To su isti oni sto su Sudica trpali u A reprezentacijuharishp je napisao/la:Vladavica dvije godine ni na mapi nije bilo.
Odigrao tri utakmice,odmah ga narodna masa hoce u prvu postavu.
Koji je klinac ovom svjetu.![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Rotor Volgograd...
Sapke,Kurtmo,Coki ''end kompani''.demir44 je napisao/la:To su isti oni sto su Sudica trpali u A reprezentacijuharishp je napisao/la:Vladavica dvije godine ni na mapi nije bilo.
Odigrao tri utakmice,odmah ga narodna masa hoce u prvu postavu.
Koji je klinac ovom svjetu.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Treba ipak diferencirati i nekoliko faktora uzeti u racun. Susic je nagovorio Sudica da igra za nas i pitanje je sta bi bilo na poziciji pored Spahica, da je sad zdrav. Sudic je standardan u svom timu, veliki potencijal, svedski reprezentativac, na nama uvjek skakljivoj poziciji. Da se nije tako povrijedio, imao bi sigurno mjesto u A reprezentaciji, ne automaticki u prvoj postavi, ali kad se konkurencija pogleda, nije ni predalek od toga. Iskreno vidim i Besica u ne dalekoj buducnosti u A timu, Pape je tako nesto nagovjestio. Momak jeste veoma mlad, ne toliko visok, ali ako izbori nekoliko nastupa za HSV, onda ponovo kad se uzme konkurencija (iz Belgije, Turske), onda se to sve relativira, pa i da bude "samo" zamjena i pojaca klupu. Uz to dolazi jos argument, da nam protiv ekipa u nasoj grupi, osim Francuske ne prijeti tolika opasnost po golu kao protiv jedne Spanije, Turske i Belgije.
O Vladavicu valja razmisliti, jer ponovo pocinje da igra. Rekao sam vec prije, da nam tu i tamo mogu nastati situacije kad nam moze zatrebati. Ali da, isto sam misljenja da se pretjeruje i selektor odmah naziva klocom, ako ne pozove nekoga ili ako pozove drugoga. Bas se za dosadasnje pozive nemoze toliko kritikovati. Nevjerujem, da cemo izgubiti u Albaniji samo zato sto Vladavic nece igrati.
O Vladavicu valja razmisliti, jer ponovo pocinje da igra. Rekao sam vec prije, da nam tu i tamo mogu nastati situacije kad nam moze zatrebati. Ali da, isto sam misljenja da se pretjeruje i selektor odmah naziva klocom, ako ne pozove nekoga ili ako pozove drugoga. Bas se za dosadasnje pozive nemoze toliko kritikovati. Nevjerujem, da cemo izgubiti u Albaniji samo zato sto Vladavic nece igrati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Olimpic a i dalje im na grbu stoji Olimpikhordas_Bec je napisao/la:Momci imam pitanje, jel to susic pozvao ovog Subasica zato sto misli da je olimpiC neki evropski klub nakon preimenovanja? Boze dragi sto te subasice vranjese itkd nije isprobo protiv katara? ne mozes poredit zalaganje na treningu i na utakmici..(naravno sav respekt tim igracima, a i olimpiCu).. jos se pitam sto izjavljuje prije par sedmica da bas i nema trenutno kvaliteta u pl za repke i treba jos sacekati, a sada to isto cini..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Klasika. Bitno je hvaliti komsiju, nekoga ko dolazi iz njegovog grada il njegovog kluba il je pak samo njegove nacionalnosti....Tako i Mostraci, jedan za drugim kukaju za Vladavicem..
Treba zeliti najbolje reprezentaciji i biti realan i priznati, da Valdavic vec godinu dvije nije odigrao postene utakmice. Sad dosao u veliku Zilinu i odma ga treba u repku?
Treba zeliti najbolje reprezentaciji i biti realan i priznati, da Valdavic vec godinu dvije nije odigrao postene utakmice. Sad dosao u veliku Zilinu i odma ga treba u repku?
