Hvala prijatelju(ugrizoh se za jezik-neka sam).Znam da su tvoje zelje dobronamjerne,ali iskreno ni najvecem dusmanu ne bih pozelio te godine.U zdravlju i veselju da docekam da neko nadmasi Damira i ja zadovoljan(a za to ce mi trebati 150 god.)forgempp je napisao/la:@samozdravlje, salim se ja, nije ni 60g bas tako puno. Zivio ti nama jos 100.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: BiH tenis
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Inace Mirza sljedecu sedmicu na Live ATP Rank. bi mogao(i ako bude porazen, a nece nije star) zapoceti kao min. 80-81 igrac.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sad provalih jaran @forgempp , hoce da me stigne u postovima, e nece moci...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
KOMENTAR MOLIM .Samozdravlje je napisao/la:Dobro jutro i dan. Braci Romima sretan Dzurdzevdan.
Basilashvili, Monfils pa Nadal.Ludilo.Salim se ,ali su cudni putevi Bozji.
. Potrebno mu je cca 180 bodova(ako odbijemo min.30 sa GS znaci 150 na 6 turnira)da obezbjedi AO 2019.Jedno finale ATP250.(majka Rusija).Tek malo vise od trecine sezone proslo.Kao LL nece ici , a eventualna pobjeda donosi puno bodova i .... . Sretno Mirza , obradovao si nas juce SJAJNOM pobjedom i dominacijom(halal ti bilo,nemoj vise), a danas sta bi bi.![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 06 maj 2018, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko ko tebe moze u postovima stici, za jedno godinu ti nema ravnog, kakav UnoSamozdravlje je napisao/la:Sad provalih jaran @forgempp , hoce da me stigne u postovima, e nece moci...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
3. mec lopte i bio bi kraj, gotovo. Mirza se zagrijava, a pomaze mu brat Damir savjetima:"Hebi mu od do , ne daj da se folira.Ko je on? Sta je on ? Ovako je i na turnru u......"

Drugi meč na Pista 5 sutra Damir, poslije dublova koje igra Haase/Rojer vs Gonzalez/Qureshi. Program pocinje u 12h.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ode prvi set na stranu gruzijca,ocajan servis Mirze ga je kostao seta,ako popravi servis moze on ovo preokrenuti
I pored toga da je iskoristio break lopte 2/5, dvije u desetom gemu, moglo je biti drugačije.
TB, hajde da ponovimo jučerašnji scenario
Mirza iskoristio 5-u set-loptu

tako je sine mirzete, nakon toliko propustenih set lopti, ni u snu nisam vidio da ce uzeti ovsj set...meni izgledniji scenario je bio da ce puknut na prvoj mec lopti:-)
svidja mi se kako se odvija mec, veci sam optimista nego da je bilo obratno, da je on uzeo prvi glatko a ovako zijanio drugi..
idemo mirzete, samo naprijed.
svidja mi se kako se odvija mec, veci sam optimista nego da je bilo obratno, da je on uzeo prvi glatko a ovako zijanio drugi..
idemo mirzete, samo naprijed.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Svaka castMAJSTORE . KAKVI ZIVCI.MIRZA TITO SI.SRETAN TI DZURDZEVDAN.
OGROMNA RAZLIKA 35 i 16 BODOVA . DA IJOS U NECEMU JE OGROMNA RAZLIKA .BRAV ,PA STA BILO.SAMO POBJEDI.
OGROMNA RAZLIKA 35 i 16 BODOVA . DA IJOS U NECEMU JE OGROMNA RAZLIKA .BRAV ,PA STA BILO.SAMO POBJEDI.
Dobio je tek petu set loptu, ali se nadam pobijedi jer je ocito da je podigao nivo igreforgempp je napisao/la:10-8 u tb! IDEMO U 3. SET!
Imao je preko 80% prvi servis u drugom setu
Moze on ovo lako dobiti,drugi set je dobro servirao.nije mu dozvolio niti jednu break loptu,ako tako bude i treci pobjeda nece doci u pitanje
-
Samozdravlje
- Kontakt:
I u prvom je imao odlicnu realizaciju kad ubaci , ali drugi je bio ocajan(u prvom setu i 18 posto)Esport je napisao/la:Dobio je tek petu set loptu, ali se nadam pobijedi jer je ocito da je podigao nivo igreforgempp je napisao/la:10-8 u tb! IDEMO U 3. SET!![]()
Imao je preko 80% prvi servis u drugom setu
suti bolan..ronaldo99 je napisao/la:Moze on ovo lako dobiti,drugi set je dobro servirao.nije mu dozvolio niti jednu break loptu,ako tako bude i treci pobjeda nece doci u pitanje
jedino bosnjo moze uci u odlucujuci set na ovaj nacin nakon onako dobijenog prethodnog seta...
ovo nije slucajno da se cesto desava, umjesto da iskoristis momentum i pokusas zadati zavrsni udarac, ti puknes odmah.
Ne iskoristi break loptu, protivnik se digne i normalno pobijedi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.