sekerbay je napisao/la:Ne znam, ako je suditi po snimku, mali je rođena "osmica" ili još bolje "desetka" a nikako krilo.
Nema on pluća za krilo.
Da se uključim pošto si pitao. Nema pluća za to. Max igra već duže vrijeme 4-3-3 i ne zna gdje da ga pozicionira pa često pribjegava nekim hibridnim formacijama. Evo i večeras nije igrao 4-3-3 jer je njega ubacio da igra neku free rolu. On je desetka, voli da se vraća po loptu, nešto ala Tevez, ali fizički nema tu snagu jer da ima bio bi kandidat za zlatnu loptu.
Da odgovorim, nije rezerva

, 26 golova je zabio ove sezone (i včrs je zabio) i to mu je najbolja sezona u karijeri. Po meni vam ne treba jer ste i Jamesa morali uklopiti praktično i čak i zbog njega "izmišljati" to mjesto. Sličan su profil s tim da je Dybala više napadač. U Palermu je igrao prvu špicu, ali Max ga ne vidi tu, smatra da opet nema fizikalije za to.
Mali je klasa, kod modernijih trenera ne bi bilo dileme i ne bi ga se pored svega osporavalo, ali
čizma je čudo. A ne znam kakav fudbal Kovač igra tako da je to drugi par cipela. U svakom slučaju, na relaciji Torino-Bavarija nije bilo loših trampi u zadnje vrijeme.
Ali morate se isprsiti Bogme, 24 godine, desetka, ponajbolji naš igrač, minimalno stotka vam ne gine što bi značilo i rekord kluba.