FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 06 maj 2018, 17:55

Imaš intervju iznad. Uzmes slušalice, papir i olovku, slušaj i zapisuj. Kada skontas dođi nam reci. Možeš i one prije pregledati.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 maj 2018, 18:00

Pregledao detaljnije nego sto mislis. Ne samo to, znaju i drugi nesto Nea kralju. Nisi valjda jedini ti da znas.

Ako si baš protiv Misimovica pusti neka se sam unisti.
Mozda si i narucen od Misketovih hezbulah ratnika da kuhas pa da pravis kontra-efekt.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 06 maj 2018, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 maj 2018, 18:01

Zenzo je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Imala je uprava dosta pozitvnih stvari ne tjeram ih, ali ako se bira izmedju misketa i amara, tu bilo kome ko ima zelju u srcu ne bi trebalo bit dileme.
A sta to treba da znaci da svi treba da napuste klub da bi Amar dosao, dobro eto neka se desi i sta onda dalje ? Hoce li Amar da se bavi u klubu svime od A do Ž ili mu treba uprava da mu pomogne, a ko ce biti u toj novoj upravi je jos vece pitanje ?

Nikome nije jasno to "svi napolje, odlazite" da dođe Amar, kako dalje, sa kime ce da radi i kako ?
Ako Najdrazi kaze hocu se vratiti, ali necu da radim sa ovim neznalicama to je gotova stvar. Ako se sami tada ne sklone sklonit ce ih silom navijaci Zelje koji zbog neznalica vise ne dolaze na utakmice. Sta raja koja voli Zelju misli o trenutnoj Upravi najbolje govori posjeta na finalu Kupa. I moze elegant i svi ostali spinovati, ali mi smo u totalbom kurcu, htjeli priznati ili ne. Mi cemo opet otjerati 10 i dovesti 15 igraca, u izlogu nemamo nesto povoljno, trenera cemo otjerati, teren za koji smo dobili pola miliona od SDA cemo napraviti i predstavljati kao najveci posljeratni uspjeh. Kada izgubimo titulu i pored silnih potrosenih novaca reci cemo da su lazni Mostarci projekat HDZ zaboravljajuci da smo mi u zadnje vrijeme dobili brdo para od SDA. I neka smo, od svake vlasti trebamo dobijati. Ne trebamo samo prozivati druge za iste stvari. Da skratim, ako je uslov Najdrazeg za povratak odlazak ovih neznalica, bolje im je da sami idu.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 maj 2018, 18:04

Zeljo92 je napisao/la:Volio bih da cujem koje je uslove Amar Osim postavio upravi i zbog kojih Misimovic ne zeli da Amar bude trener. Mozemo mi ovdje zeljet, pricat raznorazne price ali niko ne zna tacan razlog.
Nije nikakve
Jednostavno je prekucao ligu i doslo je do zasicenja

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 06 maj 2018, 18:11

Dzaba mi pricamo da zelimo Amara kad upravu boli qrac, nece oni njeg i tacka tako da uzivajmo i iduce sezone kako madjari prave otimacinu godine :lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 maj 2018, 18:12

Neandertalac je napisao/la:Eh bas to što Doc@ priča. Može Amar ali da radi kako mu Miske kaže. Pa nije Petrović sunce vam yebem da mu saljete pp šta ce čitati na presici. Da ga sd olajava kod igraca kao sto je Cenan radio ili kao što sada Saša objašnjava igračima šta da rade pored živog Adžema. Da mu Bošnjački Mamić govori ko ce igrati a koga treba otjerati. Uozbiljite se malo.

Neznalice!
Ne može se ni Amar pitati oko svega, kao što ne može ni Misimović.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 maj 2018, 18:24

Zeljo92 je napisao/la:Dzaba mi pricamo da zelimo Amara kad upravu boli qrac, nece oni njeg i tacka tako da uzivajmo i iduce sezone kako madjari prave otimacinu godine :lol:
Malo stvari se zna a mnogo izmišlja vjeruj.
Da mogu uci u ona druga 2 acc :D muhamedtm i V..........
Ima nekih poruka i podataka. Zbog tih stvari sam ugasio pp.

Uprava zna da im je ovo 3d strike a kazu tri strajks ju aut.

Stvarno postujem Amara ali neki ga dizu "od nafo" :D daleko u nebesa da bi drugi koji njih ne vole poceli pisati lose o Amaru.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 maj 2018, 18:27

Raonffa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Eh bas to što Doc@ priča. Može Amar ali da radi kako mu Miske kaže. Pa nije Petrović sunce vam yebem da mu saljete pp šta ce čitati na presici. Da ga sd olajava kod igraca kao sto je Cenan radio ili kao što sada Saša objašnjava igračima šta da rade pored živog Adžema. Da mu Bošnjački Mamić govori ko ce igrati a koga treba otjerati. Uozbiljite se malo.

