BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Klasično podcjenivanje protivnika i sad ima problem. Mali je dobio samopouzdanje a očigledno ima i talent. Trebao je odmah krenuti jako i odmah mu staviti doznanja da nema šta tražiti u ovom meču. Sad se valja malo napatiti ali vjerujem da ovo pobjeđuje Mirza. Na iskustvo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@samozdravlje zaduzen za finansije , @forgempp sportski aspekt(i kladionica),@esprit za modni dizajn i @babino ce voditi brigu o navijacima(svasta kaze u toku meca , a poslije BRAT), @ Uno. direktor (poznaje poslovnik i procedure , a i medjzuljudske odnose) . Ima jos upraznjenih mjesta (kasnije).forgempp je napisao/la:@samozdravlje, sta sam rekao? U trećem očekujem rutinski posao. Opet ta mentalna snaga, mučiti se sa tinejdžerom i biti u gotovo bezizlaznoj situaciji gdje te ništa ne ide, pa da sve to preokreneš... Hajde!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sada treba slaviti pobjedu protiv ovoga dječaka

-
Samozdravlje
- Kontakt:
Uh ,popusih kutiju neobicne Drine , sljedece sedmice ispred dr.Ive i Baghdatis-a . Masalah, ne igraj vise do Pariza.
Srce ce me opalit.

Srce ce me opalit.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pravo @esprit govori,puno putuje.treba paziti da mu se ne desi kao Rubljevu,Krajinovicu,Kyrgios-u,Dolgopolovu i inim.Esport je napisao/la:Sada treba slaviti pobjedu protiv ovoga dječaka
Odigrat 3. GS , pa poslije radi sta hoces. Finansije poslije zdravlja najbitnije.Haj vozdra.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mirza na Bashashvilija, za nadati se dobroj partiji i prolasku u glavni zrijeb.
Damir protiv Beneteaua u prvom kolu, pa ako prodje ide na Delpa koji odmara prvo kolo. Ako se ne uozbilji i ovdje ne prodje makar Benetaua onda se nesto desava s njim ozbiljno.
Damir protiv Beneteaua u prvom kolu, pa ako prodje ide na Delpa koji odmara prvo kolo. Ako se ne uozbilji i ovdje ne prodje makar Benetaua onda se nesto desava s njim ozbiljno.
Tenis je sport gdje glava igra veliku ulogu, takodje msm da se u tenisu sportista najvise potrosi i psihicki i fizicki. Mirza je u zadnje vrijeme proputovao puno. Slovacka-Maroko-Monte Carlo-Budimpesta-Minhen-Madrid. Treba to izdrzati. Na cekanju na aerodromima izgubio jr najmanje jedan dan. U Madjarskoj je snjim bila treba pa je valjda napunio baterije
Vidim i Meyers ga prati u zadnje vrijeme a to igracima puno znaci. Dosta je lakse kad imas snekim podijeliti diskutabilnu lopticu i slicno. Naravno za ocekivati je da ce sada kupiti kajmak. Dodje u Madrid i prije nastupa kasira 5k eura a do prosle godine za te pare je morao po sedmicu znojiti guzove na ch.
@Unno ne galami na starca zbog cestitke kadetima da te ne bi razrijesili pozicije moderatora
U kakvoj li je opremi Mirza danas igrao
@Unno ne galami na starca zbog cestitke kadetima da te ne bi razrijesili pozicije moderatora
U kakvoj li je opremi Mirza danas igrao
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
to bi bila velika stvar za mirzu, prvo kolo mastersa je dobra para, a kako stvari stoje biće još veće pare na naredna tri GSa. eno nema bolji primjer od damira, došao je u madrid svakako samo da pokupi tih 20 milja, a ako mimo očekivanja bude 40 neće se niko buniti, obrisaće delpo sa njim taj nekad plavi pijesak, biće svakakvih postova na ovoj temi i idemo dalje ....QUARTERBACK je napisao/la:Mirza na Bashashvilija, za nadati se dobroj partiji i prolasku u glavni zrijeb.
- firefirefirely
- Kontakt:
Poslije prvog zenskog dubla koji uskoro pocinjeesprit24 je napisao/la:Posle kojih djevojaka izlazi Mirza???
Mogo bi biti i stream jer imaju kamere na ovom terenufirefirefirely je napisao/la:Poslije prvog zenskog dubla koji uskoro pocinjeesprit24 je napisao/la:Posle kojih djevojaka izlazi Mirza???
Ima stream zenskog dubla sa ovog terena, ali je pitanje hoce li ukljuciti kad pocne Mirza, ipak su to samo kvale?esprit24 je napisao/la:Mogo bi biti i stream jer imaju kamere na ovom terenufirefirefirely je napisao/la:Poslije prvog zenskog dubla koji uskoro pocinjeesprit24 je napisao/la:Posle kojih djevojaka izlazi Mirza???![]()
@hm nisam pratio jesul.bili streamovi meceva kvala od jutros
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Basilashvili, Monfils pa Nadal.Ludilo.Salim se ,ali su cudni putevi Bozji.Nisam vjerovao da cu ovo napisati:
Ja bih Mirzi zabranio da igra ista sem GS .(tacka).Nije bas u cvijetu mladosti,eventualna povreda i belaj.Strah,hebiga takav sam navijac.Potrebno mu je cca 180 bodova(ako odbijemo min.30 sa GS znaci 150 na 6 turnira)da obezbjedi AO 2019.Jedno finale ATP250.(majka Rusija).Tek malo vise od trecine sezone proslo.Kao LL nece ici , a eventualna pobjeda donosi puno bodova i .... . Sretno Mirza , obradovao si nas juce SJAJNOM pobjedom i dominacijom(halal ti bilo,nemoj vise), a danas sta bi bi.
Cuj nije u cvijetu mladosti, pa kad ce igrati vise turnira nego u ovim godinama (26g), bez crnih slutnji i nagoviještanja povreda samo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mislim da ne ,Imaju streamovi sa dubla zena,ali MD. Kvale ne prenose, pa da i Basic M. igra(cak).Hvala sto branis "starca"(nemoj vise iskompleksirah se).Bolje zvuci "matori""bajati"itd , gdje ide starac.Sala "zovi me loncem,sam me nemoj razbit"esprit24 je napisao/la:@hm nisam pratio jesul.bili streamovi meceva kvala od jutros
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prhvatam kritiku , brisi post.Lupa matori.forgempp je napisao/la:Cuj nije u cvijetu mladosti, pa kad ce igrati vise turnira nego u ovim godinama (26g), bez crnih slutnji i nagoviještanja povreda samo.
Ma nisam ni ja... Ostaje da sacekamo kraj z. dublaesprit24 je napisao/la:@hm nisam pratio jesul.bili streamovi meceva kvala od jutros
@samozdravlje, salim se ja, nije ni 60g bas tako puno. Zivio ti nama jos 100.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.