Pa ako ti ispadne tvoj je problem logika, ne njihov, zato ti garancija i ne važi za to, poslije može važiti na telefon ako promijeniš display u ovlaštenom servisu no nije sad ni bitno... Čudi me da @riu Stanić nije riješio problem, važe kao OK servis a svakako im dijelove zamijenjene u garanciji daje LG pa ako je problem realno bio trebalo se mijenjati
Ja sam nekad bio budala pa kupovao u Telecomu što slabije telefone što flagshipe, tom je vaktu došao kraj

Kome se isplati, velika je pretplata itd. naravno da treba ali nama sitnoj buraniji to (p)ostaje preskupa zayebancija, S8 500 KM jeftiniji u univerzalnom, za XZ1 iz Telecoma tamo kupiš XZ2 itd., ja ne kupujem tamo da se razumijemo no opet, i da se šta desi ostane para da se riješi, rate su Telecomu jedina pogodnost i to je to valjda
@tuzlak
Piše na kutiji obično koja je verzija u pitanju, tj. ako je kineska ne piše ništa

Ja sam u Hustelu kupio Kineza, nije EU jer sam dobio adapter za punjač ali je bio global ROM, treba na te cake obratiti pažnju gdje god kupuješ