslu seriju, to je bila prognoza. 6 ono max u ovoj seriji, imas postove trazi.RollsRoyce je napisao/la:Standardno ismijavanje alema i njegovih prorocanskih izjava.
@necko/mig
Pa ako si siguran u nesto stavi pare cuj, ja se s tobom sad prepirat 4 sata, ovako onako. Ja sam siguran da Utah ne moze izbacit Rakete, koliko mogu halalit cu stavit na to bez problema ikakvih. Ti ako misl8s drugacije bujrum
Nemoj mi te glupe i povrsne price. Kakve pare??? Ja znam koliko si nasekiran, pa vidi, budan si?? Niko ne kaze da ce Utah vas izbaciti, ali vecina nas govori o standardnim PO nastupima Hardena i CP. To je ono sto ti govorimo i brujimo a ti se pravis kao da ne vidis. I da, moras pronaci nove izgovore.alemsa je napisao/la:5 tekmi kao i proslu seriju, to je bila prognoza. 6 ono max u ovoj seriji, imas postove trazi.RollsRoyce je napisao/la:Standardno ismijavanje alema i njegovih prorocanskih izjava.
@necko/mig
Pa ako si siguran u nesto stavi pare cuj, ja se s tobom sad prepirat 4 sata, ovako onako. Ja sam siguran da Utah ne moze izbacit Rakete, koliko mogu halalit cu stavit na to bez problema ikakvih.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 03 maj 2018, 08:58, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.