1994–1995 trener Cannes
1996–1998 trener Istanbulspor
2000–2001 trener Al-Hilal
2004–2005 trener Konyaspor
2005–2006 trener Ankaragucu
2006-2007 trener Caykur Rizespor
2008-2008 trener Rizespor
2008–2009 trener Ankaraspor
2010-2011 trener Bosne i Hercegovine
Nas safet je dobio nogu od 80% drugoligasa i 20% od prvoligasa nakon samo jedne sezone, i nikada nije doveo neki tim u top 10.
Nas safet isto nije nikada vodio Nacionalni tim i nas Suha nikada nije bio popularan kao trener.
tako da se nadamo da ce u 2011 napustiti i nas tim.
info http://en.wikipedia.org
Nas safet je dobio nogu od 80% drugoligasa i 20% od prvoligasa nakon samo jedne sezone, i nikada nije doveo neki tim u top 10.
Nas safet isto nije nikada vodio Nacionalni tim i nas Suha nikada nije bio popularan kao trener.
BLUE NATION.
Ajd ako si tako pametan navedi koji je od navedenih klubova Safet vodio u drugoj ligi,a koji u prvoj???Jaydoo82 je napisao/la:1994–1995 trener Cannes
Rotor Volgograd...
Ne znam otkud ti ta info. da je dobio nogu.Jaydoo82 je napisao/la: Nas safet je dobio nogu od 80% drugoligasa i 20% od prvoligasa nakon samo jedne sezone, i nikada nije doveo neki tim u top 10.
Pa ti si sve saznao preko Wikipedie. Kad pogledaš tu Wikipediu npr. za Baždarevića, rekao bi da je dobio otkaz nakon što su ispali u drugu ligu... a stvarnost je drukčija.
Tako da nadaj(te) se i dalje...
Plasirali se sa Safetom u Intertoto kup.Jaydoo82 je napisao/la:1994–1995 trener Cannes
Instanbulspor prethodne sezone tek ušao u prvu ligu, 2000. godine sa Safetom završili na 6. mjestu, 2001. na 4. mjestu... osvojili plasman u Evropu.Jaydoo82 je napisao/la: 1996–1998 trener Istanbulspor
Osvojili sa Safetom Superkup Azije i Arapski kup kupovaJaydoo82 je napisao/la:2000–2001 trener Al-Hilal
Preuzeo ih kad su bili na 15. mjestu, završili na 10.Jaydoo82 je napisao/la:2005–2006 trener Ankaragucu
Preuzeo reprezentaciju koja se nikad nije plasirala na neko veliko takmičenje, za mjesečnu platu od 5000 eura.Jaydoo82 je napisao/la: 2010-2011 trener Bosne i Hercegovine
U kvalifikacijama ima 1 pobjedu nad slabom reprezentacijom, i poraz od velesile.
Pozvao dosta novih igrača Šehić, Alispahić, Mujdža, Lulić, Vranješ, Bunoza, Subašić...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Čuj plasirali se u intertoto kupRiNo je napisao/la: Plasirali se sa Safetom u Intertoto kup.
Pa taj intertoto kup do unazad 10-15 godina ni jedna ozbiljna ekipa nije htjela igrati jer im je kladioničarska mafija određivala rezultate unaprijed.
Stavljate mu na uspjeh plasman u intertoto kup
Pobogu,desetoplasirane ekipe prvenstva su znale igrati taj intertoto kup, i čak ekipe iz naše lige su odbijale igrati isti.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ibisevic na krilu
Pandza kao bek
Ibricic, Misimovica, Pjanica ''strpati'' zajedno u vezni red
Neki od Papetovih ''bisera''
Nastavak slijedi protiv Albanije
Pandza kao bek
Ibricic, Misimovica, Pjanica ''strpati'' zajedno u vezni red
Neki od Papetovih ''bisera''
Nastavak slijedi protiv Albanije
Sine Vladavic je jedini uz Pjanica koji igra u LP i kad ga je mogo trener Ziline odma ubaciti u prvu postavu neznam zasto ovaj nas kloc nebi mogao. A jos je ocigledno da je izmislio pravilo po kojem mu nece igrati igraci koji nisu standardni u svom timu, samo da bi Vladavica izbacio iz repke, jer to pravilo nije primjenjivo na ostalim igracima.Edo_77 je napisao/la:Klasika. Bitno je hvaliti komsiju, nekoga ko dolazi iz njegovog grada il njegovog kluba il je pak samo njegove nacionalnosti....Tako i Mostraci, jedan za drugim kukaju za Vladavicem..
ljudi koji podrzavju safeta nejmaju pojma o fudbalu.... fakat to je moje misljenje...
