Brcanskamalta je napisao/la:
Sta me boli ku.rac za Husica,o cemu ti ba.......
A gradu Tuzla ako je previse,i nemoze se brinuti za Slobodu,kao i mnoge druge klubove,koji su pogaseni,ili pred gasenjem,neka mjenja statut i trazi kupca,ili kupce za klubove,rastereti budzet,sta to mene briga....
Imamovic nije podigao nista,jer on nemoze odlucivati sam prakticno o nicemu,znas..
Znas li koliko je Tuzla duzna,i zaduzena,nije je zaduzio kuko,ni azmir,ni sda.........
Svati da m,e ne zanima ba,hocu klub u borbi za trofeje,a ne da nam se granicni prelazi smiju u lice
Ako se ne moze Tuzla brinuti kako se onda ostali brinu? Tuzla od svih daje najvise. Neki ne daju nista, FK Sarajevo ne dobije nista od opstine. Svi investitori u BIH su varalice, nema pravih investitora. Funkcionisu samo klubovi nacionalistikih partija koje im donose sponzore i guraju ih. Hocemol sada plakati sto nismo SDA i HDZ da nam kupe koju titulu? Ne morali nikada biti pa je ne uzeli 100 godina jos. Ustvari Celik je bio 25 godina pa je dobio jaje, SDA ima svoj klub u Sarajevu, ostali su za opljackati, a i nas su takvi opljackali najvise.
Imamovic kada je dosao na celo grada Tuzla bila mocvara, ubjedljivo najruzniji grad u BIH, a budzet razvaljen. A sada Tuzla je zaduzena ali daleko manje od ostalih, to sto se zaduzi moze vratiti. Moze se zaduziti jos koliko hoces i da nema nikakvih problema.
Nema kluba u borbi za trofeje dok se drzava ne osvjesti, savez je trobojan. Nema trofeja i to je to, mozda naleti koji i to je to ali trofeji idu onoj cetvorki. Mi nismo u korpusu nekom i hvala Bogu neka nismo. Nama je najbitnije ocistiti dugove, a savez ce nasaditi i tu Slogu kada dodje vrijeme, kao da ce im pustiti da oni budu neki faktor i uzimaju trofeje.