Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Krasic jedini to radi na nivou, Marchisio opet pao,nisam vala ni ocekivao da bljesne,bice ovo luda sezona
p.s.Motta je smotan
p.s.Motta je smotan
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pa sigurno nije igrao na svojoj poziciji, nema sta drugo bitJuveSissoko je napisao/la:Krasic jedini to radi na nivou, Marchisio opet pao,nisam vala ni ocekivao da bljesne,bice ovo luda sezona
p.s.Motta je smotan
nema potpisa
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
marchisio vjerovatno nije bio na prirodnoj poziciji(za koju niko nezna koja je tačno)JuveSissoko je napisao/la:Krasic jedini to radi na nivou, Marchisio opet pao,nisam vala ni ocekivao da bljesne,bice ovo luda sezona
p.s.Motta je smotan
šalim se, ne zamjerite, nisam gledao tekmu, al čitam da je palermo bio bolji i zasluženo pobjedio, ako ništa drugo barem sam ja naučio da se više ne kladim na vas, a vidim dosta raje ste povalili na klađi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- alan_kardec
- Kontakt:
Fakat ne znam koji su im jadi, ni ja ne pamtim kad sam zadnji put pogodio Juventusa na kladionici. Kakav je tata Krasić bio?
Ovaj Slovenac Iličić pravo dobar. Tek došao iz Maribora, a već dva gola zabio (protiv Intera i večeras).
Ovaj Slovenac Iličić pravo dobar. Tek došao iz Maribora, a već dva gola zabio (protiv Intera i večeras).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dosta promjenjiva igra Juventusa. Kao da je totalno drugaciji tim istrcao na teren za razliku od onog koji je demolirao Udinese.
Bekovi su kriminalni. Tek su malo proigrali poslije 3. primljenog gola i jedan centarsut Motte za barem utjehu u ovom mecu. Nema one probojnosti, jer Krasic i Pepe nisu mogli sami mnogo toga napraviti, iako je Krasic opet bio jedan od najboljih.
Palermo je odigrao jedan fenomenalan susret, sa dosta trcanja i nekoliko dobrih kontri, a da li su zasluzeno pobijedili ne bi se moglo reci, jer Juve je tim koji je stvarao prilike a Sicilijanci su pogadjali.
Bekovi su kriminalni. Tek su malo proigrali poslije 3. primljenog gola i jedan centarsut Motte za barem utjehu u ovom mecu. Nema one probojnosti, jer Krasic i Pepe nisu mogli sami mnogo toga napraviti, iako je Krasic opet bio jedan od najboljih.
Palermo je odigrao jedan fenomenalan susret, sa dosta trcanja i nekoliko dobrih kontri, a da li su zasluzeno pobijedili ne bi se moglo reci, jer Juve je tim koji je stvarao prilike a Sicilijanci su pogadjali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Motta hablek pravi. Ko da su mu dvije lijeve. Kako je veceras igrao, Molinaro je za njega igracina.
Nesto drugo, ovaj Palermo nas bas mrzi ..ili bolje receno igraci koji igraju za ovu ekipu. Bice da je sto su "rejects" iz Juvetusa pa uvjek budu ekstra nabijani protiv nas.