BLUE NATION.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Rino,
Dosadi li ti kad braniti Safeta?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pasa,Monolog je napisao/la:@Rino,
zar ti nisi prestao pratiti fudbal. Nisi od rijeci, bolje ti je da sutis
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, ne biti od riječi je nešto što je i odlika našeg selektora, zar ne?
Pa ako ću ja šutiti a takvi poput tebe dolaziti do riječi, onda će naša država još više propasti, pobogu. Stoga, bolje bi bilo da ja govorim, a da ti šutiš...Paša.
Pa ako ću ja šutiti a takvi poput tebe dolaziti do riječi, onda će naša država još više propasti, pobogu. Stoga, bolje bi bilo da ja govorim, a da ti šutiš...Paša.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nisam ja kriv sto je Safet takav kakav je. Samo sto nemamo nekog izbora.Monolog je napisao/la:Da, ne biti od riječi je nešto što je i odlika našeg selektora, zar ne?![]()
E moj Pasa, otkud ti znas kakav sam ja. Posto ne pratis fudbal, ti nebi trebao znati kako je BiH prosla protiv Francuza. Mozda smo i dobili. Tako da jezu u guzu
Salu na stranu. Da Vaha hoce da dodje al posto nece bilo bi nesto od repke. On bi trebao da dodje, jes da nisu neke pare al nazalost ljudi vole pare. Nek dodje tu uzme repku na par godina i uradi nesto za svoju BiH. Za njega sigurno i onako nema zime.
Zadnja izmjena: soko, dana/u 24 sep 2010, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako god da smo prošli protiv Francuza, Sajko treba spakovati kofere i prepustiti vođenje reprezentacije nekome ko ima ZNANJE.
Ne znam, a da budem iskren, ni ne zanima me kakav si.soko je napisao/la: E moj Pasa, otkud ti znas kakav sam ja.
Uh, koji nivo diskutovanja. Bravo.soko je napisao/la:Tako da jezu u guzu
A ko bi to bio?Monolog je napisao/la:Kako god da smo prošli protiv Francuza, Sajko treba spakovati kofere i prepustiti vođenje reprezentacije nekome ko ima ZNANJE.Ne znam, a da budem iskren, ni ne zanima me kakav si.soko je napisao/la: E moj Pasa, otkud ti znas kakav sam ja.Uh, koji nivo diskutovanja. Bravo.soko je napisao/la:Tako da jezu u guzu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Onaj za kojeg nikad neće biti zime - Vahid Halilhodžić. Ako postoji osoba koja može izvući maksimum iz jedne ekipe(a da dolazi sa naših krajeva), onda je to Vaha. Safet je nekoliko puta pokazao da nije ni motivator, niti taktičar, tako da on može samo unazaditi i upropastiti jednu dobru generaciju.
Vaha ce biti sa Dinamom jos koju godinu. Kad je Ciro otisao, Vaha je kontao da ce vodit Obalu Sl. na SP.Monolog je napisao/la:Onaj za kojeg nikad neće biti zime - Vahid Halilhodžić. Ako postoji osoba koja može izvući maksimum iz jedne ekipe(a da dolazi sa naših krajeva), onda je to Vaha. Safet je nekoliko puta pokazao da nije ni motivator, niti taktičar, tako da on može samo unazaditi i upropastiti jednu dobru generaciju.
Mozda da je dobio otkaz mjesec,dva prije sad bi on vodio nasu repku.
A mozda i nebi. Ko zna mozda ga vise zanima njegova karijera nego BiH. Jer sa BiH repkom dolazi i divni savez i svi ostali hakarati. Covjek ne zeli da gubi svoje zivce, sto ne mora znaciti da on nije ljubitelj BiH.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 2 gosta.