FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Ja eto stvarno ne znam sta je veca greska ponistiti cist gol ili ne pokazati na bijelu tacku nesto sto uopste nije bilo toliko ocigledno koliko johnnyHZ kaze.
- darru dorprije
- Kontakt:
Neprilagodjen je napisao/la:Kakvi su ovo snimci sa vasih utakmica,sta je ovo?!![]()
![]()
Koja neznalica svaku utakmicu snima u ravnini sa terenom,kakav krele!
Evo snimak sa pravog mjesta,samo slika je loša,a na snimku su prikazana oba gola Rudara,nema gola Sarajeva,prvi gol na snimku je poništen.
...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !
-
- Kontakt:
Druze koju si ti utakmicu gledao......prvo poluvrijeme je vase.....samo drugo smo mi zasluzili da damo 3-4 gola.....sudjenje je bilo na nivo....ustvari odlicno kakvo je protiv vaseg gradskog rivala i to u Prijedoru....za penal nemam pojma na sta mislis !johnnyHZ je napisao/la:VI NADIGRALI SARAJEVO???? e pa stvarno ako je ono NADIGRAVANJE JEDNOG kluba onda smo i mi borca nadigrali na kosevu.... osim par prilika PRI KRAJU UTAKMICE.... vi postene akcije niste napravili sve neki centarsutevi...usput kad smo kod sudija u prvom poluvremenu CISTI penal za sarajevo kada je jahovic prolazio golamana igrac ga vuukao za dres i OBORIO na zemlju sudija nista...sudjenje bilo KOREKTNO i cisto ni tamo ni vamo,a ako ste vi naucili da vam sudije ŠILJE onda jbg.. vas problem!
-
- Kontakt:
Pa neda se kretenima penjati.....znas....treba uz lotre pa mu tesko dici debelu guzicu.....da mu je jos lift!...uf....rudarprijedor je napisao/la:to kad sam vidio i ja sam se izivcirao...kakav idiot,imaju mjesta za kamermane na vrhovima tribina i on kao da sa zemlje snima ne razumijem nikakoNeprilagodjen je napisao/la:Kakvi su ovo snimci sa vasih utakmica,sta je ovo?!![]()
![]()
Koja neznalica svaku utakmicu snima u ravnini sa terenom,kakav krele!

- darru dorprije
- Kontakt:
Pročitajte danšnje Press novine !
...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !
Kako cemo mi sad na netu da nadjemo, mogao si bar naslov clanka naci ili kopirati link clanka sa interneta, necemo kupovati press da to procitamo...
Samo niko ne objavi danas da dolazi jagodic za trenera Rudara jer je ipak Borac VELIKI klub za njegove male trenerske sposobnosti a eto umisleo se da je bosanski murinjodarru dorprije je napisao/la:Pročitajte danšnje Press novine !
-
- Kontakt:
A hvala Bogu da se neko od ovdasnjih novina sjetio da objavi neku istinu o fudbalu!darru dorprije je napisao/la:Pročitajte danšnje Press novine !

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Moraju li Prijedorčani ispasti iz Premijer lige BiH ??? vidio sam naslov na jednoj stranici...sta se desava ?
1947!
JA na netu ne mogu naci taj clanak, ne kontam, ali ...sjetio se neko napisati istinu o fudbalu, bio je red....sta ces kad je takav grad usrani 

I u Hercegovini je jedan portal prenio vijest o tome da navodno morate ispasti iz ove lige.Uprava i politika vas zele navodno izbaciti zbog nemogućnosti gradnje novog stadiona i financijskog praćenja fk Rudar!!
-
- Kontakt:
Ne mogu otvoriti clanak...??? ali znam za ovu situaciju...ali ljudi ne treba gubiti nadu...trebamo vjerovati u ove momke 95 posto njih su cisti prijedorcani,nece se oni predati tako lako..
nama samo ostaje da im dajemo podrsku...a ovu gamad iz uprave

