Vidim znas sto treba za bol u gu.zi,zadnjih godina boli jako.
Mazi Miske boli te kur.ac
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Drugi najveci bosanski klub. Zeljo i dalje prvi.Sheyi je napisao/la:Sad pročitah negdje, Zrinjski ima više titula lige nego Željo i Sarajevo zajedno.
POŠTENI, POŠTENI VASO MISKETOV!bihuzur je napisao/la:zasto i je ovoliko stalo otkako su sudije pocele posteno da rade svoj posao?![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste kad se računa od 2003-teSheyi je napisao/la:Sad pročitah negdje, Zrinjski ima više titula lige nego Željo i Sarajevo zajedno.
Sve je to po nacionalnom kljucuhskzmostar je napisao/la:ŠAMPIONI BIH:
2002/03 Leotar (Trebinje)
2003/04 Široki Brijeg
2004/05 Zrinjski (Mostar)
2005/06 Široki Brijeg
2006/07 Sarajevo
2007/08 Modriča Maxima
2008/09 Zrinjski (Mostar)
2009/10 Željezničar (Sarajevo)
2010/11 Borac (Banjaluka)
2011/12 Željezničar (Sarajevo)
2012/13 Željezničar (Sarajevo)
2013/14 Zrinjski (Mostar)
2014/15 Sarajevo
2015/16 Zrinjski (Mostar)
2016/17 Zrinjski (Mostar)
2017/18 Zrinjski (Mostar)
Kawhi je napisao/la:Drugi najveci hrvatski klub. Zeljo i dalje prvi.Sheyi je napisao/la:Sad pročitah negdje, Zrinjski ima više titula lige nego Željo i Sarajevo zajedno.
Samo sto ti je Zrinja prvi gol dao tako sto je rukom igrao -dao prednost sebi-FoSte95 je napisao/la:čitam na pdfu sarajeva kuka se kako zrinja namješta titule, ne plaća poreze itd itd. Pa ljudi moji ko je Željezničaru kriv što dvije godine zaredom sam sebi uzima titulu. Pazi prošle godine imaju +2 u odnosu na Zrinju dva kola prije kraja i on popuši u derbiju sa sarajevom 1:0 i tu izgubi titulu. Ove godine imaš 0:3 u Mostaru heeej 0:3 imaš da odeš na +5 ja msm i prvenstvo bi bilo gotovo riješeno i ti to sjebeš. Onda na Grbavici imaš 2:1 a primiš gol na samom kraju. Zadnjih pet utakmica od mogućih 15 bodova Željo uzme DVA, a Zrinja TRINAEST. E pa valaj za to im nisu mostarci krivi....
Ima i Zeljo manje u nekoj od ligaBarbarossa je napisao/la:Zrinjski ima cca 50ak sezona manje u nekoj od liga ...i isto trofeja kao fkz koji je igrao sve te sezone koje Zrinjski nije
Ma ovaj klub je otisao eksponencijalno, bit ce sinonim za ligu
Svi su velikani na svoj nacinRigoletto je napisao/la:pozdrav velikanima ma u kojoj ligi bili
Bukvalno ni blizu.Sheyi je napisao/la:Sad pročitah negdje, Zrinjski ima više titula lige nego Željo i Sarajevo zajedno.
Hoćeš li me ugostiti iduće sezone na janjetini u Čapljini?Rigoletto je napisao/la:pozdrav velikanima ma u kojoj ligi bili
kakva su to pitanja, moguce i u konjicuMarsal je napisao/la:Hoćeš li me ugostiti iduće sezone na janjetini u Čapljini?Rigoletto je napisao/la:pozdrav velikanima ma u kojoj ligi bili
Misliš Golum?svrakino1921 je napisao/la:Svi su velikani na svoj nacinRigoletto je napisao/la:pozdrav velikanima ma u kojoj ligi bili
Samo je jedan jedini Golem

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.