Nesto drugo, ovaj Palermo nas bas mrzi ..ili bolje receno igraci koji igraju za ovu ekipu. Bice da je sto su "rejects" iz Juvetusa pa uvjek budu ekstra nabijani protiv nas.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
branimo se ko nasa reprezentacija,nema 5-6 igraca sposbnih da odbranu igraju, onaj upada po terenu,onaj ispada kao da prvi put igra u talijanskoj ligi, nemoguce da svaka "nicija" lopta bude palermova lopta, ne mozemo ni odbitke ocistit...odbrana bas kao nasa u reprezentaciji,a bez dobrog zatvaranja i jake igre nazad nema ni igre prema naprijed...protiv Udenezea smo prvi put igrali jako na sredini terena,zatvorili prilaze golu,presjecali akcije na centru i to je odmah stvaralo i gol sanse i golove naprijed
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JuveSissoko
- Kontakt:
tim u kojem Grygera igra u prvoj je osudnjen na ovakve trice u mrezi, tim u kojem taj lik uopste smije doci na trening ima trenera i upravu koji su slijepi,Zdenek ne bi meni igrao nema sanse, pomocu kojih trikova je on dosao u seriu a , eej jos u Juventus, svaka mu cast , nije mi jasno, nece nikad ni bit
p.s. ekipa koja da 10 golova moze izgubit sa 11-10 a ekipa koja ne primi ni jedan gol najgore je da igra x, al to Marotta i Del Neri ne znaju,jbo mu Pepe familiju i ovi precjenjeni italijani
p.s. ekipa koja da 10 golova moze izgubit sa 11-10 a ekipa koja ne primi ni jedan gol najgore je da igra x, al to Marotta i Del Neri ne znaju,jbo mu Pepe familiju i ovi precjenjeni italijani
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ovaj Ilicic mamu j.ebo odma u prvu igra, rodjen u Prijedoru
gledo sam nesto malo ovu utakmicu, Krasic najbolji bio
gledo sam nesto malo ovu utakmicu, Krasic najbolji bio
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
c c c, ovaj Juve ove godine će raje i raje povaljat na kladi... 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
jbt zao mi vas postalo

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
cccc ponovo ga trener nije stavio na prirodnu pozicijuJuveSissoko je napisao/la:Krasic jedini to radi na nivou, Marchisio opet pao,nisam vala ni ocekivao da bljesne,bice ovo luda sezona
p.s.Motta je smotan
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako ništa, ne igrate "kontra" statistike. Sampdoria, Lech pa sad i Palermo vam postigli po 3 gola. Inače, očekivao sam da Juve krene u neku dobru seriju, no izgleda da je ono u Udinama bio samo bljesak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
Del Piero: Razočaran sam
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2195.html
Pa vala je bio penal al nismo mi taj klub da alibi trazi u toj cinjenici,kad je lose,onda je lose....
A navijaci...nemam rijeci,sto se navijanja tice bez premca u Italiji..kako samo grmi na Olimpicu...svaka cast
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Del Neri pokusava naci rijesenja za bekove
tako da je moguce da protiv cagliaria Pepe igra desnog beka
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2195.html
Pa vala je bio penal al nismo mi taj klub da alibi trazi u toj cinjenici,kad je lose,onda je lose....
A navijaci...nemam rijeci,sto se navijanja tice bez premca u Italiji..kako samo grmi na Olimpicu...svaka cast
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Del Neri pokusava naci rijesenja za bekove
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pacovi gdje ste bili prolso kolo? a?.. znate ko pacovi iz rupe izletiti kada odigra lose, a kada igra odlicno bjezite u rupe.. sutite, ne javljate se molim vas..Dylan Dog je napisao/la:cccc ponovo ga trener nije stavio na prirodnu pozicijuJuveSissoko je napisao/la:Krasic jedini to radi na nivou, Marchisio opet pao,nisam vala ni ocekivao da bljesne,bice ovo luda sezona
p.s.Motta je smotan
ne mozemo nista sa Mottom sta vam je.. davno sam rekao da je taj igrac truba.. svaki prelazni rok kazem da ce neki od igraca biti kloc i fail pravi (prosle godine za Diega), a sada sam za Mottu rekao.. svi ga dizu kao jednog od najboljih bekova.. halo, pa frajer voditi lopte ne zna.. joooooj koji kreten mrtve mu...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
jest ti teško bilo pogoditi za motu, čovjeka koji je bio u udinama rezerva, pa u romi rezerva, i sad bi kao trebao odjednom proigrati u juventusu, a poslije prošlog kola ste se vi počeli kao dizati, ko fol jak juve, a udineze nije nikakvo mjerilo, jedni od kandidata za seriju B definitivno, isto kao milan kad je dobio katastrofalni leće 4-0 i to kao neki uspjeh
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 24 sep 2010, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gledam opet ove golove i highlights-e..situacija kod prvog gola,stative Pastorea i onog suta cini mi se Pinilje pored gola indenticna, branimo se sa 4 igraca. Markizio trci nazad do 35-40 m od naseg gola i tu staje,ne pomaze odbrani,a Mela ,Krasica i Pepea nema ni u kadru...dok na drugoj strani kod precke Del Piera oko njega je 7 igraca Palerma koji se brane..
