Objasnjeno je vec zasto ce nam Griezmann. Jer je polivalentan. Jer ima brutalan work rate. Jer je klasa, pa 100 M eura za takvog igraca se cini kao sica.jasmin10 je napisao/la:Pa ako neće ići Suarez koji će ti qrac Griezman. Martial je lijevo krilo i njegovo dovođenje ima više smisla. Mada da se mene pita ja bih prodao Suareza, doveo Griezmana i Martiala. U vezi prodao oyebine od Gomesa, Paulinha, Denis svakako ide. Doveo poštenog centralnog tipa Pjanica i trenera koji nije ziheraš.
Suarez se nece prodavati bar jos jednu godinu. Ne znam zbog cega bi se uopste prodavao ? Covjek je opet zajedno s Messijem bukvalno sam donio dubletu. Posebno se odnosi na Ligu.
Iako svi znamo da kada Griezmann dodje, da ce mu se smanjiti minutaza. A i jucer je javno rekao da zeli da Griezmann dodje i da svi mogu da igraju, bitno je da se pobijedjuje i svaka mu cast na tome. Covjek voli Barcelonu, to je i jucer potvrdio, zeli najbolje za klub.
Mada realno govoreci, Dembele ako nastavi ovako bojazljivo da igra nije iskljuceno da on odleti na klupu a u napadu zaigraju: Griezmann-Suarez-Messi.
Ako racunamo da Cou u vezu jel.