Dena94 je napisao/la:
Evo boldirani na prvu, i ovo ti je dosta, Muminovic mlad, odlican golman, nece trezit veliku placu, ali nedostatak vec salju ponude iz inozemstva tako da tesko. Besirevica sto vise ocekujem u dresu s lentom, Baka ga zeli, a Dino je i sam dosta puta pohvalio nas klub. Ahmetovic star, a trazi ce sigurno veliku placu isto kao i Lendric (mada je glupo uopce njega dovodit u pitanje), ovi vise manje okej, ali niko mi ne izgleda kao da bi mogo u nas, oism ovih igraca Sarajeva. Od stopera Rodin ili Makitan i zadrzat Slobu, bekovi ako ostane ova cetvorka, mislim da je nepotrebno uopce i gledat ikog.
Treba imati na umu da od sljedeće sezone u zapisniku mogu biti samo četiri stranca ( iako bi volio da ostane kao do sada šest stranaca, a da se npr. poveća broj u-21 igrača sa tri na četiri, a za dvije godine na pet )...
Trebamo biti spremni na to da je vrlo izgledan Bilbijin transfer na ljeto ( nadam se poslije euro avantura ), također su novinari počeli Filipovića pitati o mogućoj promjeni sredine-znači nešto su nanjušili, i tu ima dima...
Trener golmana hvali Trifkovića, nadam se da ćemo ga vidjeti na golu u sljedećoj utakmici protiv FKS jer je Pirić svakako na odlasku...Te "ponude iz inozemstva" za Muminovića u četvrtom mjesecu treba uzeti sa velikom rezervom...
Stojkić je čini mi se sve podložniji ozljedama, možda je zamor materijala u pitanju, nezzz...zato sam stavio Subića, a ne bi se iznenadio kada bi dobili upit i za fantastičnog Kadušića ( reći ću opet- nije mi jasno kako je FKS moglo olako pustiti takvog igrača, mladog reprezentativca

) što znači da bi mogli i u potragu za desnim bekom...Todorović iz FK Sloboda npr.
Slobo ima 29 godina, pretpostavljam da će u potragu za unosnim transferom negdje vani...Rodin iz GOŠK-a je dobar, čini mi se...
Naš najveći problem ove sezone: famozni CM...Baka je tu izrotirao sve što je mogao, valjda zato što je skontao da su mu svi centralni vezni u 5 deka pa ih je držao, onako, na laganoj vatri da budu svi željni igre, a da ih i ravnomjerno fizički optereti...Hvalio je Beširovića, kao što si rekao, vidjećemo šta će se desiti...
Ne znam ni kakva je situacija sa Todorom što se tiče upita za transfer, a Jović se negdje zagubio ( bio je na popisu 18 igrača dan prije tekme sa ŠB ali je na dan utakmice misteriozno nestao sa popisa, a ubačen je Gržan

)...Kuzmanović je dobar, jedan moj prijatelj spominje i Đelmića u kontekstu pojačanja, ne znam u kakvom je on stanju...
Prošli prelazni rok sam spominjao Amera Bekića kao pojačenje u špicu, evo i sada ću-čisto da održim tradiciju...
Vjerujem da će nas DŠ iznenaditi kojom "transfer bombom"...