zato i primamo golove na odbitak i zato odbrana igra lose,jer nema pomoci od veznog reda.Bas kao sto sam rekao,isto nasa reprezentacija odbrana je na streljani. Kad vec imamo tako lose bekove i odbranu u cjelini Pepe ,Krasic a o Markiziju i Melu da ne govorim,moraju da brane i da im pomazu. Da su se bilo koja 2 od ova 4 igraca vratila nazad nebi primili niti jedan odbitak. Smijesno je da ozbiljna ekipa primi dva gola iz odbitka ,jer nije to kratak odbitak golmana u petercu,vec je Storari svaku izbio van sesnaest,sto vec mozda i nije duznost odbrane da ocisti vec igraca iz sredine terena koji pomazu odbrani...i onda se postavlja pitanje koje se provlaci kroz cijeli ovaj post,gdje je bila sredina terena
zato i primamo golove na odbitak i zato odbrana igra lose,jer nema pomoci od veznog reda.Bas kao sto sam rekao,isto nasa reprezentacija odbrana je na streljani. Kad vec imamo tako lose bekove i odbranu u cjelini Pepe ,Krasic a o Markiziju i Melu da ne govorim,moraju da brane i da im pomazu. Da su se bilo koja 2 od ova 4 igraca vratila nazad nebi primili niti jedan odbitak. Smijesno je da ozbiljna ekipa primi dva gola iz odbitka ,jer nije to kratak odbitak golmana u petercu,vec je Storari svaku izbio van sesnaest,sto vec mozda i nije duznost odbrane da ocisti vec igraca iz sredine terena koji pomazu odbrani...i onda se postavlja pitanje koje se provlaci kroz cijeli ovaj post,gdje je bila sredina terena
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bekovi kanta. Stoperi srednja zalost. Sredina tu i tamo. Napad mrsav skorz. Izgubljen trener. Kapiten koji ima 36 godina, i klon Pavela Nedveda pokusavaju da spase sto se spasit moze, ponos kluba....TO JE JUVE!!! 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
sada je valjda jasno da nema loših ekipa u italiji. za neupućene palermo je solidna ekipa. jesu prodali dosta dobrih igrača ali i dalje imaju kvalitetan tim, napad je vrhunski odbrana prosječna. očigledno je da je inter za 2 koplja ispred svih ostalih.
Il club più titolato al Mondo.
- sarajlija89
- Kontakt:
Hajd kad vec pisete da i ja dam svoje vidjenje i analizu dosad vidjenog...
Golmanska pozicija - tu nema problema,golmani su na nivou u tolikoj mjeri koliko odbrana dozvoljava..
Bekovi -
...najslabiji dio tima daleko,ocikivo sam da cemo sa mottom rijesiti problem desnog bocnog iako smo znali da je losiji u defanzivi nego prema naprijed,al on i prema naprijed nista nije pokazao
a izmjene nemamo..zebina je bar agilan bio,bolji bi bio sigurno.Grygeru tu ne racunam
. Lijevu stranu je Traore trebao pokrivat al nazalost povrijedio se,sigurno da ce biti mnogo bolje kad se oporavi al i De Ceglie je povrijedjen,tako da je grygera uletio tu ni kriv ni duzan...
E sad mene interesuje sta je sa Hasanom i Grossom???
Ok ne racuna se na njih,mada mi to bas nije jasno u situaciji u kakvoj jesmo..ja zivotom garantujem da je Hasan bolji od svih bekova koje imamo u ekipi i da bi bolje pokrio tu poziciju i lijevo i desno....zalosno je da ne igra.A Grosso je bolji od grygere sigurno u ovoj situciji kada je grygera prinudjen igrati lijevog beka..
Stoperi - Pokusavam naci opravdanje i za njih al ne mogu..ne mogu nikako..bez obzira sto imamo lose bekove i sve to,misljenja sam da su i stoperi jedna velika 0...pa pogledajte samo prvi gol palerma i dupli pas kako su ispali,da ne govorim kako su spori i da imamo vleike probleme kada neka ekipa ima brze igrace u napadu...razocaran sam i stoperima,mora to puno cvrsce bez obzira na sve.
Vezni red - Prvo sto se da primjetiti je nedostatak ideje i kreativnosti,to kod nas nepostoji.Vecinom su to trkaci i razbijaci koji nisu toliko kreativni i samim tim distribucija lopti za napadace je ogranicena.Mislio sam da aquillani moze to popravit al on jos mnogo mora raditi da bi dostigao nekadanju formu...kreativnost i ideja fali maximalno.Sto se tice defanzivnih zadataka pa nezz ni sma sta bi mislio i tu su podbacili,nedostaje trke iako bi bar to trebali imati...al slabo je to i prema nazad.Znaci vezni red 0..
