Tesko sa ovom upravom jedino ako se dese promjene na ljetotareizo je napisao/la:cestitke na igri i na zasluzenom opstanku u najjacem rangu bh fudbala/nogometa
zelim vam sljedece godine da u ovo doba igrate lzp
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Sačekao bih ja i sa tim čestitkama. Ipak je ovo zemlja koju je logika napustila, a u kojoj je kriminalizovano takmičenje zaštitni znak. Sve je još otvoreno.
nece lako biti dobiti mladost u nedjelju,naprotiv!
sve tri utakmice ove sezone smo izgubili od njih...
ali već će se znat rez iz gabele,ako je tačno da igramo u nedjelju u 20 h kao što sam čuo....možda i bod protiv mladosti bude odličan...
uglavnom,držimo sve u svojim rukama,i nakon ovog boda smo neuporedivo bliže opstanku nego do prekjuče...
toliko blizu,da već razmišljam i o manje bitnim stvarima...da bih čak volio da u zadnjem kolu mi ne odlučujemo ko će ispast sloboda ili čelik....u utakmici borac-sloboda....jer tu šta god napraviš,ne valjaš....ako ne pobjediš,onda si prodao... .a pobjedili nismo nikoga u 10 proljećnih utakmica,osim viteza kući 1-0 golom u 80 i nekom minutu,i to iz penala...a ako odigraš za obraz i pobjediš,onda si do kraja života stekao neprijatelja u tuzli "zapeo a ništa mu ne treba,premiran!!!"
dobro je,čim i o ovako nebitnim stvarima razmišljam,znači da sam skoro uvjeren u naš opstanak!
znači,igrat pošteno i kad i matematički obezbjedimo opstanak....a još se nije rodio ko je čitavom svijetu ugodio
sve tri utakmice ove sezone smo izgubili od njih...
ali već će se znat rez iz gabele,ako je tačno da igramo u nedjelju u 20 h kao što sam čuo....možda i bod protiv mladosti bude odličan...
uglavnom,držimo sve u svojim rukama,i nakon ovog boda smo neuporedivo bliže opstanku nego do prekjuče...
toliko blizu,da već razmišljam i o manje bitnim stvarima...da bih čak volio da u zadnjem kolu mi ne odlučujemo ko će ispast sloboda ili čelik....u utakmici borac-sloboda....jer tu šta god napraviš,ne valjaš....ako ne pobjediš,onda si prodao... .a pobjedili nismo nikoga u 10 proljećnih utakmica,osim viteza kući 1-0 golom u 80 i nekom minutu,i to iz penala...a ako odigraš za obraz i pobjediš,onda si do kraja života stekao neprijatelja u tuzli "zapeo a ništa mu ne treba,premiran!!!"
dobro je,čim i o ovako nebitnim stvarima razmišljam,znači da sam skoro uvjeren u naš opstanak!
znači,igrat pošteno i kad i matematički obezbjedimo opstanak....a još se nije rodio ko je čitavom svijetu ugodio
Čestitke zemljaci,zaradili ste pošteno bod i vjerovatni opstanak u ovoj na oko apsurdnoj ligi al et,takva je kakva je,za bolje svi skupa nismo ni sposobni,.
Odigrajte do kraja pošteno pa koliko vrijedite i da zaradite,Čelik za eventualno ispadanje krivca ne može tražiti dalje od Zenice ali može se borit dok ima nade,.
S ovakvom igrom Borac je po meni ostao,nije to nešto posebno ni bolje ni lošije od ostalih u ligi za opstanak ali dovoljno je,.
Odigrajte do kraja pošteno pa koliko vrijedite i da zaradite,Čelik za eventualno ispadanje krivca ne može tražiti dalje od Zenice ali može se borit dok ima nade,.
S ovakvom igrom Borac je po meni ostao,nije to nešto posebno ni bolje ni lošije od ostalih u ligi za opstanak ali dovoljno je,.
Slager hocemo li prezivjeti tu inspekciju? Po nekom mom misljenju mislim da je ova uprava.rijesila dosta prijasnjih dugovanja i da su ostala dugovanja samo iz njihovog perioda znaci jedno posljednje 3 godine. Ova krnja uprava sumnjam da je ista rijesila, nadam se samo da prema ovom sastavu, prvoligaskom, nece ostati neka dugovanja.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Clageru, jesil ti ovaj sto navija samo za Crvenu "zvijezdu" :mrgreen:
chinijevo pitanje ću se napravit da nisam vidio
...i da me jedino zanimaju igrači..tabela..u kojoj smo ligi i tako to...igra naravno...
nekako je baš lijep osjećaj kad sam se vratio korjenima
...dosadilo brate ono da budem i istraživački novinar (ko koga menadzeriše,ko je šta ukrao u klubu itd)...poreznik (to što ti pitaš,je li plaćeno ovo,ono
)....trener (zašto igra ovaj a ne bi trebao,i zašto ne igra onaj a trebao bi)....socijalni radnik (je li isplaćena plata ovome,onome,ili zaostala dugovanja radnoj zajednici)....inžinjer hortikulture (zašto se travnjak održava na ovaj a ne na onaj način)..psiholog (zašto neko dolazi na utakmice ili ne dolazi)..i sva ostala zanimanja
...od toga može da se poludi
mogu ti reć da mi jako godi ova faza u koju sam upao,gdje sam se vratio korjenima,kad ni ja,niti iko od mojih drugara nije pojma imao ni ko je predsjenik ni ko je direktor borca,a kamoli šta više!
