De nam reci za koga navijas pa da malo i njih analiziramo.RollsRoyce je napisao/la:Jok eto ne gura se, pogotovo u domacem prvenstvu, ja ne znam gledas li ti utakmice tog kvazi kluba za kojeg navijas, ali sto je Bayern u Bundesligi, vi ste u Seriji A, mozda jos gori.Pogba je napisao/la:Juventus se gura, ne prestaju nova otkrica na forumu.RollsRoyce je napisao/la:Prvobitno se guraju Real i Barsa, pa tek onda idu Bayern i Juve, ovo ostalo je sve neznatno ili slucajno.
U Evropi su najgori tu Barsa i Real, onda vi i Bayern dolazite na red.
Juventusa da guraju u LP je naprosto laz sto ne treba posebno komentarisati.
Sto se tice domacih liga, dok je svijeta uvijek ce Juventus, Milan, Inter, United, Lpool, Barca, Real, Celtic, Rangers, Bayern i svi historijski dominantni klubovi u odredjenoj dozi i odredjenom dobu ili epohi imati neki vid sudijske zastite ili nazovi to kako god hoces.
Za razliku od ostalih liga ako me sjecanje dobro sluzi Milan je osamdesetih i 2006 te Juventus 2006 debelo platili za stvari koje jesu ili nisu radili (ovisno od ugla gledanja, a i presude su takve da nikada nije receno da je neki mec namjesten), tako da prica o dezurnim krivcima ne pije vode.