HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Dena94
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Dena94 » 06 maj 2018, 23:30

Signore je napisao/la:
Dena94 je napisao/la:Ne mislim ni ja da se Wembly izgradi, ali barem da se Stajanje dovede u funkciju za igranje prva 2 pretkola, ovako svake godine zbijanje na jednu tribinu zajedno s gostima i nas 5-6 tisuca. Jes Pecara samo za 3 pretkolo, vec za Play off ili daj Boze grupnu fazu treba ici u Zenicu. Treba pitat i ove Zeljovce oce li Grbavicu dovest do Uefa kategorije.
Grbavica s trenutnim zapadom nema sanse da postane stadiona UEFA cat4. Oni mogu maksimalno do cat3. Ako budete igrali grupnu fazu igrat cete u Zenici. Ne brinite, imate jednog sigurnog gledatelja sve tri utakmice :mrgreen:
Iskreno ne razumijem se u te kategorije znam da imaju 4 i da smo mi u 2, a cak sam procito kako se povecavaju zahtjevi UEFE da bi mogli i odatle izletit :crazy: Nego da pitam za Play off moze li se to igrat na Pecari?
The Nobles ⚔

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 07 maj 2018, 00:46

Dena94 je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Dena94 je napisao/la:Ne mislim ni ja da se Wembly izgradi, ali barem da se Stajanje dovede u funkciju za igranje prva 2 pretkola, ovako svake godine zbijanje na jednu tribinu zajedno s gostima i nas 5-6 tisuca. Jes Pecara samo za 3 pretkolo, vec za Play off ili daj Boze grupnu fazu treba ici u Zenicu. Treba pitat i ove Zeljovce oce li Grbavicu dovest do Uefa kategorije.
Grbavica s trenutnim zapadom nema sanse da postane stadiona UEFA cat4. Oni mogu maksimalno do cat3. Ako budete igrali grupnu fazu igrat cete u Zenici. Ne brinite, imate jednog sigurnog gledatelja sve tri utakmice :mrgreen:
Iskreno ne razumijem se u te kategorije znam da imaju 4 i da smo mi u 2, a cak sam procito kako se povecavaju zahtjevi UEFE da bi mogli i odatle izletit :crazy: Nego da pitam za Play off moze li se to igrat na Pecari?
Ne moze druze, za PO Pecari fali parking mjesta i jos neke sitnice
Samo jedno ime

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 maj 2018, 05:44

Dena94 je napisao/la:Meni su gluplji ovi sto se prave neki intektualci, kulturni i fini ljudi, i zugaju cim neko sranje napravi. Sve je to dio navijackog karnevala, nemoj biti dio njega ako te ne zanima, ali nemoj onda ni komentirat, vidim nisi pohvalio navijanje i da su ostali po pljusku navijat. Zato ostavi to po strani...

Kad bi Babu vratili gorilo bi sve, dovest Besirevica, taj momak igra od 1 do 90 minute bez obzira na sve, Arezinu vratit. Kaze Baka zadrzat ce kostur ekipe i da je gradio ovaj tim za Europu, sve cemo vidit.

Nego da pitam ove blize upravi, oce se radit ista oko stadiona vise.
Neka moja lista potencijalnih kandidata za dres sa lentom(onako na prvu):
Muminovic
Rodin
Subic
Saric(ako ne ode vani)
J.Coric
Besirovic
Kozulj(sine vrati se)
Radovac
Blagojevic
Kuzmanovic
Ahmetovic
Lendric?!(nemojte odmah drvljem i kamenjem) :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 maj 2018, 08:56

penke je napisao/la:
Dena94 je napisao/la: Iskreno ne razumijem se u te kategorije znam da imaju 4 i da smo mi u 2, a cak sam procito kako se povecavaju zahtjevi UEFE da bi mogli i odatle izletit :crazy: Nego da pitam za Play off moze li se to igrat na Pecari?
Ne moze druze, za PO Pecari fali parking mjesta i jos neke sitnice
Mogli bi igrati play off EL na Pecari. UEFA za to pretkolo zahtjeva cat3, a Pecara to zadovoljava. U EL oni puno popustaju po pitanju infrastrukture. Grupnu fazu bi sigurni igrali u Zenici, jer tad treba cat4, a ako ni jedan stadion nema cat4 onda se igra na najboljem stadionu i drzavi, a to je trenutno Bilini polje.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 maj 2018, 09:05

penke je napisao/la: Ne moze druze, za PO Pecari fali parking mjesta i jos neke sitnice
Odakle ti to?
Na Pecari se moze igrati sve do grupne faze EL i play off LP

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 maj 2018, 09:08

mirko1905 je napisao/la: Zato jesmo u qurcu sto je sve postalo normalno pa i ono sto je kretenluk cisti.Meni nije normalno i ja cu to pisati ako ti se nesvidja preskoci ili lajkaj komentare ovih kronera i travara.

