bistrikboy je napisao/la:A koja je tvoja funkcija među navijacima pa se ograđujes?Nemas se ti sta ograđivati,imas svoje misljenje i to je ok,ali ako bi poceli da se ograđujemo jedni od drugih to bi licilo na cirkus.Uzivaj u svom misljenju dijeli ga sa ostalima,ali ziv bio nemoj se ograđivati ni od koga jer svi imamo pravo misliti sta zelimo.123456 je napisao/la:Zelim da se ogradim od navijaca Zeljeznicara koji ovdje blate istoriju FK Veleza i porede taj klub sa Sirokim.Velezu zelim da sto prije rijesi ovo stanje u koem se trenutno nalazi a Velezovcima da kazem da ima navijaca Zeljeznicara koi znaju istoriju vaseg kluba i to postuju.Naravno da kao navijac Zeljeznicara u mecevima sa Velezom zelim tri boda ali nikako nezelim omalozavati jedan od najvecih klubova u bivsoj drzavi.Samo djeca ispod 16 godina mogu Velez nazivati ruznim imenima i omalozavati njegovu istoriju.
Sretno vama u buducnosti i da uvijek budete drugi poslije Zeljeznicara
Da ne bude skroz off,Colic nista ne laze kad kaze da ga niste placali 6 mjeseci,doduse sam je kriv takav mu ugovor bio
Pa nigdje i nenapisa da se ogradjujem u ime navijaca?????????Niti od svi navijaca??????????Ali eto ako sam bio nejasan ovo je moj licni stav a ja nisam ni u kakvim savezima,grupama...itd.Ja sam samo OBICNI navijac Zeljeznicara i ni gram vise ni gram manje.