FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

IskraB
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IskraB » 05 maj 2018, 22:21

Znas kome ti to mozes pisati nekom ko ima 14-16 godina. Ti si vjerovatno malo stariji od toga..Ne zamjeram ti dobar si decko.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 22:25

Jedno ne isključuje drugo, al' sam u ovoj raspravi definitivno na strani koja vjeruje da smo sami sebe zayebali.

Niko al' zaista nam niko sa strane nije kriv (osim nas) za ovako katastrofalne partije u drugom dijelu sezonu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 maj 2018, 22:28

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 maj 2018, 22:29

Zenzo je napisao/la:Imaju qurac moj, imaju ljude u savezu, imaju prihode sa Bog zna koji strana, ne znaju sta je placanje poreza, imaju politku iza sebe, i ono najvaznije hrvati su tj. ugorzena vrsta samim tim sve privilegije uzivaju. Mi smo titulu ispustili protiv njih u dvije utakmice, a oni su dosta toga sredili na gore navede nacine samo ne fudbalskim putem.
Na **** te nabijem elegant, a i poreze i vase spinovanje. Na **** nabijem i HDZ koji kiti Zrinjski i SDA koji kiti nas. Nabijem vas sviju na ****, vas kerove jer vi ne volite Zelju nego svog kerovodju.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 22:32

plavousrcu je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Imaju qurac moj, imaju ljude u savezu, imaju prihode sa Bog zna koji strana, ne znaju sta je placanje poreza, imaju politku iza sebe, i ono najvaznije hrvati su tj. ugorzena vrsta samim tim sve privilegije uzivaju. Mi smo titulu ispustili protiv njih u dvije utakmice, a oni su dosta toga sredili na gore navede nacine samo ne fudbalskim putem.
Na **** te nabijem elegant, a i poreze i vase spinovanje. Na **** nabijem i HDZ koji kiti Zrinjski i SDA koji kiti nas. Nabijem vas sviju na ****, vas kerove jer vi ne volite Zelju nego svog kerovodju.
Zenzo nije sav svoj ali u ovom slucaju istinu pise. HDZ i covke s ljudima iz saveza su pomogli Zrinjskom ove i prosle godine.

Elegant nas pozdravi se nekad otkud ti zenzo :rol: ti si gotivio Osima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 05 maj 2018, 22:35

Zaboravio si navesti masone, illuminate, bildrebersku skupinu...
Ono kad za svoju nesposobnost sve drugo ti krivo osim vlastitog nedostatka pameti.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 05 maj 2018, 22:37

Zenzo je decko koji nemam kontakt s vanjskim svijetom, tako ga shvatite da on sta procita od kolovodja njemu je to sveto. U biti decko nije los, voli Zelju..
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 22:39

popljuj, pokusaj poniziti i pogaziti sve kako i dolikuje skupini pojedinaca uvlačiguza i g*** havera pojedinaca, sve po direktivi i sa jednim ciljem :puke:

dabogda vam za lijeka trebalo, sad kad je frka poceli se otkrivati jedan za drugim, a do jucer su bili tek obicni navijaci :kafa:

slika
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 05 maj 2018, 22:45

Bio sam danas na utakmicu, a bolje da nisam. Igra nam je bila nikakva, sve neka alibi dodavanja štoperima. Nema ko da gradi igru, Ubiparip se vraća nazad, pokušava nešto, ali tanko. Beširević "pojeo" danas naše vezne igrače. Kajkut treba u penziju, ništa više ne može da ponudi. Jedini koji zaslužuje nositi dres, svojom borbenošću je opravdao Graovac. Adžem skroz izgubio konce, ubacuje Žeru na beka. Razočaran sam!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 22:50

Mi jesmo sami sebe zeznuli ali da neko napise da sudije nisu nas opljackale prosle godine i zakinuli ove onda je neprijatelj kluba.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 05 maj 2018, 22:51

ANTIANTIFA je napisao/la:popljuj, pokusaj poniziti i pogaziti sve kako i dolikuje skupini pojedinaca uvlačiguza i g*** havera pojedinaca, sve po direktivi i sa jednim ciljem :puke:

dabogda vam za lijeka trebalo, sad kad je frka poceli se otkrivati jedan za drugim, a do jucer su bili tek obicni navijaci :kafa:

slika
Fuj, tacno za povracati! Sta li ce ovaj degen pisati za par godina ..
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 22:59

