Ma daj ba neko ovdje na forumu spucao laz da ce Petrovica otjerati i mi se svi bezveze nalozili, a prije 2 dana OFICIJELNA stranica objavila kako su zadovoljni sto smo pod Slavkovom palicom bili u top 5, tako da se to ne slaze nikako.katarakta je napisao/la:Koliko ja znam, Mujkanovic ostaje predsjednik, a Petrović trener
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Cuj mora....bolje uzmi sto ti se nudi jer obicno Sloboda kada se tako ku.rci dobije krompir.bhpremierliga12 je napisao/la:Malo je za ponudu iz inostranstva dati ih za milion KM obojicu, a kamoli tom kabadahiji, njemu spucaj 3 miliona ko ga za sta. Za Todora se MORA uzeti 400.000 eura, a ako za Azira ne dodje minimalno 250 onda ga ostaviti, cijena mu moze samo rasti nista viseBrcanskamalta je napisao/la:Ivetic ima ugovor 1.5 godinu mislim ,Husicu Azmire izvoli platiti 300 000 km minimum i nije problem.
Ako je istina da hoce Todora i Muminovica neka uplati milion km i nije frka....mater mu yebem vise cinicnu.
Jedno je nasa zelja a realnost drugo.
Ako za Todora dobijemo 200 000 eura kesa masallah.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
ako je ovo istina da azmir krcmi po slobodi nije dobro ja mislim da sloga nece biti dobrodosla na tusnju nek kupuje kod selje sarajva i svinjskog bio je ovde i zatvorio je guzicom vrata
fukare
Ne bih komentarisao Sencu, nije on toliko mocan kao asmir da nas gotivi kao sto je asmir gotivio (premije plate igracima i slicno)..
Al' ko to kaze da nismo zadovoljno Petrovicem, covjek je uradio samo jedan SVOJ prelazni rok i u potpunosti je pogodio sa pojacanjima.
Malo nam je falilo da udjemo u finale, je*iga izgubili smo, izgubi i real madrid, da smo prosli zelju imali bi finale na tusnju, finale do kojeg je dogurao i asmir sa dosta vise ulozenog novca. Borimo se za opstanak, a za to je iskljucivo kriv Jagodic, da je od starta sezone bio Petrovic, opstanak ne bi dosao u pitanje 100%..
Ja mislim da se ovom upravnom odboru i strucnom stabu treba dati jos jedna sezona.
Ako vec finansijski stoje kako treba (tako senco kaze), izmiruju obaveze, stabilizuju klub, zasto im ne dati jos jednu sezonu u klubu, jer ako petrovic na ovaj prelazni rok doda jos jedan, uvjeren sam u ligu za prvaka slijedece sezone i finale KUPa.
Atmosfera u ekipi odlicna, zasto je kvariti ?
Ove medije i autore narucenih tekstova nabijem na qrac.
Al' ko to kaze da nismo zadovoljno Petrovicem, covjek je uradio samo jedan SVOJ prelazni rok i u potpunosti je pogodio sa pojacanjima.
Malo nam je falilo da udjemo u finale, je*iga izgubili smo, izgubi i real madrid, da smo prosli zelju imali bi finale na tusnju, finale do kojeg je dogurao i asmir sa dosta vise ulozenog novca. Borimo se za opstanak, a za to je iskljucivo kriv Jagodic, da je od starta sezone bio Petrovic, opstanak ne bi dosao u pitanje 100%..
Ja mislim da se ovom upravnom odboru i strucnom stabu treba dati jos jedna sezona.
Ako vec finansijski stoje kako treba (tako senco kaze), izmiruju obaveze, stabilizuju klub, zasto im ne dati jos jednu sezonu u klubu, jer ako petrovic na ovaj prelazni rok doda jos jedan, uvjeren sam u ligu za prvaka slijedece sezone i finale KUPa.
Atmosfera u ekipi odlicna, zasto je kvariti ?

Ove medije i autore narucenih tekstova nabijem na qrac.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Vidi se da si mlad decko nema sta, valjda nismo ludi prijevremeno vracati pare onome ko za taj sport isti ne cini apsolutno nista.Chinaglia je napisao/la:licno bih sve te pare od transfera "ulozio" u reprogram, da se taj proces malo ubrza, nesto ne vjerujem previse gradu, sve se nesto plasim da ce prije ili poslije prestat uplacivat pareSloboda neka zive od transe koju daje grad, sponzori, koje nabavi UO
realno, Slobodi je najbitnije isplatit reprogram, jer je to garant opstanka kluba, pa sve po cijenu ispadanja u cvajtu
Kad je drzava od milijardi poreza pdv i ostalog haraca ulozila u busjen trave barem za djecu??
Nego namet na fudbalera kosarkasa odbojkasa isti kao za radnika koji radi 8 sati. Dakle samo gule otimaju u svakoj pori i segmentu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Mujkanovic 99% ne ostajekatarakta je napisao/la:Koliko ja znam, Mujkanovic ostaje predsjednik, a Petrović trener

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
OkMejdanTz je napisao/la:Mujkanovic 99% ne ostajekatarakta je napisao/la:Koliko ja znam, Mujkanovic ostaje predsjednik, a Petrović trener
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ako podnesu izvještaj i ostave Ćelu nek ostane. Jel ima neko bolji prijedlog ko bi mogao biti preCjednik? Imena??
Koga god postavi faraon isti qurac.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Koga god postave a da nije aminovan zavrsice ko Meske.sviunapad1010 je napisao/la:Ako podnesu izvještaj i ostave Ćelu nek ostane. Jel ima neko bolji prijedlog ko bi mogao biti preCjednik? Imena??
