FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Fudbal
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Fudbal » 22 apr 2018, 15:30

tareizo je napisao/la:cestitke na igri i na zasluzenom opstanku u najjacem rangu bh fudbala/nogometa
zelim vam sljedece godine da u ovo doba igrate lzp
Tesko sa ovom upravom jedino ako se dese promjene na ljeto :) Hvala na lijepim cestitkama..
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 22 apr 2018, 23:53

Sačekao bih ja i sa tim čestitkama. Ipak je ovo zemlja koju je logika napustila, a u kojoj je kriminalizovano takmičenje zaštitni znak. Sve je još otvoreno.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 23 apr 2018, 17:21

nece lako biti dobiti mladost u nedjelju,naprotiv!

sve tri utakmice ove sezone smo izgubili od njih...

ali već će se znat rez iz gabele,ako je tačno da igramo u nedjelju u 20 h kao što sam čuo....možda i bod protiv mladosti bude odličan...

uglavnom,držimo sve u svojim rukama,i nakon ovog boda smo neuporedivo bliže opstanku nego do prekjuče...

toliko blizu,da već razmišljam i o manje bitnim stvarima...da bih čak volio da u zadnjem kolu mi ne odlučujemo ko će ispast sloboda ili čelik....u utakmici borac-sloboda....jer tu šta god napraviš,ne valjaš....ako ne pobjediš,onda si prodao... .a pobjedili nismo nikoga u 10 proljećnih utakmica,osim viteza kući 1-0 golom u 80 i nekom minutu,i to iz penala...a ako odigraš za obraz i pobjediš,onda si do kraja života stekao neprijatelja u tuzli "zapeo a ništa mu ne treba,premiran!!!" :D

dobro je,čim i o ovako nebitnim stvarima razmišljam,znači da sam skoro uvjeren u naš opstanak! :cool:

znači,igrat pošteno i kad i matematički obezbjedimo opstanak....a još se nije rodio ko je čitavom svijetu ugodio

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 apr 2018, 17:34

Čestitke zemljaci,zaradili ste pošteno bod i vjerovatni opstanak u ovoj na oko apsurdnoj ligi al et,takva je kakva je,za bolje svi skupa nismo ni sposobni,.

Odigrajte do kraja pošteno pa koliko vrijedite i da zaradite,Čelik za eventualno ispadanje krivca ne može tražiti dalje od Zenice ali može se borit dok ima nade,.

S ovakvom igrom Borac je po meni ostao,nije to nešto posebno ni bolje ni lošije od ostalih u ligi za opstanak ali dovoljno je,.

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 24 apr 2018, 21:01

Slager hocemo li prezivjeti tu inspekciju? Po nekom mom misljenju mislim da je ova uprava.rijesila dosta prijasnjih dugovanja i da su ostala dugovanja samo iz njihovog perioda znaci jedno posljednje 3 godine. Ova krnja uprava sumnjam da je ista rijesila, nadam se samo da prema ovom sastavu, prvoligaskom, nece ostati neka dugovanja.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2018, 23:10

Clageru, jesil ti ovaj sto navija samo za Crvenu "zvijezdu" :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 apr 2018, 17:01

chinijevo pitanje ću se napravit da nisam vidio :D
Fudbal je napisao/la:Slager hocemo li prezivjeti tu inspekciju? Po nekom mom misljenju mislim da je ova uprava.rijesila dosta prijasnjih dugovanja i da su ostala dugovanja samo iz njihovog perioda znaci jedno posljednje 3 godine. Ova krnja uprava sumnjam da je ista rijesila, nadam se samo da prema ovom sastavu, prvoligaskom, nece ostati neka dugovanja.
nemam pojma drugar....nekako sam odskora ušao u fazu gdje hoću i želim da budem samo navijač :cool: ...i da me jedino zanimaju igrači..tabela..u kojoj smo ligi i tako to...igra naravno...

