FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 19:44

irfo je napisao/la: Ne treba pitarima dat da igraju na Grbavici ako ne budu mogli na Kosevu, nek idu u Zenicu ko ih yebe
Ma mijenjat će domaćinstvo ako se potrefi da trebaju igrati domaću na Koševu tih dan ili dva kad Šerifovićka pjeva gore.

Vjerovatno bi se i mi, teoretski, mogli ugurati u raspored gore na Koševu, ne vjerujem da će taj koncert išta poremetiti.

Taj koncert svakako pada u subotu, tako da ne vidim što se ne bi moglo igrati gore, al' nejse hajde yebo to, ne zanima nas :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 09 maj 2018, 19:48

Izzo1921 je napisao/la::kafa:

slika
Haj ti ciku! Ti se nasao Misketu prekrizavati glavu mamlaze...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 maj 2018, 19:49

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la: Ne treba pitarima dat da igraju na Grbavici ako ne budu mogli na Kosevu, nek idu u Zenicu ko ih yebe
Ma mijenjat će domaćinstvo ako se potrefi da trebaju igrati domaću na Koševu tih dan ili dva kad Šerifovićka pjeva gore.

Vjerovatno bi se i mi, teoretski, mogli ugurati u raspored gore na Koševu, ne vjerujem da će taj koncert išta poremetiti.

Taj koncert svakako pada u subotu, tako da ne vidim što se ne bi moglo igrati gore, al' nejse hajde yebo to, ne zanima nas :D
mora priprema biti bar 3-4 dana prije za koncert a i teren poslije koncerta bude u katastrofalnom stanju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Izzo1921
Kontakt:

Post Postao/la Izzo1921 » 09 maj 2018, 19:51

kolezeljovac je napisao/la:

slika
Haj ti mamlaze na lobotomiju tamo ipak placaju pisanje po forumu ovdje ces ostati praznih dzepova :wave:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 09 maj 2018, 19:51

Puna podrska upravi, ekipi, klubu sve zajedno u svim buducim prilikama i neprilikama koje nas sve zajedno cekaju.
- Zeljeznicar -

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 09 maj 2018, 19:54

Izzo1921 je napisao/la:

slika
Haj ti mamlaze na lobotomiju tamo ipak placaju pisanje po forumu ovdje ces ostati praznih dzepova :wave:
Peti post stavljas na forum i ti bi nekog tjero!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 09 maj 2018, 19:57

Nakotilo se mamlaza na ovom forumu, ista prica ko prije godinu-dvije.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Izzo1921
Kontakt:

Post Postao/la Izzo1921 » 09 maj 2018, 19:58

Libo te tuki ne glumi dezurnog policajca da od moderacije nebi dobio po nosu neces ti uredjivati forum i odlucivati ko ce sta pisati ako ti se ne svidja preskoci post ili se odjavi ti opce poznat na forumu bi da uredjujes malo :shhh:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 09 maj 2018, 20:00

U svakom slucaju jos jedan jako vrijedan trofej u vitrinama !
- Zeljeznicar -

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 09 maj 2018, 20:04

Samo se nadam da osvojen kup ne znači ostanak adzema. Duple nas je koštalo njegovo neznNje. Trao je 12-13 igrača srijeda subota a imao na raspolaganju bar još 5 približne kvalitete, a na našim groznim terenima tempo dvije tekme u sedam dana je neizdrživ.

Uprava nek kako zna i umije dovede dobrog trenera zahvali se 4-5 dovede ciljano 2-3 igrača i idemo na titulu.
Ako ne mogu dovesti trenera nek prepuste mjesto nekome ko može.
Dok je ovaj gremlin trener mene Grbavica neće vidjeti previše je to živaca.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 09 maj 2018, 20:06

Ljudi Kodro novi trener Loading 80%!

