NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Vainglorious
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2018.
Koliko sad opada vrijednost Isiahu Thomasu kad vidis sta Rozier radi u Stephensovom sistemu.
Lik sinoc na 20 7 9 1 1 bez jedne jedine izgubljene lopte.
Lik sinoc na 20 7 9 1 1 bez jedne jedine izgubljene lopte.
- PaskalHens
- Kontakt:
Philla hype train
Trust the processs
Rookie of the year
Trust the processs
Rookie of the year
1 utakmica je sve sto je potrebno na ovoj temi 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
zamisli navijati za organizaciju koja noahu da 17-18 million za sezonu ,MElloo je napisao/la:Philla hype train![]()
Trust the processs![]()
Rookie of the year
ekipa koja ce biti mediokritet naredno desetljeće :kafa
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Kako je lijepo biti navijac Bostona ovih dana, ja ne znam sta ovaj Stevens radi s ovom ekipom, da se skupe sve pametne glave NBA ne bi ovoliko izvukli iz ove ekipe, nevjerovatno, kakav karakter im je covjek usadio, oni vjeruju svi da mogu dobiti i Ratnike
Sa Irvingom u ekipi svasta bi bilojosipmusa je napisao/la:Kako je lijepo biti navijac Bostona ovih dana, ja ne znam sta ovaj Stevens radi s ovom ekipom, da se skupe sve pametne glave NBA ne bi ovoliko izvukli iz ove ekipe, nevjerovatno, kakav karakter im je covjek usadio, oni vjeruju svi da mogu dobiti i Ratnike
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Jos nesto, kada sam pisao da me Simmons ne impresionira kao vecinu, alem me napao, evo o cemu sam pricao, lik nece biti superstar ako ne razvije sut, boli me briga nek ima td prosjek, zabiti 1 poen u g2 playoffa je neprihvatljivo.
Kevin Love koji je veteran sa deset godina iskustva i ima odličan šut završi prošli tjedan playoff utakmicu sa pet poena, gdje neće Simmons koji je rookie i koji nema šut imati ovakvu utakmicu protiv ovako vođenog Bostona u gostima pa nije čovjek robot. Neki baš idu iz jedne krajnosti u drugu, od LeBrona pa do busta sve u manje od dva tjedna, nevjerojatno.
I da, korisnik josipmusa je sve.

I da, korisnik josipmusa je sve.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Za simmonsa prica da ce biti novo lice lige, novi lebron, veze te price nemaju s kevinom loveom koji je dokazao to sto je dokazao u ovom playoffu.
- Barbarossa
- Kontakt:
Večeras babuka hvata ritam
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Naravno da si promašio poantu.RollsRoyce je napisao/la:Za simmonsa prica da ce biti novo lice lige, novi lebron, veze te price nemaju s kevinom loveom koji je dokazao to sto je dokazao u ovom playoffu.
U svakom slučaju McConnell > Simmons.
Zadnja izmjena: Winters, dana/u 04 maj 2018, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Sta bi sad bolesna fransizaphily je napisao/la:zamisli navijati za organizaciju koja noahu da 17-18 million za sezonu ,MElloo je napisao/la:Philla hype train![]()
Trust the processs![]()
Rookie of the year![]()
![]()
ekipa koja ce biti mediokritet naredno desetljeće :kafa
Al barem niko ne se.re po twitteru i pravi se faca a jedva 100 utakmica odigrao
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Znam sta hoces da kazes, i nemoj meni tog sarkazma djecijeg.Winters je napisao/la:Naravno da si promašio poantu.RollsRoyce je napisao/la:Za simmonsa prica da ce biti novo lice lige, novi lebron, veze te price nemaju s kevinom loveom koji je dokazao to sto je dokazao u ovom playoffu.
U svakom slučaju McConnell > Simmons.
Da neko ne pomisli nesto, jedino slijep covjek ne vidi koliko je Simmons dobar, poenta mog posta je bila da Simmons mora izgraditi sut iz temelja, ako zeli da bude novo lice fransize itd.
Cim ti se svidjaju postovi ovog josipamuse djecacica, odmah znam koliko je sati, i kako s tobom mogu raspravljati.
Stevens pokazuje da je Philla prehypana ekipa. Jeb.eno talentovana al i dobro prehypana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
“With the snap of a finger I can make your home court advantage disappear.” - LeThanos

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tesko ce oni proc ovo realno.Ove dviej utkamice su slacajnost a i ako prodju ja i ti znamo da ce ih boston izbacit.ronaldo99 je napisao/la:Nego Cavsi sinoc samo 3 izgubljene lopte,odavno nisam vidio da je neko odigrao tako da ima samo 3 izgubljene lopte.
O Jamesu ne treba trošiti rijeci sve je vec receno,ali ono zbog cega su Cavsi lagano dobili je to sto se ukazao Kevin Love,izgleda da se brat probudio iz zimskog sna
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
. seen
Reds1234 je napisao/la:U modernoj kosarci ovo drvo od Valanciunasa nema sta radit u NBA-u.Drugo ,ova dva nisu dorasla necem vecem,nisu dovoljno kvalitetni nema to vise veze sa mentalitetom ni chokanjem.Svejedno ogromno su razocarenje,ovo je prelose,izgledaju ko djeca protiv odraslih ljudi.
a opet,starter je vec godinama u ply off ekipi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 3 gosta.