Podvlacim samo na zavrsnici nekog prvenstva, a u medjusobnom duelu protiv nase repke, najsladja pobjeda bila bi upravo protiv kockastih!!!

geronimo je napisao/la:Posto nase reprezentacije nema nikad ( zasad ) na nekim zavrsnicama, pod moranje je naci neku repku za koju ces iskazivati simpatije...ja licno od '96 i EURA u Engleskoj, navijam ( blazi oblik te rijeci ) za kockaste i one neponovljive generacije...Suker, Boban, Prosinecki, Boksic i ostali.
Podvlacim samo na zavrsnici nekog prvenstva, a u medjusobnom duelu protiv nase repke, najsladja pobjeda bila bi upravo protiv kockastih!!!
a zasto da spadamo na njihov nivo? haj molim te objasni mi na pm ako ti nije tesko... ako te neinteresuje, nemoj otvarat temu.juzni vjetar! je napisao/la:idi na hrvatski portal i stavi temu o bosni pa vidi onda se javi
jurek je napisao/la:kakav zigic i je taj sad? pa Balaban je bolji od njeg..
Pa sta bi bilo............jurek je napisao/la:u barazu (ako budemo 2.) netrebamo se nikog bojat, od svih smo bar 2x bolji.
najvise bih volio da nas zapadne Srbija da ih obrukamo
budi sretan ako si i 5% bolji...najmanje 2/3 evropskih reprezentacija imaju barem 13-14 igraca koji igraju u top 6 euro liga i kao takvi oni su u stanju parirati bilo kome...nek te euforija nezanosi,u barazu sigurno neces igrat protiv azerbejdzana nego protiv ekipa koje su dovoljno kvalitetne da odigraju vrhunski na wc 2010...vidio si austrije na euru koja je kotirala kao jedna od najlosijih u evropi...jurek je napisao/la:u barazu (ako budemo 2.) netrebamo se nikog bojat, od svih smo bar 2x bolji.
najvise bih volio da nas zapadne Srbija da ih obrukamo
za bilica je bundesliga pecenjak liga sto i ja mislim. ipak on ceka neku bolju ponudu iz engleske lige i to ne tipa porsmuta i birmingenaamerosm je napisao/la:Po pisanju njemackih medija Slaven Bilic od naredne sedmice trener Schalkea, s kojim ce potpisati saradnju do kraja ove sezone pa ce se razgovarati o produzenju saradnje.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... el/506558/
Mislim da je HNS glup ako Bilicu ovo dopusti. Svako ko malo prati njemacki fudbal zna kakav je Schalke klub. Pa njihovi najveci idoli kazu da imaju i Ronalda, Messija, Kaku i ostale zvijezde da ne bi mogli biti prvaci njemacke jer u tom klubu rijec "mir" nepostoji.
po meni je čale najlosiji igrac u zadnjih deset godina koji je nastupao za hrvatsku reprezentaciju, u dinamu je bio jedan od losijih, malo bljesnuo u turskoj i opet nazad u repku. ipak je on ljubimac izbornika iz mladih selekcijaAjduk je napisao/la:---------------------Runje------------------
---Ćorluka----Križanac----Šimunić---Čale
-----Srna------Vukojevic---Modric----Pranjic
---------------Mandzukic------Olic---------
Po meni bi trebalo izgledati ovako ali sumnjam da ce Bilic staviti Vukojevica kraj Jurica a bojim se da bi i Čale mogao izvisiti. Ako nista onda pranjic na beka a rakitica na bok. Kranjcar je naravno bolji od obojice ali je ozljedjen
Del Boy je napisao/la:jurek je napisao/la:kakav zigic i je taj sad? pa Balaban je bolji od njeg..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.