Vala baš, toliko bljuvotina od špekulacija za pročitati u tom periodu da upropasti sam početak sezone. A već je krenulo...farinelli123 je napisao/la:Najbolje iskljuciti se iz pracenja dok se ne zavrsi transfer rok, posle u septembru na transfermarkt.de vidis ko je gde i vozi.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Amidza, Lewat nije sidras. Tu grijesis vec zadnjih 15ak postova 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad se probudite ovo ćete ugledati:

Šta vi znate šta je sidrašharden je napisao/la:Amidza, Lewat nije sidras. Tu grijesis vec zadnjih 15ak postova
Za mene sve što nije mesi, aguero, verner i njima slični, oma mora bit sidraš.
Ope, za mene, sve što se zove džeko, zlatan, kosta, vagner, kisling, kao i svaki njima sličan, ne bi imao šta da traži u ozbiljnoj ekipi koja je favorit za titulu lp, i takav je sidraš
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema tu ništa za 'maznuti'. Dybala je daleko od nedodirljivog igrača, sve preko 100 miliona mislim da ide bez problema. Kod vas u drugačijem stilu igre možda eksplodira, u Juventusu nije vrijedan tog novca uopšte, samo zbog imena se spominju te cifre.farinelli123 je napisao/la:Dybalu maznuti Juventusu je slicno kao maznuti Riberija Bajernu 2009/10/11/12
Nema teorije.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Njega su otpisali prije nekoliko mjeseci.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naši il njihovi?Saurman je napisao/la:Njega su otpisali prije nekoliko mjeseci.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Naši.sekerbay je napisao/la:Naši il njihovi?Saurman je napisao/la:Njega su otpisali prije nekoliko mjeseci.
Ta bomba je za mene u pravom smislu rijeci bomba. Vise bi volio kad bi vratili Costu nego da dovedu Dybalu...
Stern des Südens
- muhamedhulk
- Kontakt:
Da i ja repliciram; Lewat nije sidras. Nebitna je konstitucija nego igra. Uvijek se nesto izvlaci, vraca, razvlaci protivnika. Sidras ceka u 16 i zabija! Klasicna devetka.
Dzeko nije sidras, lik je po igri SS. Sidras ti je danas Lukaku npr. Ili Higuain.
Dzeko nije sidras, lik je po igri SS. Sidras ti je danas Lukaku npr. Ili Higuain.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Tebi nije, meni jeste, i šta sad?muhamedhulk je napisao/la:Lewat nije sidras.
Mislim da sam bio jasan koje sve igrače smatram sidrašima bez obzira na to otvaranje koje navodiš kao kontra argument.
Da sam trener, kod mene bi u napadu igrali ljudi poput mesija il aguera. Sve što nije tog kova, ne bi prismrdilo ekipi. Ja se osipam kad vidim kako džeko il levat šetkaju, a dobijem erekciju kad mesituljak pređe dvojicu pa asistira il sam zabije.
Toliko na tu temu.
Pocinje shitiranje o mogucim transferima, tako da Sport navodi interes za Baleta, a ovo oko Dybale torinski medij kaze da smo ispitali teren i da bi Juve mogao prodati istog.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
According to SPORT, #FCBayern are interested in Real Madrid's Gareth Bale.
SPORT: #FCBayern want to take advantage of their good relationship, negotiating a price under the €120m that Madrid are asking for. Bayern will not pay that much, and will try to convince club and player to take a deal that satisfies everyone.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Čuj Bale, nije odigrao utakmice da valja 100 godina i svako malo je u bolnici. Ako za njega iskeširaju tolike pare nisu normalni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ni meni nikako nije jasno sta su vidjeli u Bejlu,
Jos ovoliki novac
Slozio bih se sa tim transferom samo ako bi dosao za 20-30mil.
Da ga hebes ja tu ne vidim igracine.
Jos ovoliki novac
Slozio bih se sa tim transferom samo ako bi dosao za 20-30mil.
Da ga hebes ja tu ne vidim igracine.
Mia San Mia
Nema sanse da za igraca koji 16.jula puni 29 godina daju velike pare, nisu nasi od jucer. Igra se na kartu dobrih odnosa sa Realom, da bude prihvatljivo sa obje strane ako uopste ima istine da smo zainteresovani.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Istina Bale nema šta tražiti u Bayernu prvo zbog godina a onda i niza povreda.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 maj 2018, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Barbarossa
- Kontakt:
dovedite DraxleraSaurman je napisao/la:Istina Bale nema šta tražiti u Bayernu prvo zbog godina a onda i niza povreda.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Bayo je kandidat za baleavca, ne bi bilo ni prvi put da kupujete rekonvalescente, samo je pitanje cijene i to je karta na koju igrate. Čini se da za njega nema pravog interesa i zato cijena ide debelo dolje. Očekujem na 55 milki (20% manje od TM vrijednosti).
Nije imao neku sezonu za pamćenje i počinjem sumnjati u njegove kvalitete.Barbarossa je napisao/la:dovedite DraxleraSaurman je napisao/la:Istina Bale nema šta tražiti u Bayernu prvo zbog godina a onda i niza povreda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.