Krila - Ove sezone je ideja bila da se vratimo u sistem 4-4-2,gdje bi se igra zasnivala na krilima.Tako i jeste al sad je pitanje koliko je to ucinkovito.Krasic je fenomenalan istini za volju al sam ne moze.Pepe tu i tamo dobro odigra,ocekivo sam vise iskreno.Martinez povrijedjen al nije odusevio ono malo sto je igro a Seba je zrtvovan za njega
Sve u svemu zasad ta igra zavisi samo od Krasica a to nije dovoljno
Napad - nema se tu sta mnogo reci,fino smo pokriveni u napadu al tesko ce napadaci doci do izrazaja uz sve pobrojene nedostatke u ekipi
Del Neri - nemam nekog komentara,igra sa onim sta ima na raspolaganju,zamjerka mozda da bi trebao shvatit da u ekipi mora imat klasicnog centarfora a ne dvojicu manjih spicava(fabio i alex) sto je dosad prakticirao..znaci jedan od njih sa amaurijem i iaquintom jer nasa igra se zasniva na centasutevima a tesko da ce fabio i alex u tandemu sta pokupit...znaci mora bit jedan sidras u ekipi i nek se rotiraju
Uprava - ma realno vukli su dosta pogresnih poteza..od sebe,preko diega do dovodjenja igraca koji nisu potrebni Juventusu i koji nisu klasa za Juve...Odbrana se morala bolje pojacati,vezni red osvjeziti sa nekim kreativnijim igracima..pa i napad.Al gotovo sad...odovog sta imamo moramo nesto pokusat napravit
I za kraj...glavna boljka Juventusa je psiha...tim je izgubio pobjednicki mentalitet koji ga je krasio citav jedan vijek i to je osnovni razlog losih igara.Ekipa nije toliko kvalitetna ali sigurno nije ni losa...al nedostaje nam taj pobjednicki mentalitet,poljuljani smo u svakom smislu...pa neke lijeve ekipe koje su vec unaprijed upisivale poraze kad idu u Torinu zabiju nam tri gola sad..ranije se znalo,juve ne igra spektaklularno ali melje svoje protivnike i to je to,svi su imali taj strah i postovanje prema nama..j
Al naucili smo da gubimo ranijih sezona i ne mozemo uhvatit taj kontinuitet dobrih igara.Ima tu izuzetaka recimo Udine prosle sedmice al nam treba serija takvih rezultata da vratimo samopouzdanje...to je GLAVNI PROBLEM DANSNJEG JUVENTUSA..izgubili smo pobjednicki mentalitet i bojim se da cemo ga tesko vratit...
Smisljena i ciljana transfer politika,trener sa cvrstom rukom i znanjem...to je ono sto nam fali,to nemamo sad a i za buducnost se bojim nazalost sa ovim ljudima u klubu...
Rekoh vec,vise ne zelim i necu da se nicemu nadam sa rezultaske strane jer taman kada se pocnem nadat da ce bit bolje desi se Palermo i sl. i surovi povratak u relanost...ne zelim to.Sve sto zelim je da se vrati stari Juve,nekadanja igra i pobjednicki mentalitet..a tad ce rezultati sigurno doci...
Nemam puno vjerje u ljude koji danas vode klub,godine su pred nama...nadat se boljem...
isto kao da nas je neko ukleo..strasno...
JUVE AMORE DI TUTTA LA VITA
Golmanska pozicija - tu nema problema,golmani su na nivou u tolikoj mjeri koliko odbrana dozvoljava..
Bekovi -
E sad mene interesuje sta je sa Hasanom i Grossom???
Ok ne racuna se na njih,mada mi to bas nije jasno u situaciji u kakvoj jesmo..ja zivotom garantujem da je Hasan bolji od svih bekova koje imamo u ekipi i da bi bolje pokrio tu poziciju i lijevo i desno....zalosno je da ne igra.A Grosso je bolji od grygere sigurno u ovoj situciji kada je grygera prinudjen igrati lijevog beka..