Neznalice!
Moze Misimovic. Evo pita se tri godine. I sve tri Zrinjski prvak. Dobro mu ide pravo.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 06 maj 2018, 18:45

Da hoce vise i ova sezona zavrsit.
💩💩

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 maj 2018, 18:56

plavousrcu je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Neznalice!
Moze Misimovic. Evo pita se tri godine. I sve tri Zrinjski prvak. Dobro mu ide pravo.
Da preformulišemo onda, nije da 'ne može' nego 'ne smije'.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 19:23

Po vasim pojedinim komentarima vidim da ce nas ovaj Bosnjakluk ubiti do kraja...
Misimovica dok jug ne prozove, a nece nikad, on nece otici, ima podrsku MANIJAKA!
A vi sto huskate, i sto sad iskoristavate ovakve stvari da blatite najbolju upravu u historiji... Nece vam uspjeti dusmani...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 maj 2018, 19:30

kolezeljovac je napisao/la:Po vasim pojedinim komentarima vidim da ce nas ovaj Bosnjakluk ubiti do kraja...
Misimovica dok jug ne prozove, a nece nikad, on nece otici, ima podrsku MANIJAKA!
A vi sto huskate, i sto sad iskoristavate ovakve stvari da blatite najbolju upravu u historiji... Nece vam uspjeti dusmani...
Kakvu podrsku? Botovi nakon finala Kupa i otuzne slike na tribinama o podrsci mogu pricati djeci koja su Andersonove bajke shvatali preozbiljno.

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 06 maj 2018, 20:01

kolezeljovac je napisao/la:Po vasim pojedinim komentarima vidim da ce nas ovaj Bosnjakluk ubiti do kraja...
Koji ba jug? Pa tu trenutno nema 30 normalnih momaka. Ono sto ide stalno na stadion 80% ljudi misli kako se o otprilike pise.

Budala zna da Misimovic nece nigdje ici, niti ga neko moze otjerati a jos manje smijesni jug. Nije problem sto ce ostati, svakako ce sljedece godine na stadionu biti po 1500 ljudi. Zrinjski ce za nas biti svemirski brod, a mi cemo opet na polusezone tjerati "novog" Adzema, optuzivati igrace da su nesposobni, neke cemo naravno otjerati pogotovo ako su ranije bili u klubu. I tako dalje...

Ti ces vjerovatno kao navijac biti presretan.

Blatimo najbolju upravu u historiji koja je izgubila dvije titule s 5 bodova prednosti, koji debilizam ....
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 maj 2018, 20:50

Ja se još ibretim šta nam priređuju ove olupine u finišu posljednje 3 sezone :lol:

Kaže nemoj psovat. Kaže smiri se. Kaže sabura. Pa ovoliko strpljenja nemaju oni šaolini sa Tibeta sunce vam vaše, pa i oni bi na xanaxu bili da za Želju navijaju. :lol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 maj 2018, 21:36

Podrska strucnom stabu i upravi

VOLIM TE ZELJO

Diablo1921
Kontakt:

Post Postao/la Diablo1921 » 06 maj 2018, 21:39

starigrad je napisao/la:
Diablo1921 je napisao/la:
IskraB je napisao/la:I ja da sam na mjestu Admira nikad ne bi dao ostavku kad ima priliku da u svom CV osvojen kup. Niti ce to ko sutra pitati kako si osvojio, a ni kako si igrao.
U svemu ovome Admir je kolateralna steta. Kao sto su prethodne dvije godine bili Kostic, Petrovic, i jos 250 igraca. Jedini krivac u svemu je uprava koja za tri godine nijednom do sad nije preuzela odgovornost za dvije izgubljene titule.

Uprava prva treba da podnese ostavke jer sto je dosta dosta je. Prvi sam mislio da cemo s njim zaista uraditi prave stvari, cak sam vjerovao u obecanja evropskog Zelje, a na kraju smo dobili jednu veliku kurcinu. Na celu s propalim Vranjesom, vedetom Hadzicem, talentom Mehremicem.

Oni ce morati otici samo je pitanja kad? Do tada ce na finalu kupa biti hiljadu ljudi, a po onoj zimi na juniorima 5 hiljada na koje sad seru svi redom kako gube utakmice i kako niko nema pojma.Sramota!!

