Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čestitke navijačima i igračima Zrinjskog, ekipa koja je najmanje kiksala i bila najmanje turbulentna ponovo osvaja titulu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Vas kad krene, sve krene!Chinaglia je napisao/la:neopisiv osjecaj, na isti dan Seljo popusio titulu (a sta je tu novo), a Sloboda poslala Celik u vjecna lovistamma_hz je napisao/la:
Cestitke i nasem bosnjackom klubu na ispadanju.![]()
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
@milky
Nisam neki zagovornik teorije zavjera al ovdje je biznis u pitanju, a kada je o biznisu rijec mislim da hercegovci lako nadju zajednicki jezik. Opet je sve do vas, kako se ekipa nabrije tako ce i proc. Na njima nema pritiska i jos ako ih neko dodatno motivise eto im razlog da se poigraju fudbala. Dolazi vam dobra ekipa bez pritiska. Losa kombinacija.
@mortem
Sve je do vas, bod viska imate. Ako se ekipa nalozi i zapne, nece bit problema. Samo kao sto sam gore napisao dolazi vam dobra ekipa i to bez pritiska. Kako god sretno vam u borbi za Evropu.
Nisam neki zagovornik teorije zavjera al ovdje je biznis u pitanju, a kada je o biznisu rijec mislim da hercegovci lako nadju zajednicki jezik. Opet je sve do vas, kako se ekipa nabrije tako ce i proc. Na njima nema pritiska i jos ako ih neko dodatno motivise eto im razlog da se poigraju fudbala. Dolazi vam dobra ekipa bez pritiska. Losa kombinacija.
@mortem
Sve je do vas, bod viska imate. Ako se ekipa nalozi i zapne, nece bit problema. Samo kao sto sam gore napisao dolazi vam dobra ekipa i to bez pritiska. Kako god sretno vam u borbi za Evropu.
- Evolve
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala buraz i vama..flash84 je napisao/la:@milky
@mortem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cestitke Zrinjskom na zasluzenoj tituli. Imaju momcad koja od svih najbolje izgleda na terenu, upisali su najmanje poraza, vracali se iz izgubljenih utakmica, jednostavno su pokazali da su sampioni. Sretno im u Europi, od srca im zelim da doguraju i dalje svojih mogucnosti.
Šta sretno im u borbi za Evropu?MortemHz je napisao/la: Hvala buraz i vama..
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- svrakino1921
- Kontakt:
Moze Celik kroz kup u Europu
Ako gradonacelnik nastavi ulaganja i investitor napravis ekipu top i u dvije utakmice blizu su osvajanja
Ako gradonacelnik nastavi ulaganja i investitor napravis ekipu top i u dvije utakmice blizu su osvajanja
stoko tuzlanskawobly92 je napisao/la:Šta sretno im u borbi za Evropu?MortemHz je napisao/la: Hvala buraz i vama..
- Gradonacelnik
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la:Moze Celik kroz kup u Europu
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
-
belosevic28
- Kontakt:
Gradonacelnik je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Moze Celik kroz kup u Europu
Ako gradonacelnik nastavi ulaganja i investitor napravis ekipu top i u dvije utakmice blizu su osvajanjaNe dam ni pfeninga!
Aaaaaj
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
mario11111
- Kontakt:
Hvala drug moj!Litmanen je napisao/la: stoko tuzlanska![]()
Sa srećom i da nam se, akobogda, vratite odmah nagodinu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Samo dvaput u historiji ove napacene zemlje su se balije, ustase, cetnici i mi normalni ujedinili, poslije poplava i sad u radosti jer je kvaziradnički klub popušio titulu #jednasijedina.
p.s. Doduše ne znam za Trebinje
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- svrakino1921
- Kontakt:
Zato je Zeljo GolemPenaltiky je napisao/la:Samo dvaput u historiji ove napacene zemlje su se balije, ustase, cetnici i mi normalni ujedinili, poslije poplava i sad u radosti jer je kvaziradnički klub popušio titulu #jednasijedina.
svrakino1921 je napisao/la:Zato je Zeljo GolemPenaltiky je napisao/la:Samo dvaput u historiji ove napacene zemlje su se balije, ustase, cetnici i mi normalni ujedinili, poslije poplava i sad u radosti jer je kvaziradnički klub popušio titulu #jednasijedina.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ovaj klip bi trebao se vrtit pred svakau utakmicu premijer lige , samo Salcinovica izbaciti
Kako ljudi lijepo urade a hamelji sa BHT ne znaju kamen snimit ...
Kako ljudi lijepo urade a hamelji sa BHT ne znaju kamen snimit ...
- hskzmostar
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Cestitke Zrinjskom na zasluzenoj tituli. Imaju momcad koja od svih najbolje izgleda na terenu, upisali su najmanje poraza, vracali se iz izgubljenih utakmica, jednostavno su pokazali da su sampioni. Sretno im u Europi, od srca im zelim da doguraju i dalje svojih mogucnosti.
Hvala Signore samo nam radi FK Pripcenje napisi koliko osvajamo para u europi minimalno?
Hvala svima na cestitkama idemo jako ,Zelji hvala na sudjelovanju bili su dostojan protivnik i titulu su izgubili jer su Zrinjskom uzeli 2 boda a mi njima 8!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
zasto i je ovoliko stalo otkako su sudije pocele posteno da rade svoj posao?

- hskzmostar
- Kontakt:
Oni kad ti navijac bordo kluba napravi avatar!
Hvala prijatelju !
Hvala prijatelju !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.