Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Drugi direktna crveni karton u kratkom roku. OK je to.messilla je napisao/la:Cetiri utakmice suspenzije za Roberta.I onda kaze sto ljudi dajvaju. Ali dobro, da se izvinio na twitteru, ne bi dobio kaznu.
Pa Pjanic prekucao prvo poluvrijeme protiv Reala prošle godine. Šta li si ti gledao ko zna. Drugo poluvrijeme se Juventus raspao zbog nekih problema u svlačionici.leorey je napisao/la:Kazu da planiraju zaraditi 100M od prodaje ovo ljetoRiziko je napisao/la:Pa dovešćemo Grizmana iz Atletiteka, teško da im možemo i Kokea ovo ljeto uzeti.
Rakitić i Pjanić maltene isti igrači, nema potreba za Miralemom.
Nešto mi je prevliki hajp oko tog Artura, ali ajd, dobrodošao.
Nadam se povratku Roberta u vezni red, dovođenje desnog beka.
Mislim da je Alkaser bivši, pošto Grizman dolazi.
Rafinja, Alkaser, Gomeš, biće nekih novaca.![]()
Ja kazem ako bude 50M nek se udaraju nogom u guzicu.
Sto se tice Pjanica, imam slicno misljenje, nije on nesto posebno bolji igrac od Rakitica ako cemo realno. Plus ima taj gen u sebi da se sasere u vaznoj utakmici. Kad se sjetim njega s Rejalom prosle godine.![]()
Platiti recimo 80M i prodati Rakitica za njega bila bi cista ludost. Nikakva veca klasa on nije od njega.
Za Eriksena je jasno da ne moze na 6 vec na Iniestinu poziciju, ali samo ako Coutinha gurnes na krilo. Ali je to onda preofanzivno i nema smisla.
Skratit ce kaznu nakon zalbe na jednu utakmicu(koliko i treba) i onda ce ispasti da smo povlašteni. Same old, same old.messilla je napisao/la:
Jedna vs četiri utakmice. Isti sudija.
Ma nama treba zvucnije ime, igrac dokazan u velikim utakmicama ( a u ovom trenutku Pjanic zvucnije ime od Rakitica sigurno nije). jer je potreban za Europu a ne da se opet neko steli 2 godine pa da ga cekamo.jasmin10 je napisao/la:Pa Pjanic prekucao prvo poluvrijeme protiv Reala prošle godine. Šta li si ti gledao ko zna. Drugo poluvrijeme se Juventus raspao zbog nekih problema u svlačionici.leorey je napisao/la:Kazu da planiraju zaraditi 100M od prodaje ovo ljetoRiziko je napisao/la:Pa dovešćemo Grizmana iz Atletiteka, teško da im možemo i Kokea ovo ljeto uzeti.
Rakitić i Pjanić maltene isti igrači, nema potreba za Miralemom.
Nešto mi je prevliki hajp oko tog Artura, ali ajd, dobrodošao.
Nadam se povratku Roberta u vezni red, dovođenje desnog beka.
Mislim da je Alkaser bivši, pošto Grizman dolazi.
Rafinja, Alkaser, Gomeš, biće nekih novaca.![]()
Ja kazem ako bude 50M nek se udaraju nogom u guzicu.
Sto se tice Pjanica, imam slicno misljenje, nije on nesto posebno bolji igrac od Rakitica ako cemo realno. Plus ima taj gen u sebi da se sasere u vaznoj utakmici. Kad se sjetim njega s Rejalom prosle godine.![]()
Platiti recimo 80M i prodati Rakitica za njega bila bi cista ludost. Nikakva veca klasa on nije od njega.
Za Eriksena je jasno da ne moze na 6 vec na Iniestinu poziciju, ali samo ako Coutinha gurnes na krilo. Ali je to onda preofanzivno i nema smisla.
Pjanic je klasa u odnosu na Rakitica. Igrač kakav je potreban Barceloni. Diktira tempo, ima odličan pas, trči puno. Jednostavno poslije Verratija je najbolje rješenje.
I bi tako.Ide otkup gotovo sigurno.I sam Rafinha želi ostat.Izgleda kao igrač koji bi bez problema mogao igrat značajne minute u ovoj Barceloni.SiamoNoi je napisao/la:Lillard je napisao/la:Dobrodošao brate, zadovoljstvo je ponovno dijelit svlačionicu s tobom. Želim ti sve najbolje u tvojoj novoj etapi i da pokažeš svu magiju koju tvoje noge imajuIcardi bi najvise od njega trebao profitirat.
Koliko si siguran? 35 miliona je ozbiljna cifra.SiamoNoi je napisao/la:I bi tako.Ide otkup gotovo sigurno.I sam Rafinha želi ostat.Izgleda kao igrač koji bi bez problema mogao igrat značajne minute u ovoj Barceloni.
Spalletti ostaje trener i Rafinha mu je valjda i najveca želja.messilla je napisao/la:Koliko si siguran? 35 miliona je ozbiljna cifra.SiamoNoi je napisao/la:I bi tako.Ide otkup gotovo sigurno.I sam Rafinha želi ostat.Izgleda kao igrač koji bi bez problema mogao igrat značajne minute u ovoj Barceloni.
Ne otkupit ga bi bio žešci fejl za kojeg ne vidim kako će se desit.Isto bi bilo kad ne bi Cancela otkupili od Valencije,ali tu već nisam baš toliko siguran kao za Rafinhu da ide otkup.Ne može si Inter priuštit da ostane bez njega.Your contract is on loan until June 30th. Would you like to continue at Inter next season?
“It does not depend on me. I came to Inter with an option to buy. I am very happy here. Like I said, Barcelona will always be my home and it is the best team in the world but I am very happy now. I have great teammates and feel very good. I have only been there for three months but it is like I have been here for years based on how the fans and my teammates treat me. I want to continue here but it is not up to me. Inter and Barcelona will decide.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.