A oni koji bi mogli nesto,poput Senada Dzambica kako organizacijski tako i finansijski ne zanima ih Sloboda ni sekunde. Ybg
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Beduin
- Kontakt:
Bingo zna kako napraviti pare, sva njegova filozofija se vrti oko profita. Da je vidio pare u Slobodi, na bilo koji nacin da ih napravi on bi davno se prihvatio tog posla, dakle, ocito da i sam zna koliko krokodila se vrti oko ove male bare i kolilo jos ljudi bi morao dugorocno ispostovati i slusati njihove prijedloge, talove, zaduzenja i jos masu toga.
Sa druge strane, biznis je rasprostranio na cijelu drzavu, pa mozda nece da se "zamjeri" kupcima na bilo koji nacin, samo onako hipoteticki govorim.
Ja ga razumijem, iako mi je zao sto nemamo neke koristi od njega, a ovaj grad je zasluzio to, biznis je i pokrenuo odavdje. Ali eto daje ovog gradu na drugi nacin, BCC, ZOO vrt i drugo, kad nece kroz sport.
Sa druge strane, biznis je rasprostranio na cijelu drzavu, pa mozda nece da se "zamjeri" kupcima na bilo koji nacin, samo onako hipoteticki govorim.
Ja ga razumijem, iako mi je zao sto nemamo neke koristi od njega, a ovaj grad je zasluzio to, biznis je i pokrenuo odavdje. Ali eto daje ovog gradu na drugi nacin, BCC, ZOO vrt i drugo, kad nece kroz sport.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slobodi treba posten i sposoban covjek da je vodi dok nekada ne dodjemo do zakona o sportu i sportskim kolektivima ako ikada se izglasa taj zakon, a ne neki ljakse kome je brat poslao konvoj robe iz Njemacke da podijeli selu a on svu robu prodao i poceo biznis (bingo) i brat ga se odrekao i jos trebaju da nam profiteri vode klubove, bolje da se ugasimo.....eno mu Zeljo, Zrinjski, Siroki pa nek tamo ulaze profiter u klubove koje mu vode kolege profiteri i onako Sloboda nema nikakve sanse da ista osvoji dok se ne desi zakon o sportu i uredi liga, dok se ne napravi udruzenje prvoligasa i da kriminalni savez sa sudijskom oraganizacijom ne kroji tabele.....dakle dovesti sposobnog covjeka koji ima mozga za organizaciju, uvesti sistem da se zna ko sta radi i da postoji odgovornost svakog uposlenika kluba za ucinjeni ili neucinjeno.......Petrovica obavezno ostaviti, boljeg necemo i nemozemo trenutno naci....
-
- Kontakt:
Slobodi treba posten rad.
Treba nam ulaganje u strucni kadar u omladinskom pogonu, jer mi igrace ne mozemo dugorocno kupovat nego proizvodit. Pa zivjet od njihove prodaje.
Treba nam sta se sa igracima potpise i ispostovat, ako ne mozes ispostovat nemoj ni potpisivat.
Al prije svega posten rad.
Treba nam ulaganje u strucni kadar u omladinskom pogonu, jer mi igrace ne mozemo dugorocno kupovat nego proizvodit. Pa zivjet od njihove prodaje.
Treba nam sta se sa igracima potpise i ispostovat, ako ne mozes ispostovat nemoj ni potpisivat.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bas tako...pokrij se koliko imas ne stvarati dugove nove ne dugovat igracima polako cistiti dug raditi na duge staze .....pa kada bi se borili za opstanak jos deceniju....Ali ko ce to nema takvog u Tuzli.Sariel1987 je napisao/la:Slobodi treba posten rad.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj konacno Bonyja, ali da mu ostanu svi ovi sto su bili kod Mujaknovica i da se ukljuce svi da dodju novi sponzori. Ne trebamo zavisiti od jedne osobe i njegovih para vec dovesti svakog moguceg pa dao on 1000 KM ili 100000 KM. Treba to znati mudrije potrositi i imati bolje procjene.
Covjek je i sad tu. I bio je ranije. U svakoj garnituri gotov, Skupštini...tuzlak1987 je napisao/la:Daj konacno Bonyja, ali da mu ostanu svi ovi sto su bili kod Mujaknovica i da se ukljuce svi da dodju novi sponzori. Ne trebamo zavisiti od jedne osobe i njegovih para vec dovesti svakog moguceg pa dao on 1000 KM ili 100000 KM. Treba to znati mudrije potrositi i imati bolje procjene.
Niko, niko, samo Sloboda
Da glavni bude, a ne sa strane samo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
treba Azmira Husica vratit, pozvat covjeka, dogovorit se
Nerko Bony bi mogao, poznaje dobro situaciju u klubu, dugo je u ovim vodama, zna balansirati i ne bi letio pred rudu.....ne bi bio los izbor.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
A hoce li se prihvatiti ...Koliko mi je poznato jednom je odbio..
Mozda se sta promjenilo treba razgovarat sa covjekom.
Mozda se sta promjenilo treba razgovarat sa covjekom.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Tulumović, Mališić i još nekoliko firmi sponzoriše Slobodu zbog Binga.Beduin je napisao/la:Bingo zna kako napraviti pare, sva njegova filozofija se vrti oko profita. Da je vidio pare u Slobodi, na bilo koji nacin da ih napravi on bi davno se prihvatio tog posla, dakle, ocito da i sam zna koliko krokodila se vrti oko ove male bare i kolilo jos ljudi bi morao dugorocno ispostovati i slusati njihove prijedloge, talove, zaduzenja i jos masu toga.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.