To su strašni kompleksi jarane....morate malo poraditi na tome, ovo je dobronamjeran savjet.
Pozabavite se o sebi prije svega i pogledajte blamaže koji redovno proživljavate od Zvijezde i Travnika,a ne o Želji pisati.
zovnica je napisao/la:ja sam se registrirao jer nisam mogao da istrpim vase komentare(tipa mandraka i ostali).Jer nije mi jasno cime se vi dicite i busate da ste veliki klub..klub prema kojem ja gajim simpatije je za vas institucija, u svakom pogledu iako dolazi iz provincije kako vi velikogradjani volite a kazete.ja sam samo napisao ono sto sam vidio svojim ocima i svoje misljenje o subotnjoj tekmi.a vi cete bit prvaci samo tada kad instituciji iz provincije to nebude zanimljivo.puno pozdrava za iskompleksirane tzv velikane..DODJI DA VIDIS,DODJI DA SE DIVIS I POZELJET CES OVDE DA ZIVIS...BOK
Vec drugi post i oba o Željizovnica je napisao/la:ja sam se registrirao jer nisam mogao da istrpim vase komentare(tipa mandraka i ostali).Jer nije mi jasno cime se vi dicite i busate da ste veliki klub..klub prema kojem ja gajim simpatije je za vas institucija, u svakom pogledu iako dolazi iz provincije kako vi velikogradjani volite a kazete.ja sam samo napisao ono sto sam vidio svojim ocima i svoje misljenje o subotnjoj tekmi.a vi cete bit prvaci samo tada kad instituciji iz provincije to nebude zanimljivo.puno pozdrava za iskompleksirane tzv velikane..DODJI DA VIDIS,DODJI DA SE DIVIS I POZELJET CES OVDE DA ZIVIS...BOK
Malo se informiši pa onda seri.neznam koji **** komentarišete ne temi Veleža a i sto tako šta će naši na temi Želje.Imamo svi svoju temu i pišimo, čemu vode prepucavanja sa djecom od 15-16 godina koja neznaju ni šta je bilo prije 2 godine a ne nešto prije.Mandrak je napisao/la:Redom:cunami je napisao/la:Dragi momak,Velezu je doslovno uzet stadion na kojem je igrao,spaljeni su mu skoro svi pehari koje je Velez osvojio a Zeljo je imao devastiran stadion koji se popravio odmah poslje rata.Da u vasem gradu upravlja politika ko u Mostaru,drugacije bi bilo.Velez se do jucer skidao pod borovima a samo uz dobru volju pojedinim ljudima iz federalne vlade,Velez sad ima svlacionice i to bolje nego MOCNI Zeljo.Ulazio sam u unutrasnjost Grbavice i vi,koji sve imate,i dobra ledja,i pare i od grada i kantona i federacije i imate onakve svlacionice???Sramota za VELIKI klub kako samo sebe nazivate.Pa vas menager Osim je rekao da ce njemu sudit sudije koje on odredi i kako on odredi i sta se ima pricat tu vise?Zivite u zabludi i pustite druge da se zabave oko sebe a vi prvo sebe sredite pa se drugima obracajte.Velez ima veoma mladu ekipu i jedini cilj je opstanak a sve drugo vise je uspijeh i iz tog cilja je fazon izbacit nekoliko mladih igraca a da su iz Velezove omladinske skole pa ako se uspije neko prodat mozemo reci da je dobro ali stanje u klubu je lose i treba se mjenjat pod hitno.Zelju svi stoje iz razloga jer se placa skoro sve i vasi ljudi sve odredjuju i dobili ste umjetnu travu na pomocnom a Velezu jedva cekaju da odmognu ali cemo iz ovoga izaci mnogo jaci u inat svima a vama dragi Manijaci zelim sve najbolje ali se okanite Veleza jer se vidi gospodska velicina izmedju nas.Da vam ne dasmo prosle godine,ne znam ja bi li bili prvaci ali nebitno.I na kraju,vidi se gdje rade nase legende a gdje rade veliki igraci VELIKOG kluba kakav je Zeljo
1.kakvi ba pehari?? možda iz nekakvog kupa sajma grožđa koje ste igrali sa turbinom iz jablanice i gabelom...imate jedan pehar kupa maršala i nikad ništa više ni osvojili u svojoj istoriji...prema tome,nemoj pricati u množini.
2.u našeg gradu upravlja i možda gora politika negu u mostaru, Željo nikad nije bio mjezimac politickih vlasti poput pitara...ono šta je Željo preživio, to vi ne možete ni sanjati ali nas ni vlasti nisu mogle ugasitit.
3.Vi se i dalje skidate pod borovima, što opet sa druge strane govori kakvo ste smece od kluba trenutno, nažalost....skoro 20 godina prošlo od završetka rata i vi i dalje seljakate igrajuci na livadi u vrapčićima i skidate se pod borovima, ali to vama ne smeta da se poredite sa Željom....izbjeglice u svom gradujedan Široki (za kojeg sam cuo tek 1996-7 da postoji uopšte) je za vas trenutno Mančester po svemu, ali to opet govori o dosta vama i maštanjima da živite u 80-tih...na koncu,počesto igrate u drugoj ligi.
