el hadaljiju isto istice posudba, mozda je cak i zato dobio ovu sansuPip je napisao/la:vidim da guidetiju i krkicu isticu ugovori ovo ljeto, bila bi sjajsno da se demirovic nametne kao treci napadac ekipe sa stabilnom minutazom sa klupe i startovima u kupu....a ko zna sta sezona nosi, mozda postane i starter u ligi
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Zarathustra
Čataković još jedan gol za Trenčin, 5 u 8 utakmica. Bravo Hamza 

vidis stoji i to, ko od u19 bas obecava? njih nisam narocito pratio ali danilovic mislim da je tu glavniVucevich je napisao/la:98 generacija U21 reprezentacije ce biti jaca od ove trenutne... Cavar, Demirovic, Mujakic i Serbecic, Mulahusejnovic, Varesanovic, Hajdarevic (Haris) su 98 godiste pa imaju pravo nastupa i u kvalifikacijama za 2021 U21 EP. Mustedanagic je takodjer 98 godiste ali na njega ne racunam bas jer se nije razvijao kako smo ocekivali, vidim da su ga vratili u U21 ligu nakon sto je prosle sezone igrao seniorski fudbal za Duklu.Moggi je napisao/la:odlicno je, svi u21 sto su napravili transfere pocinju dobijati sanse u svojim klubovima, a za neke nismo nesto ni ocekivali tipa cavar , mihojevic, a vala i za ermedina sam skoro procitao da je vracen u B ekipu bio.
cekamo menala od sljedece sezone za dinamo , da se hadziahmetovic vrati, sa jos 1-2 transfera iz ove ekipe da sastavimo nesto najjace sto smo imali ako vec i ovo nije.
ono sto sam citao: mujakic - gent, todor - hertha, mulahus- olimpija ... valjda se ostvari
btw sta se desava sa njim, nije igrao za u19 ovaj turnir
Zarathustra
Bio je navodno suspendovan za elitni krug turnira.Moggi je napisao/la:vidis stoji i to, ko od u19 bas obecava? njih nisam narocito pratio ali danilovic mislim da je tu glavniVucevich je napisao/la:98 generacija U21 reprezentacije ce biti jaca od ove trenutne... Cavar, Demirovic, Mujakic i Serbecic, Mulahusejnovic, Varesanovic, Hajdarevic (Haris) su 98 godiste pa imaju pravo nastupa i u kvalifikacijama za 2021 U21 EP. Mustedanagic je takodjer 98 godiste ali na njega ne racunam bas jer se nije razvijao kako smo ocekivali, vidim da su ga vratili u U21 ligu nakon sto je prosle sezone igrao seniorski fudbal za Duklu.Moggi je napisao/la:odlicno je, svi u21 sto su napravili transfere pocinju dobijati sanse u svojim klubovima, a za neke nismo nesto ni ocekivali tipa cavar , mihojevic, a vala i za ermedina sam skoro procitao da je vracen u B ekipu bio.
cekamo menala od sljedece sezone za dinamo , da se hadziahmetovic vrati, sa jos 1-2 transfera iz ove ekipe da sastavimo nesto najjace sto smo imali ako vec i ovo nije.
ono sto sam citao: mujakic - gent, todor - hertha, mulahus- olimpija ... valjda se ostvari
btw sta se desava sa njim, nije igrao za u19 ovaj turnir
Sto se tice trenutnog U19, nisam siguran. Vjerovatno Sadiku, Rondic, Sabanadzovic, Gazibegovic i Danilovic. Nisam siguran za oba Hadzica, jos cemo vidjeti za njih...
Vidiš Saketov intervju na portalu, ipak je čovjek kod kuće, nije u EngleskojWandelanoite je napisao/la:.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Vidio samRaonffa je napisao/la:Vidiš Saketov intervju na portalu, ipak je čovjek kod kuće, nije u EngleskojWandelanoite je napisao/la:.

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Večeras igraju na ozbiljnom stadionu

Stadion FC Rotherham Uniteda može da smjesti preko 12.000 gledalaca i najveći je na Evropskom kadetskom prvenstvu u Engleskoj. Rotherham će biti domaćin i finalne utakmice Eura 20. maja.
Da li ce biti kakvog prenosa?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
https://www.dailymotion.com/video/x6j0j9s
Evo golova sa utakmice protiv Danske.
Evo golova sa utakmice protiv Danske.
-
- Kontakt:
Irska dobila Dansku 1-0 protiv Iraca ce biti za prolaz dalje i bod ce biti dovoljan ako ne zijanimo od Belgije vise od 2 razlike
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce li biti kakav prijenos?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce li biti kakav prijenos?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Neko pita za prenos a neko za prijenos
zna li ko hoce li biti sta od tog ?

zna li ko hoce li biti sta od tog ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
http://livetv115.me/enx/eventinfo/66268 ... gium_u_17/ probajte ovdje
pare nisu problem para NEMA
Radonja propustio prvu utakmicu zbog kartona i sad pred ovu na Uefa stranici piše da će u slučaju da dobije žuti karton u ovoj utakmici propusti duel protiv R. Irske. Kako je to moguće?
Kakve mi **** imamo u državnim institucijama, to nije humano. Da li je stvarno moguće da se ni nakon prve pobjede niko nije udostojio da obezbijedi da gledamo momke na tv-u. Fuj.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nemam pojma, ali je svakako na klupiDrape je napisao/la:Radonja propustio prvu utakmicu zbog kartona i sad pred ovu na Uefa stranici piše da će u slučaju da dobije žuti karton u ovoj utakmici propusti duel protiv R. Irske. Kako je to moguće?
Zanimljivo takodjer da je Erbez odlucio staviti Armina Sarica na klupu za ovu utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.