U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Bravo Ljiljani 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ko je ovaj Muamerson?
Je li nase gore list ili je?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Odbio sam Nijemce jer želim igrati za BiH!
- I ranije sam imao pozive iz Nogometnog saveza BiH, ali se nisam mogao odazvati jer nisam imao bosanskohercegovački pasoš. Imam dvojno državljanstvo, naše i njemačko. Imao sam poziv iz Njemačkog saveza, ali sam ih odbio i rekao da ću na Evropskom prvenstvu nastupati za BiH – kaže Memišević.
Ovaj mladić rođen je u Bremenu, a prije Verdera trenirao je u jednom manjem klubu.
- U Verderu sam od uzrasta U-11 i još sam tu. Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom karijere. Bit će još bolje, a jedina želja mi je da ostanem zdrav i izbjegnem povrede. Uspijevam uskladiti školske obaveze s treninzima, ali nisam baš najbolji učenik. Morat ću i to popraviti – kaže Memišević.
Spominje da je sportske gene naslijedio od oca koji se bavio atletikom u Višegradu. Nakon agresije na BiH porodica se preselila u Njemačku, gdje je Malik i rođen.
- Mojim roditeljima je bilo drago što je stigao poziv da nastupim za našu reprezentaciju. Doći će u Englesku da navijaju za nas – kaže Memišević.
Odbio Elf da igra za jednu jedinu domovinu, primjer mnogima
Mislis MuamersenHusika je napisao/la:Ko je ovaj Muamerson?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma jeste naravno, koliko tih momaka ima po ostalim reprezentacijama, možemo od njih napraviti jedan cijeli tim haman, i to u svakoj generaciji.Husika je napisao/la:Ko je ovaj Muamerson?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Brajanac, jeste, Bosnjo je. Vjerujem da ce igrati za nas ako dobije priliku.Husika je napisao/la:Ko je ovaj Muamerson?
Ima i par ostalih po drugim reprezentacijama: jedan u Svedskoj, dvojica u Slovenskoj, jedan u Svicarskoj (ogroman talenat)
Imas li info je li ima ko sa portala gore u Engleskoj da je snimao pa da nam barem rezime baci na portal ili snimak cijele tekme?CashMan je napisao/la:-----.
------------------------------------------------------------------------
Sajo@ navikao ja na onog izdajicu iz Svedske
------------------------------------------------------------------------
Hajde ko zna te skandinavske jezike neka malo prosvrlja po netu ko je i odakle je tacno ovaj Muamersen
Safet Susic=Propast BiH fudbala...

Dodji Muamere. Ne budi izdajnik ko imenjak iz Svedske
Svaka cast momcima jos jednom! Kakav preokret!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Rekoh, Sok je doktor za ovakve utakmice.Wandelanoite je napisao/la:1:1 okrećemo ovo do kraja.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma opet nema Sakiba sa njima ja mislim, Erbez je glavni trener.Wandelanoite je napisao/la:Rekoh, Sok je doktor za ovakve utakmice.Wandelanoite je napisao/la:1:1 okrećemo ovo do kraja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Taj Tankenssen se pravio zvijezdom i kao odbio poziv BiH a sad igra u Alsvenskanu 
- legenda reala
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovah mali lici na Misketa samo brzi i bolji odbrambeni, Ona Dinamova skola covjeceVucevich je napisao/la:
Ajdin Hasic
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
![]()
Jel mozes mislit lozione , pa od poluvremena su i proigraliRaonffa je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
Miske ušao u svlačionicu na poluvremenu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
Uglavnom, moguće je da će prenositi sve od četvrtfinala pa do kraja turnira.
Svakako ima prenos od cetvrtfinala do kraja na UEFA.tv, samo izgleda da nece biti nijedna utakmica BiH u grpnoj fazi.Raonffa je napisao/la:SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Goalgetter, HariTz, hurem, LeCoq, MiranGlasnic, rukometubih23, soccerfan i 77 gostiju.