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
igrao sam X u Mostaru,nemojte izraditirudarprijedor je napisao/la:Ne mogu otvoriti clanak...??? ali znam za ovu situaciju...ali ljudi ne treba gubiti nadu...trebamo vjerovati u ove momke 95 posto njih su cisti prijedorcani,nece se oni predati tako lako..nama samo ostaje da im dajemo podrsku...a ovu gamad iz uprave
![]()
![]()
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Moraju li Prijedorčani ispasti iz Premijer lige BiH
Od našeg izvora u Prijedoru saznajemo kako vlastodršci imaju za cilj eliminaciju Rudara iz Premijer lige BiH i zbog izrečenog obećanja o gradnji novog stadiona
Start Premijer lige BiH za prijedorski Rudar bio je kao iz snova. Poslije tri odigrana kola bili su prvoplasirani tim, a onda su nakon odlaska predsjednika kluba Branislava Rokvića, kola krenula nizbrdo.
Ubrzo su se i klupski uposlenici odlučili za trodnevni štrajk. Idila je razbijena, uslijedio je niz slabijih rezultata, i Prijedorčani su vrlo brzo dospijeli u opasnu zonu. No, tu nije kraj muka za Prijedorčane. Navijači su se okomili na trenera Borisa Gavrana, kojem čim prije žele vidjeti leđa, a određeni izvori tvrde kako iza navijačkih negodovanja stoje i osobe iz opštinske vlasti.
Šta imaju za krajnji cilj? Vjerovali ili ne – ispadanja Rudara iz Premijer lige BiH! Zbog čega? Od našeg izvora iz Prijedora saznajemo da je osnovni razlog preskupo takmičenje, jer navodno Opština Prijedor nije u mogućnosti propratiti Rudare u elitnom razredu bh. nogometa.
Od našeg izvora u Prijedoru saznajemo kako vlastodršci imaju za cilj eliminaciju Rudara iz Premijer lige BiH i zbog izrečenog obećanja o gradnji novog stadiona. Ukoliko bi se Rudar vratio u Prvu entitesku ligu, onda za novim stadionom ne bi bilo potrebe, a dato obećenje svelo bi se u sferu – obećanje ludom radovanje.
I na koncu rak – rana gotovo svih premijerligaša – finansije – nisu osnovni problem Rudara. Dug od 50-ak hiljada KM je minoran u poređenju sa dugovanjima Čelika, Slobode, Sarajeva, Borca i dr. No, i pored toga u Prijedoru imaju neku svoju računicu. Razumnu ili ne, pokazaže vrijeme.
Od našeg izvora u Prijedoru saznajemo kako vlastodršci imaju za cilj eliminaciju Rudara iz Premijer lige BiH i zbog izrečenog obećanja o gradnji novog stadiona
Start Premijer lige BiH za prijedorski Rudar bio je kao iz snova. Poslije tri odigrana kola bili su prvoplasirani tim, a onda su nakon odlaska predsjednika kluba Branislava Rokvića, kola krenula nizbrdo.
Ubrzo su se i klupski uposlenici odlučili za trodnevni štrajk. Idila je razbijena, uslijedio je niz slabijih rezultata, i Prijedorčani su vrlo brzo dospijeli u opasnu zonu. No, tu nije kraj muka za Prijedorčane. Navijači su se okomili na trenera Borisa Gavrana, kojem čim prije žele vidjeti leđa, a određeni izvori tvrde kako iza navijačkih negodovanja stoje i osobe iz opštinske vlasti.
Šta imaju za krajnji cilj? Vjerovali ili ne – ispadanja Rudara iz Premijer lige BiH! Zbog čega? Od našeg izvora iz Prijedora saznajemo da je osnovni razlog preskupo takmičenje, jer navodno Opština Prijedor nije u mogućnosti propratiti Rudare u elitnom razredu bh. nogometa.
Od našeg izvora u Prijedoru saznajemo kako vlastodršci imaju za cilj eliminaciju Rudara iz Premijer lige BiH i zbog izrečenog obećanja o gradnji novog stadiona. Ukoliko bi se Rudar vratio u Prvu entitesku ligu, onda za novim stadionom ne bi bilo potrebe, a dato obećenje svelo bi se u sferu – obećanje ludom radovanje.
I na koncu rak – rana gotovo svih premijerligaša – finansije – nisu osnovni problem Rudara. Dug od 50-ak hiljada KM je minoran u poređenju sa dugovanjima Čelika, Slobode, Sarajeva, Borca i dr. No, i pored toga u Prijedoru imaju neku svoju računicu. Razumnu ili ne, pokazaže vrijeme.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
to je to !aS_Roma je napisao/la:Moraju li Prijedorčani ispasti iz Premijer lige BiH

1947!
"Ma nek komsiji crkne krava!"
E vas cemo pobjediti u inat!
E vas cemo pobjediti u inat!

-
- Kontakt:
ima i u glasu clanak doduse malo optimisticniji 

Cit'o sam...vidicemo sta ce biti od svega toga, je*em ga ja ako mogu manji gradovi imati para i predstavnika u najjackoj ligi BIH moze onda i Prijedor!
eto a vi glasajte za pavica i dodika ,,dok su oni na vlasti nece prijedorskog sporta biti nigdje ,,,sport im je uvjek bio zadnji,,,,pozz............
-
- Kontakt:
Jaooo Zera...za malo da povedemo 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Proximic i 23 gosta.