AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

nextterrain
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 06 maj 2018, 21:02

Mirabelli, Mendes i direktor Monaca su se sastali prije par dana i tema je izmedju ostalog bio Silva. Izgleda da ce uraditi swap Silva-Balde(obojica nisu igrali preko vikenda ni minute). Fabinho je vec prodan negdje, ali sumnjam da je Milan u pitanju

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 maj 2018, 21:53

ma keita ne igra već neko vrijeme jer je povrijeđen, ali sumnjam da će ga pustiti poslije jedne godine, a pogotovo sumnjam da će on pristati na transfer jer je čitava 3 mjeseca odbijao milan, nije htio ni da čuje za to.

sa druge strane me ne bi iznenadilo da to bude zamjena falcao-silva :think:
mada nisam baš za to radi godina i činjenice da je već flopnuo u mančesteru i čelziju, ne treba nam još promašaja.

još jedan igrač koji bi nam odgovarao jer je lijevo krilo je lemar. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 06 maj 2018, 22:59

Keita neka hvala, Falcao neka hvala, za Lemara neće davati 100 miliona, Fabinho vjerovatno ide u United. Ne znam koga bi još ganjali iz Monaca.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 maj 2018, 23:53

ma lemar bi se dao dovesti za silva + 10-15 miliona, nema baš dobru sezonu iza sebe pa bi malo i popustili sa cijenom.

ja baš imam osjećaj da bi mogao biti falcao, znam da su rekli da hoće iskusne i kvalitetne igrače.

a ko zna, možda i jest fabinho :urnebes:

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 maj 2018, 00:45

rope11 je napisao/la:ma lemar bi se dao dovesti za silva + 10-15 miliona, nema baš dobru sezonu iza sebe pa bi malo i popustili sa cijenom.

ja baš imam osjećaj da bi mogao biti falcao, znam da su rekli da hoće iskusne i kvalitetne igrače.

a ko zna, možda i jest fabinho :urnebes:

Sad čitam da se Fabinho uz United dosta povezuje sa Atleticom. Lemara će vjerovatno opet ganjati Liverpool još naročito ako mu cijena spadne. Tako su spomenuli i Benzemu za iskusnog napadača a kako već takvog napadača ganjaju neka onda napokon tog Džeku dovedu.

Iako sam ga već spominjao kao pojačanje iz Boce opet ću. Pavon kao lijevi bočni ili kao drugi napadač u 4312 večeras prvo poluvrijeme mučio odbranu, u drugom poluvremenu prelazi na desnu stranu još jednom u sezoni asistira pa se vraća na lijevu pa onda i sa te strane asistira. Bocine utakmice gledam jedino zbog njegovih igara.

Puno nešto potenciraš odlazak Silve. Da to nije pukla ljubavna veza?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 maj 2018, 01:04

pa nije da potenciram nego sve više pišu o tome da silva skoro pa sigurno ide iz kluba (bar mu agent već uveliko traži klub), pa se prilagođavam novonastaloj situaciji :plac:

meni je žao što se prelako odustalo i što mu se nije dala prava šansa jer će uvijek ostati ono "a šta bi bilo kad bi bilo" ako negdje drugo proradi, ali ako za tih 40 miliona može iskrnusti neko bolje ime koje možemo dovesti, onda aminujem njegovu prodaju, nemamo taj luksuz da nekoga čekamo neće li konačno proraditi, nama treba gotovi proizvod koji će momentalno donijeti prevagu na terenu.

idealno bi bilo poslati ga na posudbu ali jbg, trebaju ti pare.

na kraju kad skontaš, njegova kupovina je bila skroz suvišna skupa sa kalinićem (s tim što mi je kalinić bio donekle logična kupovina, na stranu sad što je flopno), previše para na nedokazanog igrača.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 07 maj 2018, 01:30

I ja sam mislio da će Kalinić donijeti neku prevagu zbog tog nekog iskustva u Italiji a ono dobili smo ovo što smo i dobili. Tek ga trebaju kupiti pa onda ga moraju prodati ili će ga dodati na listu posuđenih igrača.