Zna li neko tocno koliko mozemo zaradit od europe minimalno kad bi nedaj Boze odigrali samo 4 tekme u europi?Mozda da je uhvatit jos nekog sponzora kao PPD pa da se nesto pocne radit na stajanju ili pravit novi stadion kao sto ce Osijek pravit za nekih 10 000-12000 gledatelja.
Imate sigurnih 800 000€
Kod vas nije problem samo stajanje pa nema smisla da se stalno to spominje kao problem da dobijete cat3

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 maj 2018, 10:40

brig je napisao/la:
mirko1905 je napisao/la: Zato jesmo u qurcu sto je sve postalo normalno pa i ono sto je kretenluk cisti.Meni nije normalno i ja cu to pisati ako ti se nesvidja preskoci ili lajkaj komentare ovih kronera i travara.

Zna li neko tocno koliko mozemo zaradit od europe minimalno kad bi nedaj Boze odigrali samo 4 tekme u europi?Mozda da je uhvatit jos nekog sponzora kao PPD pa da se nesto pocne radit na stajanju ili pravit novi stadion kao sto ce Osijek pravit za nekih 10 000-12000 gledatelja.
Imate sigurnih 800 000€
Kod vas nije problem samo stajanje pa nema smisla da se stalno to spominje kao problem da dobijete cat3
UEFA je najavila da će u ovom ciklusu LP i EL značajno povećati nagrade-pogotovu u EL...Vjerojatno ćemo više znati nakon finala LP I EL kad UEFA zbroji novčanu dobit od ove sezone...

Pošto je došlo do reorganizacije takmičenja, sada počinjemo od 1. pretkola LP, ako ispadnemo idemo u 2.pretkolo EL...

Prošle sezone:
2.pretkolo LP (što je ekvivalent 1. pretkolu od ove sezone)= 580.000 eura
3.pretkolo EL (ekvivalent 2.pretkolu od ove sezone)=230.000 eura

Znači da bi ove sezone sa prošlogodišnjim nagradnim fondom imali preko 800.000 eura, a kao što sam već napisao UEFA je najavila povećanje nagradnog fonda tako da bi sa odigrane 4 tekme imali možda oko miliončića...tu negdje...

Koeficijent za sljedeću sezonu neće biti manji od 4.025...Otpada sezona 2012/13 gdje smo imali 0.500 a uvrštava se ova sezona sa minimalno 1.000 koeficijentom...
Samo ne znam hoće li se ove sezone računati pobjede odnosno, neriješeni ishodi ili samo prolaz kod formiranja ovosezonskog koeficijenta...ako ima netko pojašnjenje bio bih zahvalan...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 maj 2018, 10:50

PiazzaGrande je napisao/la:
brig je napisao/la:

Imate sigurnih 800 000€
UEFA je najavila da će u ovom ciklusu LP i EL značajno povećati nagrade-pogotovu u EL...Vjerojatno ćemo više znati nakon finala LP I EL kad UEFA zbroji novčanu dobit od ove sezone...

Pošto je došlo do reorganizacije takmičenja, sada počinjemo od 1. pretkola LP, ako ispadnemo idemo u 2.pretkolo EL...

Prošle sezone:
2.pretkolo LP (što je ekvivalent 1. pretkolu od ove sezone)= 580.000 eura
3.pretkolo EL (ekvivalent 2.pretkolu od ove sezone)=230.000 eura

Znači da bi ove sezone sa prošlogodišnjim nagradnim fondom imali preko 800.000 eura, a kao što sam već napisao UEFA je najavila povećanje nagradnog fonda tako da bi sa odigrane 4 tekme imali možda oko miliončića...tu negdje...