nekako je baš lijep osjećaj kad sam se vratio korjenima :cool: ...dosadilo brate ono da budem i istraživački novinar (ko koga menadzeriše,ko je šta ukrao u klubu itd)...poreznik (to što ti pitaš,je li plaćeno ovo,ono :D )....trener (zašto igra ovaj a ne bi trebao,i zašto ne igra onaj a trebao bi)....socijalni radnik (je li isplaćena plata ovome,onome,ili zaostala dugovanja radnoj zajednici)....inžinjer hortikulture (zašto se travnjak održava na ovaj a ne na onaj način)..psiholog (zašto neko dolazi na utakmice ili ne dolazi)..i sva ostala zanimanja :lol: :lol: ...od toga može da se poludi :cool:

mogu ti reć da mi jako godi ova faza u koju sam upao,gdje sam se vratio korjenima,kad ni ja,niti iko od mojih drugara nije pojma imao ni ko je predsjenik ni ko je direktor borca,a kamoli šta više!

i da želim da me drži što duže!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 26 apr 2018, 09:42

Najcrnje je što ti sve ovo znaš od čega bježiš :mrgreen:

U nedelju utakmica gdje bi se valjalo pobjediti, i ako Bog da obezbjediti opstanak, da bi neki klinci mogli odigrati ostalih par kola, ako imalo ima intelignicije u trustu mozgova iz uprave i trenera galamdžije.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 apr 2018, 20:23

sad ruzno izgleda ovo 2-2,i sto je mladost u naletu nakon sto je dvaput izjednacila....ali uzimamo ovo do kraja!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 28 apr 2018, 20:51

Ajde i mi nekoga da dobijemo i da damo par golova :) Proradila Borceva masina.. :D :tokralju:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 apr 2018, 20:53

da!!!

tako je,delko...tacno sam imao osjecaj da uzimamo ovo,i da je ovo nase vece! :D

ni dva izjednacenja me nisu pokolobala....

ovo je 99,99% opstanak....do kraja posteno....a sledece sezone...nadam se pametnije...

cestitke vojvodi i igracima....

aj borac!!!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 apr 2018, 21:50

Bravo Borac,sutra bi opstanak mogli ozvaničiti.Borac po meni barem ono što sam vidio na Tušnju u 2 utakmice,igra najbolje od svih ovih ekipa iz LZO što su gostovale kod nas.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 28 apr 2018, 22:53

Hvala za opstanak Petru Kuniću i Željki Vranješu.

Uprava napolje.
[/quote]

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 28 apr 2018, 23:26

Petar kunic je ocigledno prerastao borac.mozda je vrijeme da ide u neki ozbiljniji klub tj koji ima vece ambicije od borbe za opstanak u ligi

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 apr 2018, 12:24

HPCompaq je napisao/la:Bravo Borac,sutra bi opstanak mogli ozvaničiti.Borac po meni barem ono što sam vidio na Tušnju u 2 utakmice,igra najbolje od svih ovih ekipa iz LZO što su gostovale kod nas.
hvala kolega..i ja sam pisao pred zenicu da mi uopste nismo odron kakav se mislilo,cak i kakav sam ja mislio...

u opstanak vise ne sumnjam ni najmanje..

a sledece godine u ovo doba da igramo ligu za prvaka,gdje nam je i mjesto...

sa navijacima,naravno...jer bez njih je ovo sve skoro pa besmisleno,pa i liga za prvaka je besmislena...primjer radnik i krupa...klub bez navijaca nije klub

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 29 apr 2018, 14:27

Optimizma ti ne nedostaje.
Ja se već sad, 3 mjeseca prije novog prvenstva, i više od 12 mjeseci do kraja iduće sezone, zadovoljavam opstankom.
Mislim da nije ni potrebno objšnjavati što ovako mislim.
[/quote]

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 29 apr 2018, 15:25

Sezona za zaborav. Hvala Bogu pa je skoro gotova.

Ne zna se sta je gore, od nasih rezultata, uprave, do prenosa utakmica kojih skoro nije ni bilo.
21 vijek, Evropa :(
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 maj 2018, 10:51

Bicemo jedina ekipa u Ligi koju vjerovatni sampion,Zrinjski, nece pobjediti ove sezone :D

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 maj 2018, 11:23

Borcu potrebno oko 150.000 za dobijanne licence. Biti ce vam se tesko snaci izgleda.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

davorr3
Kontakt:

Post Postao/la davorr3 » 05 maj 2018, 18:19

I dalje presipamo iz šupljeg u prazno.
Eto nas sledeće sezone vašim stopama u drugu ligu. :)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []