FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Samo da poselamim muhu brata i čestitam na osvajanju kupa,.Fino sam ti ja rekao nedavno da ne može tamo neka Krupa imati jednake šanse za Željom u finalu,.
- diplomatija
- Kontakt:
Trofej je trofej pa makar bio i onaj u Zupci na turniru i cestitke, nismo nista osvojili PET godina, boga mi nije lahko nista ni osvojiti, nadam se da ce ovo biti uvod u šampionsku titulu sljedece godine pa sve do 1921 i usput da se najebem majke onom surkovicu zbog doživljaja prvog gola želje
Drzat Zeca na tribini a Ramovica na klupi je bilo ubistvo bez predrasuda.
Zabi ga i Sinan, zaslužio je 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Mahalac1987
- Kontakt:
Sto ovako LzP niste igrali sve vam po spisku
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Mozda je i pao teret s ledja. Ako je tako onda ekipi treba svjeza krv. Ova nije sampionska.LjoZee je napisao/la:Sto ovako LzP niste igrali sve vam po spisku
- Neandertalac
- Kontakt:
Bravo za partiju danas. Kako god, trofej je trofej.
FK Željezničar, najtrofejniji i najveći klub BiH!
FK Željezničar, najtrofejniji i najveći klub BiH!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nek' i ovi igrači dignu kakav trofej, izgleda da im je pravo drago zbog ovoga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo momci, hajde valjda ovo znači da smo pročepili s trofejima, sljedeće sezone i tu titulu napasti.
Cestitam mojoj braci kup.Uzivajmo.
Kakva su ovo dva trofeja, jesu li nam ovo i ligaški dali? 
Adzemu je sezona bila zadovoljavajuca.
Uhljebio se čovjek,ne bi on nigdje.
Uhljebio se čovjek,ne bi on nigdje.
Svaka cast, steta sto se nije igralo i u ligi ovako
Ako Amar nece biti trener, onda nek Adzem ostane , bolje nego izmisljat nekakve trenere od petrovica, kostica itd.
Ako Amar nece biti trener, onda nek Adzem ostane , bolje nego izmisljat nekakve trenere od petrovica, kostica itd.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Napravite sliku Mismovica s peharom, u stilu Amara
Vidi Misimovica sto skakuce oko trofeja da se slika 
Zadnja izmjena: IskraB, dana/u 09 maj 2018, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Instagram profili pulena ce goriti veceras 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pobjednik Kup-a BiH dobija prelazni pehar i pehar u trajno vlasništvo.Raonffa je napisao/la:Kakva su ovo dva trofeja, jesu li nam ovo i ligaški dali?
Definitivno, to sam mislio i prije, a mislim i sada.irfo je napisao/la:Svaka cast, steta sto se nije igralo i u ligi ovako
Reakcija Manijaka kada su igraci prilazili da se pozdrave sve govori !
UPRAVA NAPOLJE
UPRAVA NAPOLJE
Nisam vidio, sta bi?Izzo1921 je napisao/la:Reakcija Manijaka kada su igraci prilazili da se pozdrave sve govori !
UPRAVA NAPOLJE
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.