Koeficijent za sljedeću sezonu neće biti manji od 4.025...Otpada sezona 2012/13 gdje smo imali 0.500 a uvrštava se ova sezona sa minimalno 1.000 koeficijentom...
Samo ne znam hoće li se ove sezone računati pobjede odnosno, neriješeni ishodi ili samo prolaz kod formiranja ovosezonskog koeficijenta...ako ima netko pojašnjenje bio bih zahvalan...
Napisao sam ti iznad. Nije milioncic nego tocno 800 000€ imate sigurnih. Ni manje ni vise. Po novom nagradnom fondu

Pobjede i nerijeseno se ne racuna. Samo nastup u određenom pretkolu

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 maj 2018, 10:52

PiazzaGrande je napisao/la: Koeficijent za sljedeću sezonu neće biti manji od 4.025...Otpada sezona 2012/13 gdje smo imali 0.500 a uvrštava se ova sezona sa minimalno 1.000 koeficijentom...
Samo ne znam hoće li se ove sezone računati pobjede odnosno, neriješeni ishodi ili samo prolaz kod formiranja koeficijenta...ako ima netko pojašnjenje bio bih zahvalan...
Ni ranije se nisu racunale pobjede i remiji. Klupski koeficijent se formira po dosegu, tj. dokle doguras toliko dobijes. Isti koeficijent ce dobiti klub koji je od prvog pretkola do play offa dosao sa svim pobjedama i tu ispao i klub koji je od prvog pretkola do play offa dosao sa svim remijima i prolazio zahvaljujuci golovima u gostima i ispao u play offu i klub koji je bio direktno u play offu i odmah ispao uz dva poraza. Znaci pobjede i remiji su potpuno nebitni za klupski koeficijent.

Drugo. Nacionalni koeficijent ovisi od pobjeda i remija. Za nacionalni koeficijent je nebitno u kojem si pretkolu, bitno je da pobjedjujes i igras nerijeseno. Samo tako se broje bodovi i dize ranking lige, a zelimo da je ona sto bolje rangirana i zato treba pobjedjivati bez obzira na sve.

Razlika je u tome sto se prije 20% nacionalnog koeficijenta dodavalo na klupski, a to se vise ne radi. Prije su ti remi i pobjeda ipak donosili neku mizeriju na klupski koeficijent, ali na osnovu nacionalnog i cak je znalo da ti fali bilo ciji remi u prethodnih pet sezona i da si nositelj (mislim da je FK Sarajevo izvisilo za mjesto nositelja). Sad toga vise nema.

Koeficijenti:
Za ispadanje u premiliminarnoj rundi EL: 0.5
Za ispadanje u prvom pretkolu EL: 1.0
Za ispadanje u drugom pretkolu EL: 1.5
Za ispadanje u trecem pretkolu EL: 2.0
Za ispadanje u play offu EL: 2.5

Za LP nema, jer ispadanjem u LP ides u EL. Zrinjski za narednu sezonu ima sigurnih 1.5, jer ispadanjem u prvom pretkolu LP ide u drugo pretkolo EL i ako tamo ispadne dobija 1.5. To znaci da ce se vas koeficijent s trenutnih 3.750 povecati na minimalno 4.750. Izgubit cete 0.5, a dobiti 1.5. Osobno se nadam i vjerujem da mozete do play offa ako janezi i ugari ne use*u stvari. To bi znacilo koeficijent 5.750 i puno manje kalkulacija naredno proljece i ljeto.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 maj 2018, 10:59

Signore je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la: Koeficijent za sljedeću sezonu neće biti manji od 4.025...Otpada sezona 2012/13 gdje smo imali 0.500 a uvrštava se ova sezona sa minimalno 1.000 koeficijentom...
Samo ne znam hoće li se ove sezone računati pobjede odnosno, neriješeni ishodi ili samo prolaz kod formiranja koeficijenta...ako ima netko pojašnjenje bio bih zahvalan...
Ni ranije se nisu racunale pobjede i remiji. Klupski koeficijent se formira po dosegu, tj. dokle doguras toliko dobijes. Isti koeficijent ce dobiti klub koji je od prvog pretkola do play offa dosao sa svim pobjedama i tu ispao i klub koji je od prvog pretkola do play offa dosao sa svim remijima i prolazio zahvaljujuci golovima u gostima i ispao u play offu i klub koji je bio direktno u play offu i odmah ispao uz dva poraza. Znaci pobjede i remiji su potpuno nebitni za klupski koeficijent.

Drugo. Nacionalni koeficijent ovisi od pobjeda i remija. Za nacionalni koeficijent je nebitno u kojem si pretkolu, bitno je da pobjedjujes i igras nerijeseno. Samo tako se broje bodovi i dize ranking lige, a zelimo da je ona sto bolje rangirana i zato treba pobjedjivati bez obzira na sve.

