-------------------4. kolo----------------------

Valencia CF-------vs-------Atlético Madrid
-------------22.09.2010 / 22:00-------------
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
nadam sejuznjak> je napisao/la:1 ko kuca
Ovo se zove realnost kad navijac Atl.Madrida kaze 1 ko kuca na VCFjuznjak> je napisao/la:1 ko kuca
dat cemo im Matu, a oni nama De Gea-u i 10 miliona...adnan_nanda je napisao/la:Ja se nisam zaheborekao sam da ni u sta ne mogu bit siguran protv Atletica, golman im je stvarno cudo, nadam se da nece popustit i prodati ga, jest me u srijedu iznervirao ali mora se priznat da ce biti zvijezda ako ovako nastavi.
a mi idemo dalje...
heheh to bi bila super razmjenaamadeus21 je napisao/la:dat cemo im Matu, a oni nama De Gea-u i 10 miliona...adnan_nanda je napisao/la:Ja se nisam zaheborekao sam da ni u sta ne mogu bit siguran protv Atletica, golman im je stvarno cudo, nadam se da nece popustit i prodati ga, jest me u srijedu iznervirao ali mora se priznat da ce biti zvijezda ako ovako nastavi.
a mi idemo dalje...
hehhehe njih moramo dobitiamadeus21 je napisao/la:udaramo redom..ajmo next, manchester united...dodjite da vas malo dernemo...
Prvi golman je jedan od kapitena tj.Cesar Sanchezbrazzo je napisao/la:ko je prvi golman valencie onaj Sanchez ili Moya i u kakvoj su formi generalno ?
a sto se tice forme, Cesar ce do kraja zivota biti u formi...ne do kraja karijere, nego do kraja zivota...Adi_Zepce je napisao/la:Prvi golman je jedan od kapitena tj.Cesar Sanchezbrazzo je napisao/la:ko je prvi golman valencie onaj Sanchez ili Moya i u kakvoj su formi generalno ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.