FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Rovčanin ima 3 žuta 1oo %, momci na oficijelnoj nisu ubacili kartone iz zadnjeg kola...Ne može igrati u Mostaru...
Rovčanin ima tri žuta kartona i pauzira Velež, a potvrdio mi je to i menadžer Osim na današnjem treningu. Nažalost, Lazo će morati sam protiv Rođenih. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
svraka ne igra sigurno bio sam sa njim veceras kako kaze on,a ako osim ne kaze drugacije a njega noga boli ,a zeba ce igrati sto postopile87 je napisao/la:Ici ce sa njima pitanje je jos hoce li igrati!pintol_TM87 je napisao/la:hmm...Mislim da bi Markovic mogao igrat?pile87 je napisao/la:Protiv veleza bez Beslije... i ovih do sad povrjedjenih
Radovanovic i Besa ce da popuste ovu a Zeba bi isto trebao igrati...
Znas li sta je sa Svrakom?
onda je sastav: Šehic-B.Čolic,Kerla,Mesic,Stanic-Savic,Ćulum-E.Čolic,Zeba, Visca-Lazinjo 
A šta je sa nikolićem?
ima povredu neku kako je i sam izjavio pa tek trenira jacim intezitetomDANDY je napisao/la:A šta je sa nikolićem?
samo ti kombi sredi...LiMvOtElJoZe je napisao/la:Zna li iko vrijeme i mjesto okupljanja ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sastav:
Šehić
Marković Kerla Mešić Stanić
B. Čolić Savić
M. Bešlija Zeba E. Čolić
Popović
Šehić
Marković Kerla Mešić Stanić
B. Čolić Savić
M. Bešlija Zeba E. Čolić
Popović
ŽEEEEELJOOOOO
- Stole iz Bora
- Kontakt:
M. Besliju izbaci iz sastava jer nece igrati u Mostaru.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
A sta je sa Vasilicem trebao je biti spreman za mostar.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ok onda upada VišćaStole iz Bora je napisao/la:M. Besliju izbaci iz sastava jer nece igrati u Mostaru.
ŽEEEEELJOOOOO
Višća još nije speman za 90minuta, misli da ce poceti utakmicu ali da ce Peram uci oko 70minute
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Uglavnom, sastav će biti iz korijena izmijenjen i stvarno ne bih znao reći početnih 11. Ima tu mnogo kombinacija...
Amar će to uštimati.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sehic; B. Colic (Markovic), Mesic, Kerla, Stanic; Svraka (Savic), Culum, E. Colic, Zeba, Visca; Popovic.
Mislim da ni Amar nece puno odstupati od ovog sastava. Samo je upitno hoce li poceti Markovic ili Colic i koji ce od trojice defanzivaca krenuti (Savic, Culum, Svraka). Ali to je tih 13 igraca od kojih ce 11 poceti.
Mislim da ni Amar nece puno odstupati od ovog sastava. Samo je upitno hoce li poceti Markovic ili Colic i koji ce od trojice defanzivaca krenuti (Savic, Culum, Svraka). Ali to je tih 13 igraca od kojih ce 11 poceti.
AMAR OSIM
B. Čolić će sutra igradi sa Savićem u veziStole iz Bora je napisao/la:Sehic; B. Colic (Markovic), Mesic, Kerla, Stanic; Svraka (Savic), Culum, E. Colic, Zeba, Visca; Popovic.
ŽEEEEELJOOOOO
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Odakle on u vezi? Znaci Markovic desno a Culum i Svraka na klupi.gracic je napisao/la:B. Čolić će sutra igradi sa Savićem u veziStole iz Bora je napisao/la:Sehic; B. Colic (Markovic), Mesic, Kerla, Stanic; Svraka (Savic), Culum, E. Colic, Zeba, Visca; Popovic.
AMAR OSIM
Obzirom na sastave ekipa i trenutnu formu meni ovo miriše na 0:0. Ne vidim ko i kako može dati go. Jedino kakav korner ili slobodan udarac. Iz igre bez igre 0:0 glat.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Koliko znam Ćulum je zagužvo sa Šefom tako da će vjerovatno na tribine, eventualno grijati klupu a Svraka neće biti spreman za sutraStole iz Bora je napisao/la:Odakle on u vezi? Znaci Markovic desno a Culum i Svraka na klupi.gracic je napisao/la:B. Čolić će sutra igradi sa Savićem u veziStole iz Bora je napisao/la:Sehic; B. Colic (Markovic), Mesic, Kerla, Stanic; Svraka (Savic), Culum, E. Colic, Zeba, Visca; Popovic.
ŽEEEEELJOOOOO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.