Silva sa druge strane ima blistavu budućnost gledajući pretežno igre u Portu i reprezentaciji. Ja sam za to da ga ostave ali ko zna šta će se dešavati. Niko nije mislio da će Cutrone biti ovakav. Ja bih volio da prekinu sve veze sa Raiolom i da surađuju sa Mendezom.

Ali neka se oni prvo pozabave sredinom i krilima pa će i napadačima biti lakše.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 07 maj 2018, 06:38

Mozda je tema bio Tielemans? Nama treba vezni a mali je zvrka :pray:
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 maj 2018, 08:46

Njega su trebali ganjati ranije
Il Club più titolato al mondo!

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 07 maj 2018, 10:53

Imam osjecaj da bi pola nas sa foruma bili bolji sportski direktori od nekih koji trenutno tauzimaju te funkcije u jakim klubovima. Stvarni se covjek zapita jesu li coravi, blentavi ili samo nesposobni. Ako ne znas uci od drugih, ne dokazuj svima da ne znas...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 maj 2018, 11:14

tielemans je sranje ove godine kako pišu ovi iz monaca, eto čim je prešao iz slabe lige u ligu petice, taj se pogubio i ne liči na sebe, vrlo moguće jer je sve to preveliki zalogaj za njega.

tako da, neka hvala, nema hljeba od tog.

ma idealno bi bilo da dovedu keitu ili lemara, ali to je sad naučna fantastika. :problem:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 maj 2018, 11:18

Jbt na sto smo mi spali da je nama naucna fatastika dovesti nekog Keitu ili Lemara,ehh moj Milane sta smo docekali

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 maj 2018, 12:55

a keitu je teško dobiti čisto iz razloga što je samo godinu dana u monaku, niko ne pušta igrača poslije tako kratkog vremena, a pogotovo ne radi jednog nedokazanog igrača poput silve koji ima groznu sezonu iza sebe.

oko lemara se bore mnogi, ali s obzirom na njegovu lošiju sezonu može tu i milan upasti u računicu, al sumnjam.

biglia se vratio treninzima iako je prvobitno rečeno da neće igrati mjesec i po, čovjek će igrati u srijedu sa slomljenim kostima :tokralju: :tokralju: :rol:

dobro je, ipak ti daje neku sigurnost u sredini.

realno ljudi kapa dole tom čovjeku što ima toliku želju igrati finale, čak možda rizikuje i SP radi ovoga jer nije normalno vratiti se na teren toliko ranije od predviđenog.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 maj 2018, 20:29

Svi se vraćaju zbog tog SP-a, eno prije par dana i Filipe Luis se vratio treninzima Atletica, a prije možda mjesec i po dana pokidao ligamente :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 08 maj 2018, 12:51

Suso: "I think that, and I have always said it, I am very well at Milan, and that there is nothing that can make me think of leaving. If the team and the club want to grow with me I will be happy because Milan is now my home."

:tralala:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 08 maj 2018, 22:02

Sad se vrti i priča da bi Mendez poslao Silvu u Wolverhampton s kojima ionako već nešto radi. Tamo je već njegov Ruben Neves koji je isto portugalac. Ne bih imao ništa protiv da naprave trampu ako bi doveli zamjenu u napadu ali bih ipak volio da ovaj ostane.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 maj 2018, 22:07

Ma dovesti Dzeku i to je to,nek Kutron igra sa njim i svi sretni

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 maj 2018, 09:19

Falcao za Silvu sta vi mislite. Jbg ja bi djecka ostavio jos mlad je i ima puno potencijala. Al et mi se nista ne pitamo..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 maj 2018, 09:33

Svaka čast Falcau al dat momka pred kojim je buducnost za nekog ko je "na zalasku karijere" je totalna glupost
Il Club più titolato al mondo!

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 09 maj 2018, 10:34

Njima kao da Galliani daje savjete. Nisu momku ni pruzili priliku da pokaze sta zna.

Bila bi OK neka zamjena za mladjeg igraca. Falacao je star ali i sklon povredama.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, muxa i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []