Ja sam ti rekao kako će biti.TonySosa je napisao/la:I Anelka je zabio kljucni gol protiv Bayerna 2000. Benzema će isto uraditi.messilla je napisao/la:Da. Pet liga, dva LP, po jedan u superkupu i kupu. Bog.Kawhi je napisao/la:Fakat je zabio 9 golova? To u svim takmičenjima?
Sezona u rangu Nicolasa Anelke.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Istina, Runa i Ćelo da mu ljube qurac. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Na današnji dan prije 9 godina:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najdraže prskanje madridske nejači a bilo ih je dostaBlejzer10 je napisao/la:Na današnji dan prije 9 godina:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I meni je (od ove generacije) jer mi je na 5-0 štopao streamBoixosNois1899 je napisao/la:Najdraže prskanje madridske nejači a bilo ih je dostaBlejzer10 je napisao/la:Na današnji dan prije 9 godina:
1. 2 - 6
2. 5 - 0
3. 0 - 4 (je.beni Munir)
4. 0 - 3
Daj jos jedno da mozemo napraviti top 5
Jesu te busotine bile gadne ali mislim da je vise dusevne boli culizmu nanio onaj izgubljeni Krojfov jubilej ili ona "som i serem" samarcina nego ove golijade madridizmu 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Niđe veze. Ova sramoćenja su za sva vremena, ta dva Clasica se rijetko ko i sjeća.
I btw taj drugi je zajebo špijun Cesc kad je dan prije otkrio sastav Radio Marci pa Gvardo morao da mijenja i sastav i taktiku.
I btw taj drugi je zajebo špijun Cesc kad je dan prije otkrio sastav Radio Marci pa Gvardo morao da mijenja i sastav i taktiku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ako to stvarno mislis 
Sutra 0:3. 
Zizu pic.ka nece da aplaudira, eno i Pavon rekao da trebaju i da se tradicija mora nastaviti.
Bas me interesuje sta bi govorili da smo kojim slucajem mi odbili aplaudirat, govorilo bi se da smo cigani i slicno.
Hoce da su gospoda, a nisu u stanju to uradit, valjda da ne bi slike na naslovnicama izasle
Bas vas zbog toga sutra treba posteno isprskat.
Bas me interesuje sta bi govorili da smo kojim slucajem mi odbili aplaudirat, govorilo bi se da smo cigani i slicno.
Hoce da su gospoda, a nisu u stanju to uradit, valjda da ne bi slike na naslovnicama izasle
Bas vas zbog toga sutra treba posteno isprskat.
27.10.2020
Prestajem navijat za Madrid ako bude pasillo. 
daćemo romarija džaba da se taj gubitak Madridu nadoknadiDzoni je napisao/la:Prestajem navijat za Madrid ako bude pasillo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:daćemo romarija džaba da se taj gubitak Madridu nadoknadiDzoni je napisao/la:Prestajem navijat za Madrid ako bude pasillo.
27.10.2020
neka hvala, mozemo bez madridisteLillard je napisao/la:daćemo romarija džaba da se taj gubitak Madridu nadoknadiDzoni je napisao/la:Prestajem navijat za Madrid ako bude pasillo.
Sta bi Kusturice bez glavnog PerhanaDzoni je napisao/la:Prestajem navijat za Madrid ako bude pasillo.
Zidane: Guard of honour? They said they were not in the same competition, it's a lie
Lažljivi sakupljači željeza,moj Zinedine.
Lažljivi sakupljači željeza,moj Zinedine.
Zašto nisi stavio dio izjave kad kaže koje takmičenje je teže osvojiti
ili ga selektivno cijenis
ili ga selektivno cijenis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.