Selam brateKarambeu je napisao/la:Veliki pozdrav za Virtuala, Bronsona i Prisonbreaka, uhvatite se zajedno sva trojica veceras i naglabajte do sutra...Nek vam Virtual pise emotivne kolumne kako je Zeljo trebo biti prvak a i kako je Celik tu negdje![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- hskzmostar
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:joker90 je napisao/la:Progledali!!![]()
![]()
![]()
Bjezi jeb.o te vise im se Osim poceo ukazivati koliko ga spominju a lik kao Sanader povukao se kad je brod poceo da tone.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
New Castlea
DRUGAAAAA LIGAAAAprisonbreak je napisao/la:Selam brateKarambeu je napisao/la:Veliki pozdrav za Virtuala, Bronsona i Prisonbreaka, uhvatite se zajedno sva trojica veceras i naglabajte do sutra...Nek vam Virtual pise emotivne kolumne kako je Zeljo trebo biti prvak a i kako je Celik tu negdje![]()
![]()
![]()
mama ti glaba redovno.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la:Selam brateKarambeu je napisao/la:Veliki pozdrav za Virtuala, Bronsona i Prisonbreaka, uhvatite se zajedno sva trojica veceras i naglabajte do sutra...Nek vam Virtual pise emotivne kolumne kako je Zeljo trebo biti prvak a i kako je Celik tu negdje![]()
![]()
![]()
mama ti glaba redovno.
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- MocMahale444
prisonbreak je napisao/la:Selam brateKarambeu je napisao/la:Veliki pozdrav za Virtuala, Bronsona i Prisonbreaka, uhvatite se zajedno sva trojica veceras i naglabajte do sutra...Nek vam Virtual pise emotivne kolumne kako je Zeljo trebo biti prvak a i kako je Celik tu negdje![]()
![]()
![]()
mama ti glaba redovno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ako ti je brat, onda vam je vjerovatno ista mamaprisonbreak je napisao/la:Selam brate :D mama ti glaba redovno.Karambeu je napisao/la:Veliki pozdrav za Virtuala, Bronsona i Prisonbreaka, uhvatite se zajedno sva trojica veceras i naglabajte do sutra...Nek vam Virtual pise emotivne kolumne kako je Zeljo trebo biti prvak a i kako je Celik tu negdje :wave: :wave: :wave: :wave:
a i ako vam nije ista mama, nema smisla tako pricat o bratu
Ostala bez zuba nisu je upozorili da su nam celicne palijeprisonbreak je napisao/la:Selam brateKarambeu je napisao/la:Veliki pozdrav za Virtuala, Bronsona i Prisonbreaka, uhvatite se zajedno sva trojica veceras i naglabajte do sutra...Nek vam Virtual pise emotivne kolumne kako je Zeljo trebo biti prvak a i kako je Celik tu negdje![]()
![]()
![]()
mama ti glaba redovno.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- prisonbreak
- Kontakt:
Momak svaka cast, glup si havarija, al nije ti zamjeriti kad znamo odakle si.Chinaglia je napisao/la:ako ti je brat, onda vam je vjerovatno ista mamaprisonbreak je napisao/la:Selam brateKarambeu je napisao/la:Veliki pozdrav za Virtuala, Bronsona i Prisonbreaka, uhvatite se zajedno sva trojica veceras i naglabajte do sutra...Nek vam Virtual pise emotivne kolumne kako je Zeljo trebo biti prvak a i kako je Celik tu negdje![]()
![]()
![]()
mama ti glaba redovno.
a i ako vam nije ista mama, nema smisla tako pricat o bratu
- MocMahale444
dzelllo je napisao/la:Sto nece da se pokrene videoizdajnik je napisao/la: Jel ti ovo amidza prevodilac![]()
![]()
by @Chinaglia
kontaminirani povilenili :kafa:
A onaj menstrualac sto ni quotat ne zna je glup ko noga Mehremica.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mrš baOsim13 je napisao/la:![]()
A onaj menstrualac sto ni quotat ne zna je glup ko noga Mehremica.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Chini ma sala naravno halali, mi smo tebi halili onu zastavu na avataru kad te trazio Krle.
hahahhahahah grohotom se smijemprisonbreak je napisao/la:Oni nama o tuzbama hahahvidjet cemo ko ce prije licencu da dobije, dobro vama ce lakse biti za drugu ligu
Fatajte licencu za federalku
- prisonbreak
- Kontakt:
opet se vidi da si iz Tuzle, pa da vidjet cemo ko ce licencu dobitiKarambeu je napisao/la:hahahhahahah grohotom se smijemprisonbreak je napisao/la:Oni nama o tuzbama hahahvidjet cemo ko ce prije licencu da dobije, dobro vama ce lakse biti za drugu ligu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fatajte licencu za federalku![]()
![]()
![]()
Kasumovic je obecao da Sloboda nece dobit licencu
ahahahahahah HahahahahahanickiZe88 je napisao/la:Tuzlaci jel vas strah ?![]()
Niste svjesni kako ste veceras od 19 h blizu ispadanja![]()
Čelik nikad nece ispasti
Evo ispredali smo se
DRUGA LIGAAAAAA
Nisi mi ti toliko kriv ali ide jos jedan specijalan za Bronsona i Prisonbreeaka i jarana im Virtuala
Pozdravlja vas Fudoo Kasumovic zvani ubleha - inace njemu najdraza rijec
DRUGAAA LIGAAA
Cuj izvale "ispredali"Karambeu je napisao/la:ahahahahahah HahahahahahanickiZe88 je napisao/la:Tuzlaci jel vas strah ?![]()
Niste svjesni kako ste veceras od 19 h blizu ispadanja![]()
Čelik nikad nece ispasti
Evo ispredali smo se
DRUGA LIGAAAAAA
Nisi mi ti toliko kriv ali ide jos jedan specijalan za Bronsona i Prisonbreeaka i jarana im Virtuala
Pozdravlja vas Fudoo Kasumovic zvani ubleha - inace njemu najdraza rijec
DRUGAAA LIGAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodji maco da mi ga predes
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
6 bodeva je jos u igri..ne treba gubiti nadu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.