Frutek je napisao/la:Nek plati raskid ugovoraAulleTa je napisao/la:Glavaš pregovara sa Fortunom
Ko da plati vi da sto prije ode ili Glavas obestecenje!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Frutek je napisao/la:Nek plati raskid ugovoraAulleTa je napisao/la:Glavaš pregovara sa Fortunom
odakle ti informacija ??AulleTa je napisao/la:Glavaš pregovara sa Fortunom
odakle ti informacija ??[/quote]AulleTa je napisao/la:Glavaš pregovara sa Fortunom
Njima policija ne smije ništa jer niko od njih nema ličnu kartuUrban Batalion je napisao/la:
Temelji za buducnost navijacke scene Banovici.
Hahahahaha.rtm86 je napisao/la:Njima policija ne smije ništa jer niko od njih nema ličnu kartuUrban Batalion je napisao/la:
Temelji za buducnost navijacke scene Banovici.
Urban Batalion je napisao/la:Hahahahaha.rtm86 je napisao/la:Njima policija ne smije ništa jer niko od njih nema ličnu kartuUrban Batalion je napisao/la:
Temelji za buducnost navijacke scene Banovici.![]()
![]()
![]()
Ma normalno.DOvesce policiji neko od njih babu pa ce vidit.![]()
![]()
trenutno ne pada al je oblacno...mujoisuljo je napisao/la:¸Kakvo je vrijeme u Tuzli danas?Jeli kiša pada?
hvala tiFKR_ajla_TZ je napisao/la:trenutno ne pada al je oblacno...mujoisuljo je napisao/la:¸Kakvo je vrijeme u Tuzli danas?Jeli kiša pada?
Ma dabogda ispali volio bi najvise.Mozda bi se konacno opametili.Monolog je napisao/la:Nije sramota od boljeg izgubiti. Izgleda da onaj bod Leotara nije slučajnost. Tušanj više nije neosvojiv, a s obzirom kako Sloboda igra u gostima, crno se piše Tuzlacima. Žalosno, ali istinito. Borba za opstanak je sve izglednija.
John Obrazslani grad je napisao/la:ono sto smo mi danas odigrali moze stat u jednu rijec...TUZNO![]()
..siroki odron od ekipe pa su nam na jedan odbijanac mlatnuli 3 bobe...nadam se da ako onaj klovn Glavas ima i malo obraza ce poslije ovog danas podnijet ostavku..
i ja isto kazem tuzno....gledaj sutra prijenos na BHT1 navece oko 11 ja mislim, Glavas ce izjaviti "zadovoljan sam igrom" tako kad su protiv zrinjskog izgubili 1:0 i kaze ja zadovoljan igrom...poremecen....fino onih 5.000 Km sto dobija uloziti u ness drugo a njemu sut karta...hajd sto nemozemo gostujuce tekme dobiti...neg sad nemozemo ni domace.....slani grad je napisao/la:ono sto smo mi danas odigrali moze stat u jednu rijec...TUZNO![]()
..siroki odron od ekipe pa su nam na jedan odbijanac mlatnuli 3 bobe...nadam se da ako onaj klovn Glavas ima i malo obraza ce poslije ovog danas podnijet ostavku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.