4.Izbacili smo iz svoje škole takve igrace kakve vi možete samo sanjati.
5.Kad pricas o umjetnoj travi i pokazujes svu ljubomoru, sjeti se da stadion Grbavicu nikad niko od vlasti nije ni pokušao renovirati.
6.Ništa vi niste dali, vec ste se PROdali za male pare,naravno...ne zaboravi da je Željo na kraju sezone imao 7 bodova viška od drugoplasiranog...što znaci da bi uzeli titula i bez bodova iz vrapčića.
7. A gdje su te vaše neke "legende" koje pominješ?? jeli ikad iko poslao u jednog feninga u tvoj propali klub, za sve ove godine?? ....na koncu, Željo je uvijek imao i imace vece legende tako da ti je ta prica smiješna.
Potpisujem123456 je napisao/la:Zelim da se ogradim od navijaca Zeljeznicara koji ovdje blate istoriju FK Veleza i porede taj klub sa Sirokim.Velezu zelim da sto prije rijesi ovo stanje u koem se trenutno nalazi a Velezovcima da kazem da ima navijaca Zeljeznicara koi znaju istoriju vaseg kluba i to postuju.Naravno da kao navijac Zeljeznicara u mecevima sa Velezom zelim tri boda ali nikako nezelim omalozavati jedan od najvecih klubova u bivsoj drzavi.Samo djeca ispod 16 godina mogu Velez nazivati ruznim imenima i omalozavati njegovu istoriju.
Sretno vama u buducnosti i da uvijek budete drugi poslije Zeljeznicara
1. Mi smo imali dva pehara, a Željo jedan.Mandrak je napisao/la:Redom:
1.kakvi ba pehari?? možda iz nekakvog kupa sajma grožđa koje ste igrali sa turbinom iz jablanice i gabelom...imate jedan pehar kupa maršala i nikad ništa više ni osvojili u svojoj istoriji...prema tome,nemoj pricati u množini.
2.u našeg gradu upravlja i možda gora politika negu u mostaru, Željo nikad nije bio mjezimac politickih vlasti poput pitara...ono šta je Željo preživio, to vi ne možete ni sanjati ali nas ni vlasti nisu mogle ugasitit.
3.Vi se i dalje skidate pod borovima, što opet sa druge strane govori kakvo ste smece od kluba trenutno, nažalost....skoro 20 godina prošlo od završetka rata i vi i dalje seljakate igrajuci na livadi u vrapčićima i skidate se pod borovima, ali to vama ne smeta da se poredite sa Željom....izbjeglice u svom gradujedan Široki (za kojeg sam cuo tek 1996-7 da postoji uopšte) je za vas trenutno Mančester po svemu, ali to opet govori o dosta vama i maštanjima da živite u 80-tih...na koncu,počesto igrate u drugoj ligi.
4.Izbacili smo iz svoje škole takve igrace kakve vi možete samo sanjati.
5.Kad pricas o umjetnoj travi i pokazujes svu ljubomoru, sjeti se da stadion Grbavicu nikad niko od vlasti nije ni pokušao renovirati.
6.Ništa vi niste dali, vec ste se PROdali za male pare,naravno...ne zaboravi da je Željo na kraju sezone imao 7 bodova viška od drugoplasiranog...što znaci da bi uzeli titula i bez bodova iz vrapčića.
7. A gdje su te vaše neke "legende" koje pominješ?? jeli ikad iko poslao u jednog feninga u tvoj propali klub, za sve ove godine?? ....na koncu, Željo je uvijek imao i imace vece legende tako da ti je ta prica smiješna.
A koja je tvoja funkcija među navijacima pa se ograđujes?Nemas se ti sta ograđivati,imas svoje misljenje i to je ok,ali ako bi poceli da se ograđujemo jedni od drugih to bi licilo na cirkus.Uzivaj u svom misljenju dijeli ga sa ostalima,ali ziv bio nemoj se ograđivati ni od koga jer svi imamo pravo misliti sta zelimo.123456 je napisao/la:Zelim da se ogradim od navijaca Zeljeznicara koji ovdje blate istoriju FK Veleza i porede taj klub sa Sirokim.Velezu zelim da sto prije rijesi ovo stanje u koem se trenutno nalazi a Velezovcima da kazem da ima navijaca Zeljeznicara koi znaju istoriju vaseg kluba i to postuju.Naravno da kao navijac Zeljeznicara u mecevima sa Velezom zelim tri boda ali nikako nezelim omalozavati jedan od najvecih klubova u bivsoj drzavi.Samo djeca ispod 16 godina mogu Velez nazivati ruznim imenima i omalozavati njegovu istoriju.
Sretno vama u buducnosti i da uvijek budete drugi poslije Zeljeznicara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.