EDIT: Upravo citam kako zamislite Misimovic ne uzima platu za ovo sta radi? Ok, pa u cemu je problem onda napusti kormilo jer su vidjeli da ne znaju ono sto trebaju. Cemu onda ostati? Imao si dobre namjere to svi znamo, niko nije nikad ni mislio da ce se nesto lose napraviti, ali ne znas brate dragi. Idi brate drage svakako nemas nikakve koristi od Zelje niti kako vec rece strucnjak da volontiras.
Uprava je odradila posao kako treba, jel treba Misimovic i ostali da igraju i zabijaju golove? Admir Adzem nije kolaterarna steta vec milionska steta za Zeljeznucar. Igraci plate imaju, redovne, stabilan smo klub zahvaljujuci upravi u koju prstom upirete. Sportski rezultat je nesto za sta se Adzem pita najvise. On je kiksao, imao je igrace nije znao posloziti i izbalansirati sve. Upravu na celu sa Misimovicem ne dirajte! Kakvi god su ispunili su dobar dio obecanja. Zamjeram im samo sto neznalicu nisu skloniki dok jos nije bilo kasno. U zadnjih 5 kola osvojili smk 3 boda!? Jel UPRAVA KRIVA ZA TO???
Bez namjere da branim adzema, shebo je da valja, ali, je li bas samo do njega.?

U zadnje 3 aezone smo promjenili jedan pun kombi trenera, koje je postavila ova uprava. Ti treneri su izmjenjali autobuse igraca, opet, aminovano od ove uprave. Ima li napretka u igri, rezultatima, imamo li kostur tima za narednu sezonu...? Nemamo! Dodatno, jednu sezonu smo ostali i bez evrope.

Nisam za tjeranje misketa, jer je uradio mnogo i moze jos doata uraditi. Ali, ne mogu sam sebe praviti ludim i reci nema krivice uprave, te sve prebaciti na trenere i igrace. Birala ih, poatavljala, dogovarala uslove, i ciljeve uprava, niko drugi i treba da snose krivicu za los izbor i davanje svega ljudima, koji ne mofu i ne znaju vratiti ulozeno. Nek miske, 3 godine zaredom, napravi pogresan izbor srednjeg menadzmenta u megamixu, pa da visimo sta ce mu biti sa firmom. Kasno tada lupati glavom u zid i kriviti taj menadzment. Sam sebi si kriv, jer si pogresnim ljusima dao firmu u ruke.

Ako, opet, pogrijese sa narednom odlukom, sami sebi jamu kopaju. Dzaba ti vembli, ako ce zjapit prazan.
Brate samk cu jedno pitanje postaviti i tebi i svina! Jel ovo Zeljo kakvog zelis gledati i jel ovo "napadacki" fudbal o kojem je Adzem pricao? Da se ne lazemo, godinu dana prijatelju ni ja ni ti ni hiljade nas nisu vidjeli apsolutno nista. Jel treba jos da trpimo ovo i gledamo tim kojeg davno otpisani Vitez mlati. 3 boda u pet zadnjih utakmica i on prica o duploj kruni.

Diablo1921
Kontakt:

Post Postao/la Diablo1921 » 06 maj 2018, 21:45

MocMahale444 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Volio bih da cujem koje je uslove Amar Osim postavio upravi i zbog kojih Misimovic ne zeli da Amar bude trener. Mozemo mi ovdje zeljet, pricat raznorazne price ali niko ne zna tacan razlog.

:thumbup: nece ti niko reci, teska tajna. Niko pojma nema samo mlate praznu slamu.

@Diablo1921 nas pasa Sandokan sando, jesi prezalio psovanje Lendricu. Ovaj put nikom nismo psovali pa nema titule. Bilo kako bilo bujrum nazad.
Drag mi je Vojo jer se bori al zalit cemo mi za Lendricem jos dugo dugo...
Ovaj put treba pravog krivca nogom u dupe nabiti a zna se ko je kriv, nije vrijedan pomena vise. Blatim ga od starta jer mi je sve smrdilo na ovaj scenarij!

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 06 maj 2018, 22:16

e cuj najbolja uprava u historiji kluba :rol: :rol: :rol: tacno se vidi da pojedinci navijaju za Zelju od 2014 godine
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

IskraB
Kontakt:

Post Postao/la IskraB » 06 maj 2018, 22:24

Da vidimo sad kako je ova uprava dobra. Prvi zadatak sacuvati Graovca, Zakarica, Blagojevica tri najbolja igraca ?

Izvolite gospodo da Vas vidimo!

Cuj ovog naseg konja, Radnik se branio, a mi nismo osutali u okvir gola posteno :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jao Graovca koji kralj hahahaahahahahahah. Dati mu 20.000 platu bez pola muke, umjesto sto imamo tri invalida Vranjesa, Hadzica i Mehremica.Halalite i cetvrtog invalida Kajkuta naravno.
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 06 maj 2018, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE

Ivica Osim!

Jamie Oliver jedan je od nas!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 maj 2018, 22:56

I onda kada više ne bude me ovdje.
Kad moja duša s ove zemlje negdje ode.
Zastavu tvoju tamo ponjet ću sa sobom.
Nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom.
I Željo le, ale, ale, alee... :ljepota: :ljepota:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Hrasno15, Laudrup, mnon46, TutanNodi i 47 gostiju.