i da želim da me drži što duže!
nemam pojma drugar....nekako sam odskora ušao u fazu gdje hoću i želim da budem samo navijačFudbal je napisao/la:Slager hocemo li prezivjeti tu inspekciju? Po nekom mom misljenju mislim da je ova uprava.rijesila dosta prijasnjih dugovanja i da su ostala dugovanja samo iz njihovog perioda znaci jedno posljednje 3 godine. Ova krnja uprava sumnjam da je ista rijesila, nadam se samo da prema ovom sastavu, prvoligaskom, nece ostati neka dugovanja.
nekako je baš lijep osjećaj kad sam se vratio korjenima
mogu ti reć da mi jako godi ova faza u koju sam upao,gdje sam se vratio korjenima,kad ni ja,niti iko od mojih drugara nije pojma imao ni ko je predsjenik ni ko je direktor borca,a kamoli šta više!
i da želim da me drži što duže!
Najcrnje je što ti sve ovo znaš od čega bježiš
U nedelju utakmica gdje bi se valjalo pobjediti, i ako Bog da obezbjediti opstanak, da bi neki klinci mogli odigrati ostalih par kola, ako imalo ima intelignicije u trustu mozgova iz uprave i trenera galamdžije.
U nedelju utakmica gdje bi se valjalo pobjediti, i ako Bog da obezbjediti opstanak, da bi neki klinci mogli odigrati ostalih par kola, ako imalo ima intelignicije u trustu mozgova iz uprave i trenera galamdžije.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
sad ruzno izgleda ovo 2-2,i sto je mladost u naletu nakon sto je dvaput izjednacila....ali uzimamo ovo do kraja!
Ajde i mi nekoga da dobijemo i da damo par golova
Proradila Borceva masina..

da!!!
tako je,delko...tacno sam imao osjecaj da uzimamo ovo,i da je ovo nase vece!
ni dva izjednacenja me nisu pokolobala....
ovo je 99,99% opstanak....do kraja posteno....a sledece sezone...nadam se pametnije...
cestitke vojvodi i igracima....
aj borac!!!
tako je,delko...tacno sam imao osjecaj da uzimamo ovo,i da je ovo nase vece!
ni dva izjednacenja me nisu pokolobala....
ovo je 99,99% opstanak....do kraja posteno....a sledece sezone...nadam se pametnije...
cestitke vojvodi i igracima....
aj borac!!!
Bravo Borac,sutra bi opstanak mogli ozvaničiti.Borac po meni barem ono što sam vidio na Tušnju u 2 utakmice,igra najbolje od svih ovih ekipa iz LZO što su gostovale kod nas.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Hvala za opstanak Petru Kuniću i Željki Vranješu.
Uprava napolje.
Uprava napolje.
[/quote]
[/quote]
-
worchester
- Kontakt:
Petar kunic je ocigledno prerastao borac.mozda je vrijeme da ide u neki ozbiljniji klub tj koji ima vece ambicije od borbe za opstanak u ligi
hvala kolega..i ja sam pisao pred zenicu da mi uopste nismo odron kakav se mislilo,cak i kakav sam ja mislio...HPCompaq je napisao/la:Bravo Borac,sutra bi opstanak mogli ozvaničiti.Borac po meni barem ono što sam vidio na Tušnju u 2 utakmice,igra najbolje od svih ovih ekipa iz LZO što su gostovale kod nas.
u opstanak vise ne sumnjam ni najmanje..
a sledece godine u ovo doba da igramo ligu za prvaka,gdje nam je i mjesto...
sa navijacima,naravno...jer bez njih je ovo sve skoro pa besmisleno,pa i liga za prvaka je besmislena...primjer radnik i krupa...klub bez navijaca nije klub
Optimizma ti ne nedostaje.
Ja se već sad, 3 mjeseca prije novog prvenstva, i više od 12 mjeseci do kraja iduće sezone, zadovoljavam opstankom.
Mislim da nije ni potrebno objšnjavati što ovako mislim.
Ja se već sad, 3 mjeseca prije novog prvenstva, i više od 12 mjeseci do kraja iduće sezone, zadovoljavam opstankom.
Mislim da nije ni potrebno objšnjavati što ovako mislim.
[/quote]
[/quote]
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Sezona za zaborav. Hvala Bogu pa je skoro gotova.
Ne zna se sta je gore, od nasih rezultata, uprave, do prenosa utakmica kojih skoro nije ni bilo.
21 vijek, Evropa
Ne zna se sta je gore, od nasih rezultata, uprave, do prenosa utakmica kojih skoro nije ni bilo.
21 vijek, Evropa
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Bicemo jedina ekipa u Ligi koju vjerovatni sampion,Zrinjski, nece pobjediti ove sezone 
- prisonbreak
- Kontakt:
Borcu potrebno oko 150.000 za dobijanne licence. Biti ce vam se tesko snaci izgleda.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
I dalje presipamo iz šupljeg u prazno.
Eto nas sledeće sezone vašim stopama u drugu ligu.
Eto nas sledeće sezone vašim stopama u drugu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.