Stoperi - Pokusavam naci opravdanje i za njih al ne mogu..ne mogu nikako..bez obzira sto imamo lose bekove i sve to,misljenja sam da su i stoperi jedna velika 0...pa pogledajte samo prvi gol palerma i dupli pas kako su ispali,da ne govorim kako su spori i da imamo vleike probleme kada neka ekipa ima brze igrace u napadu...razocaran sam i stoperima,mora to puno cvrsce bez obzira na sve.
Vezni red - Prvo sto se da primjetiti je nedostatak ideje i kreativnosti,to kod nas nepostoji.Vecinom su to trkaci i razbijaci koji nisu toliko kreativni i samim tim distribucija lopti za napadace je ogranicena.Mislio sam da aquillani moze to popravit al on jos mnogo mora raditi da bi dostigao nekadanju formu...kreativnost i ideja fali maximalno.Sto se tice defanzivnih zadataka pa nezz ni sma sta bi mislio i tu su podbacili,nedostaje trke iako bi bar to trebali imati...al slabo je to i prema nazad.Znaci vezni red 0..
Krila - Ove sezone je ideja bila da se vratimo u sistem 4-4-2,gdje bi se igra zasnivala na krilima.Tako i jeste al sad je pitanje koliko je to ucinkovito.Krasic je fenomenalan istini za volju al sam ne moze.Pepe tu i tamo dobro odigra,ocekivo sam vise iskreno.Martinez povrijedjen al nije odusevio ono malo sto je igro a Seba je zrtvovan za njega
Napad - nema se tu sta mnogo reci,fino smo pokriveni u napadu al tesko ce napadaci doci do izrazaja uz sve pobrojene nedostatke u ekipi
Del Neri - nemam nekog komentara,igra sa onim sta ima na raspolaganju,zamjerka mozda da bi trebao shvatit da u ekipi mora imat klasicnog centarfora a ne dvojicu manjih spicava(fabio i alex) sto je dosad prakticirao..znaci jedan od njih sa amaurijem i iaquintom jer nasa igra se zasniva na centasutevima a tesko da ce fabio i alex u tandemu sta pokupit...znaci mora bit jedan sidras u ekipi i nek se rotiraju
Uprava - ma realno vukli su dosta pogresnih poteza..od sebe,preko diega do dovodjenja igraca koji nisu potrebni Juventusu i koji nisu klasa za Juve...Odbrana se morala bolje pojacati,vezni red osvjeziti sa nekim kreativnijim igracima..pa i napad.Al gotovo sad...odovog sta imamo moramo nesto pokusat napravit
I za kraj...glavna boljka Juventusa je psiha...tim je izgubio pobjednicki mentalitet koji ga je krasio citav jedan vijek i to je osnovni razlog losih igara.Ekipa nije toliko kvalitetna ali sigurno nije ni losa...al nedostaje nam taj pobjednicki mentalitet,poljuljani smo u svakom smislu...pa neke lijeve ekipe koje su vec unaprijed upisivale poraze kad idu u Torinu zabiju nam tri gola sad..ranije se znalo,juve ne igra spektaklularno ali melje svoje protivnike i to je to,svi su imali taj strah i postovanje prema nama..j
Al naucili smo da gubimo ranijih sezona i ne mozemo uhvatit taj kontinuitet dobrih igara.Ima tu izuzetaka recimo Udine prosle sedmice al nam treba serija takvih rezultata da vratimo samopouzdanje...to je GLAVNI PROBLEM DANSNJEG JUVENTUSA..izgubili smo pobjednicki mentalitet i bojim se da cemo ga tesko vratit...
Smisljena i ciljana transfer politika,trener sa cvrstom rukom i znanjem...to je ono sto nam fali,to nemamo sad a i za buducnost se bojim nazalost sa ovim ljudima u klubu...
Rekoh vec,vise ne zelim i necu da se nicemu nadam sa rezultaske strane jer taman kada se pocnem nadat da ce bit bolje desi se Palermo i sl. i surovi povratak u relanost...ne zelim to.Sve sto zelim je da se vrati stari Juve,nekadanja igra i pobjednicki mentalitet..a tad ce rezultati sigurno doci...
Nemam puno vjerje u ljude koji danas vode klub,godine su pred nama...nadat se boljem...
isto kao da nas je neko ukleo..strasno...
JUVE AMORE DI TUTTA LA VITA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.