Razlika je u tome sto se prije 20% nacionalnog koeficijenta dodavalo na klupski, a to se vise ne radi. Prije su ti remi i pobjeda ipak donosili neku mizeriju na klupski koeficijent, ali na osnovu nacionalnog i cak je znalo da ti fali bilo ciji remi u prethodnih pet sezona i da si nositelj (mislim da je FK Sarajevo izvisilo za mjesto nositelja). Sad toga vise nema.

Koeficijenti:

Za LP nema, jer ispadanjem u LP ides u EL. Zrinjski za narednu sezonu ima sigurnih 1.5, jer ispadanjem u prvom pretkolu LP ide u drugo pretkolo EL i ako tamo ispadne dobija 1.5. To znaci da ce se vas koeficijent s trenutnih 3.750 povecati na minimalno 4.750. Izgubit cete 0.5, a dobiti 1.5. Osobno se nadam i vjerujem da mozete do play offa ako janezi i ugari ne use*u stvari. To bi znacilo koeficijent 5.750 i puno manje kalkulacija naredno proljece i ljeto.
Tako je
Zadnja izmjena: brig, dana/u 07 maj 2018, 11:08, ukupno mijenjano 2 puta.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 maj 2018, 11:00

Signore je napisao/la:

Koeficijenti:

Hvala ti za pojasnjenje, car si!

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 07 maj 2018, 11:00

PiazzaGrande je napisao/la: Neka moja lista potencijalnih kandidata za dres sa lentom(onako na prvu):
Muminovic
Rodin
Subic
Saric(ako ne ode vani)
J.Coric
Besirovic
Kozulj(sine vrati se)
Radovac
Blagojevic
Kuzmanovic
Ahmetovic
Lendric?!(nemojte odmah drvljem i kamenjem) :D
Evo boldirani na prvu, i ovo ti je dosta, Muminovic mlad, odlican golman, nece trezit veliku placu, ali nedostatak vec salju ponude iz inozemstva tako da tesko. Besirevica sto vise ocekujem u dresu s lentom, Baka ga zeli, a Dino je i sam dosta puta pohvalio nas klub. Ahmetovic star, a trazi ce sigurno veliku placu isto kao i Lendric (mada je glupo uopce njega dovodit u pitanje), ovi vise manje okej, ali niko mi ne izgleda kao da bi mogo u nas, oism ovih igraca Sarajeva. Od stopera Rodin ili Makitan i zadrzat Slobu, bekovi ako ostane ova cetvorka, mislim da je nepotrebno uopce i gledat ikog.
The Nobles ⚔

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 maj 2018, 11:38

brig je napisao/la:
Napisao sam ti iznad. Nije milioncic nego tocno 800 000€ imate sigurnih. Ni manje ni vise. Po novom nagradnom fondu

Molim te ako imas informaciju o nagradama od ove sezone da postavis ovdje...da ne lutam(o) , ja jos nisam upratio da je UEFA objavila visinu nagrada...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 maj 2018, 11:53

brig je napisao/la:

Molim te ako imas informaciju o nagradama od ove sezone da postavis ovdje...da ne lutam(o) , ja jos nisam upratio da je UEFA objavila visinu nagrada...
Negdje sam procitao pa se nadam da cu tocno prenijeti
-Prvak 260 000€
- 1 pretkolo LP 280 000€
Ako ispadnete idete u 2 pretkolo EL
- 2 pretkolo EL 260 000€

Ako prođete 1 pretkolo LP imate u drugom 300 000€, a onda ako ispadnete idete u 3. pretkolo EL gdje imate dodatnih 280 000€

Mislim da sam dobro ispisao :)

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 maj 2018, 12:02

brig je napisao/la:
brig je napisao/la:

Negdje sam procitao pa se nadam da cu tocno prenijeti
-Prvak 260 000€
- 1 pretkolo LP 280 000€
Ako ispadnete idete u 2 pretkolo EL
- 2 pretkolo EL 260 000€

Ako prođete 1 pretkolo LP imate u drugom 300 000€, a onda ako ispadnete idete u 3. pretkolo EL gdje imate dodatnih 280 000€

Mislim da sam dobro ispisao :)
Hvala jaro...