MocMahale444 je napisao/la:Mi jesmo sami sebe zeznuli ali da neko napise da sudije nisu nas opljackale prosle godine i zakinuli ove onda je neprijatelj kluba.
80% si sebe zajebo, 20% su te sudije izjebale, uzmes greske sudija i utakmice na kojima se to desavalo i dodjes do razumnog zakljucka, a ne predstavis sve kao da si titulu ispusio zato sto te je hdz, hrvati, kamenjar, premier i slicni zajebali, na to se vaditi van svake pameti, samo materijal za pojedince koji se sada nasladjuju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2018, 23:03

slika
Ne znam zašto nekoga ovo iznenađuje kad vidimo ko je autor posta. Poltron, pušiqrac Senada Misimovića, klasični primjer bota Uprave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 23:04

ANTIANTIFA je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Mi jesmo sami sebe zeznuli ali da neko napise da sudije nisu nas opljackale prosle godine i zakinuli ove onda je neprijatelj kluba.
80% si sebe zajebo, 20% su te sudije izjebale, uzmes greske sudija i utakmice na kojima se to desavalo i dodjes do razumnog zakljucka, a ne predstavis sve kao da si titulu ispusio zato sto te je hdz, hrvati, kamenjar, premier i slicni zajebali, na to se vaditi van svake pameti, samo materijal za pojedince koji se sada nasladjuju
nisam dobre volje da sad trazim sve ali cu naci u kojim vaznim utakmicama su nas zakinule sudije, jel to treba zboraviti? treba i zaboraviti navijaca Zrinjskog bandica antonia.
Uglavnom sam pao sam se ubio.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 maj 2018, 23:07

ANTIANTIFA je napisao/la:popljuj, pokusaj poniziti i pogaziti sve kako i dolikuje skupini pojedinaca uvlačiguza i g*** havera pojedinaca, sve po direktivi i sa jednim ciljem :puke:

slika
Nije cudno nista nit je ovo tuzno. Tuzno nije ni sto je **** placenik nego je tuzno sto Misimovic i Uprava ovako razmisljaju. On govori njihovim jezikom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2018, 23:11

plavousrcu je napisao/la:Nije cudno nista nit je ovo tuzno. Tuzno nije ni sto je **** placenik nego je tuzno sto Misimovic i Uprava ovako razmisljaju. On govori njihovim jezikom.
Naravno da govori njihovim jezikom, oni mu daju instrukcije, tako je od početka. Sjetimo se samo koliko je na nas bacao drvlje i kamenje nakon svake kritike upućene Upravi.

Na svakom forumu koji je okupljalište Manijaka bi dobio eksperesan ban, ali na lobotomiji je poželjan, jer svi uzimaju po cvaju da brane neodbranjivo, bez obzira koliko glupi ispadaju, cvaja je cvaja.
Voli te tvoje Sarajevo.

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 23:13

plavousrcu je napisao/la:

slika
Nije cudno nista nit je ovo tuzno. Tuzno nije ni sto je **** placenik nego je tuzno sto Misimovic i Uprava ovako razmisljaju. On govori njihovim jezikom.
naravno, na to sam i ja mislio, malo ga kao napadose, pa mu i izbrisase post, cista slika i prilika mozgova i razmisljanja pojedinaca u upravi, ovako bi kojim slucajem i o ivici da nesto kaze javno, to su takvi likovi djaba sve, samo sada kada im se kule karata raspadaju, reže i laju na sve strane, i pri tome se odaju na sve moguce nacine, samo vidjeti ko se skrio, a ko laje ;)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 23:15

Je l' se vi zayebajete ili fakat generalizujete sve forumaše sa onog foruma tako kako pišete u zadnjim postovima?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2018, 23:16

Raonffa je napisao/la:Je l' se vi zayebajete ili fakat generalizujete sve forumaše sa onog foruma tako kako pišete u zadnjim postovima?
Naravno da ne. Svi veoma dobro znamo na koga se ovo odnosi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 05 maj 2018, 23:19

Obrisati ovo oko @Avlami. Nebitan je. Tom je covjeku jedan Zujo bio zakletva. Pogledajte njegove postove na ovoj stranici, na primjer.

viewtopic.php?f=99&t=85&start=100780
avlami97 je napisao/la:@Eliminator,

S. Žujo je najbolji predsjednik Želje i uvijek će biti najbolji sve dok se ne petlja u Amarov rad. Bilo ko da dođe umjesto Žuje, želio bi bar malo da se petlja, a ono sopstvene sujete radi. Onda nastaje problem. Zato kažem Žujo je odličan i neka što duže ostane predsjednik najvećeg, najboljeg peterostrukog državnog prvaka.

Bojim se, da ukoliko Žujo kojim slučajem ode, da bi se balans poremetio, a to onda ne bi bilo dobro. Znaš i sam kako auto ide ukoliko točkovi nisu u balansu.
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.