Fidelitoo
Kontakt:

Post Postao/la Fidelitoo » 09 maj 2018, 20:07

Fkt me uzasno zanima sta zamjeramo ovoj upravi? Ja zamjeram trenere I ako u prvi mah cinilo se kao dobra rijesenja kostic,petrovic,adzem. 90% raje je ovdje svrsavalo na njihove dolaske.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 20:10

irfo je napisao/la: mora priprema biti bar 3-4 dana prije za koncert a i teren poslije koncerta bude u katastrofalnom stanju
Al' znaš šta je fol, što se prve utakmice 12.jula :mrgreen: :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 maj 2018, 20:12

Raonffa je napisao/la:
irfo je napisao/la: mora priprema biti bar 3-4 dana prije za koncert a i teren poslije koncerta bude u katastrofalnom stanju
Al' znaš šta je fol, što se prve utakmice 12.jula :mrgreen: :mrgreen:
dobro je onda, bit ce nama gotov teren, a oni nek se snalaze po livadi :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 09 maj 2018, 20:15

Danas se pokazalo koliko naša ekipa stvarno može i nekako ne mogu da povjerujem da nas je ova ista Krupa prije par dana u ligi bukvalno nagazila. To je čisti dokaz (ne)kvaliteta trenera...

Lično sam za Brku, kao i 99 % ostalih, ali ukoliko je to trenutno "nemoguće" volio bih na mjestu trenera vidjeti Mešu. Bilo ko drugi mi ne ulijeva nikakvo povjerenje i nadu da bismo konačno mogli izaći iz ovog sistema toplo-hladno.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 09 maj 2018, 20:16

Mahalac1987 je napisao/la:Danas se pokazalo koliko naša ekipa stvarno može i nekako ne mogu da povjerujem da nas je ova ista Krupa prije par dana u ligi bukvalno nagazila. To je čisti dokaz (ne)kvaliteta trenera...

Lično sam za Brku, kao i 99 % ostalih, ali ukoliko je to trenutno "nemoguće" volio bih na mjestu trenera vidjeti Mešu. Bilo ko drugi mi ne ulijeva nikakvo povjerenje i nadu da bismo konačno mogli izaći iz ovog sistema toplo-hladno.
Nista od Osima, Kodro vjerovatno novi nakon zadnjeg kola!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 20:18

Čuj Kodro, nemam ništa protiv Mehe, naprotiv smatram da je ok trener, al' kad nije uspio u Sarajevu, zašto bi uspio kod nas?

Vjerovatno Papac ima neke veze sa tim eventualnim angažmanom, pretpostavljam da je on dobar sa Mehom još iz doba reprezentacije i one borbe protiv Saveza.

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 09 maj 2018, 20:20

Raonffa je napisao/la:Čuj Kodro, nemam ništa protiv Mehe, naprotiv smatram da je ok trener, al' kad nije uspio u Sarajevu, zašto bi uspio kod nas?

Vjerovatno Papac ima neke veze sa tim eventualnim angažmanom, pretpostavljam da je on dobar sa Mehom još iz doba reprezentacije i one borbe protiv Saveza.
Slažem se u potpunosti
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 09 maj 2018, 20:22

Raonffa je napisao/la:Čuj Kodro, nemam ništa protiv Mehe, naprotiv smatram da je ok trener, al' kad nije uspio u Sarajevu, zašto bi uspio kod nas?

Moze biti, ali haj ga znaj.... Mada Sarajevo nas je ubilo s njim na Grbavici kad je Dulja igrao, nije on tako lose imao rezultate... Ne znam vidjet cemo, Servette je odlicno vodio... Navodno se nudio i on, a nasi kao nemaju nista protiv..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2018, 20:29

Moze biti, ali haj ga znaj.... Mada Sarajevo nas je ubilo s njim na Grbavici kad je Dulja igrao, nije on tako lose imao rezultate... Ne znam vidjet cemo, Servette je odlicno vodio... Navodno se nudio i on, a nasi kao nemaju nista protiv..
Doduše, to si upravu, on je bio trener Sarajeva one sezone kad su oni uzeli titulu, nije on imao puno poraza na klupi Sarajeva, možda par, al' ga je koštalo ono ispadanje iz Kupa od Borca, yebiga imalo je Sarajevo tad baš jaku ekipu, dupla je bila realnost.

Kasnije je napravio još jedan kiks u ligi i dobio nogu, al' mislim da tu rezultati nisu bili jedini problem.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.