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 07 maj 2018, 13:13

Miloš Filipović 14 golova,11 asistencija :tokralju:
Nemanja Bilbija 12 golova,7 asistencija
:salut:
Dva najbolja igrača lige na svojim pozicijama :bih:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 07 maj 2018, 13:23

Dena94 je napisao/la: Evo boldirani na prvu, i ovo ti je dosta, Muminovic mlad, odlican golman, nece trezit veliku placu, ali nedostatak vec salju ponude iz inozemstva tako da tesko. Besirevica sto vise ocekujem u dresu s lentom, Baka ga zeli, a Dino je i sam dosta puta pohvalio nas klub. Ahmetovic star, a trazi ce sigurno veliku placu isto kao i Lendric (mada je glupo uopce njega dovodit u pitanje), ovi vise manje okej, ali niko mi ne izgleda kao da bi mogo u nas, oism ovih igraca Sarajeva. Od stopera Rodin ili Makitan i zadrzat Slobu, bekovi ako ostane ova cetvorka, mislim da je nepotrebno uopce i gledat ikog.
Treba imati na umu da od sljedeće sezone u zapisniku mogu biti samo četiri stranca ( iako bi volio da ostane kao do sada šest stranaca, a da se npr. poveća broj u-21 igrača sa tri na četiri, a za dvije godine na pet )...

Trebamo biti spremni na to da je vrlo izgledan Bilbijin transfer na ljeto ( nadam se poslije euro avantura ), također su novinari počeli Filipovića pitati o mogućoj promjeni sredine-znači nešto su nanjušili, i tu ima dima...
Trener golmana hvali Trifkovića, nadam se da ćemo ga vidjeti na golu u sljedećoj utakmici protiv FKS jer je Pirić svakako na odlasku...Te "ponude iz inozemstva" za Muminovića u četvrtom mjesecu treba uzeti sa velikom rezervom...
Stojkić je čini mi se sve podložniji ozljedama, možda je zamor materijala u pitanju, nezzz...zato sam stavio Subića, a ne bi se iznenadio kada bi dobili upit i za fantastičnog Kadušića ( reći ću opet- nije mi jasno kako je FKS moglo olako pustiti takvog igrača, mladog reprezentativca :shock: ) što znači da bi mogli i u potragu za desnim bekom...Todorović iz FK Sloboda npr.
Slobo ima 29 godina, pretpostavljam da će u potragu za unosnim transferom negdje vani...Rodin iz GOŠK-a je dobar, čini mi se...
Naš najveći problem ove sezone: famozni CM...Baka je tu izrotirao sve što je mogao, valjda zato što je skontao da su mu svi centralni vezni u 5 deka pa ih je držao, onako, na laganoj vatri da budu svi željni igre, a da ih i ravnomjerno fizički optereti...Hvalio je Beširovića, kao što si rekao, vidjećemo šta će se desiti...
Ne znam ni kakva je situacija sa Todorom što se tiče upita za transfer, a Jović se negdje zagubio ( bio je na popisu 18 igrača dan prije tekme sa ŠB ali je na dan utakmice misteriozno nestao sa popisa, a ubačen je Gržan :? )...Kuzmanović je dobar, jedan moj prijatelj spominje i Đelmića u kontekstu pojačanja, ne znam u kakvom je on stanju...
Prošli prelazni rok sam spominjao Amera Bekića kao pojačenje u špicu, evo i sada ću-čisto da održim tradiciju...
Vjerujem da će nas DŠ iznenaditi kojom "transfer bombom"...

SCOUTZADAR98
Kontakt:

Post Postao/la SCOUTZADAR98 » 07 maj 2018, 16:32

Što je sa Šimom Gržanom,on je trebao biti pojačanje?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 07 maj 2018, 18:28

SCOUTZADAR98 je napisao/la:Što je sa Šimom Gržanom,on je trebao biti pojačanje?
Na njegovom mjestu igra lik koji ima 14 golova i 11 asistencija Milos Filipovic,ako ode Milos Sime upada iduce sezone u prvih 11.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 07 maj 2018, 19:31

Vidim da raja zuga na Pezera, to mi nije jasno. Istina je da nikad ne izgleda premoreno, da je imo cist dres po blatnjavon terenu protiv Zelje, ali ako sagledas da je njegova uloga iznjet loptu, odnosno povezat odbranu i napad, i tu skoro nikako ne grjesi, od svih CM jedini bi njega ostavio i uparit ga s nekim stasitim, jakim i defanzivnim veznjakom kao sto je Besirevic. Odbrana je fina samo gledat zamjenit ko ode, dok na krilu i napadu treba trazit bas jako tehnicki potkovane igrace, mozda cak kopat van granica BIH.
The Nobles ⚔

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.