u Tuborg ne smiju, sećija rezervisanaZip je napisao/la:Gdje se slavi?

u Tuborg ne smiju, sećija rezervisanaZip je napisao/la:Gdje se slavi?
Eisenbahner1921 je napisao/la:Pored titule koju je osvojio Zrinjski te trofeja kupa koji je osvojio Zeljeznicar, cestitajmo i FK Sarajevo na fenomenalno odradjenim pripremama u Antaliji ove godine !
šta ti je strah i trepet Antalije , pirati s KoševaEisenbahner1921 je napisao/la:Pored titule koju je osvojio Zrinjski te trofeja kupa koji je osvojio Zeljeznicar, cestitajmo i FK Sarajevo na fenomenalno odradjenim pripremama u Antaliji ove godine !
Nemas razlog. Ti si ljepsa...rasavoje je napisao/la:Ljubomorna sam.
Kakav si ti komad budale.belosevic28 je napisao/la:Nemas razlog. Ti si ljepsa...rasavoje je napisao/la:Ljubomorna sam.
ih kad vidite nove dresove...odma u šok-sobu...Goosman je napisao/la:A nagrada za najbolju opremu ide..........
fk sarajevo!
Cestitamo!
Muhi cestitke na kupu. A ti ljupka pohiti mu u zagrljaj višeMocMahale444 je napisao/la:Bice bolje.rasavoje je napisao/la:Ljubomorna sam.
ne moze bolje od ovogGoosman je napisao/la:A nagrada za najbolju opremu ide..........
Strumfovi nagrada za najgore dresove u zadnjih 10 godina minimum.Goosman je napisao/la:A nagrada za najbolju opremu ide..........
fk sarajevo!
Cestitamo!
Jel original ovobihuzur je napisao/la:ne moze bolje od ovogGoosman je napisao/la:A nagrada za najbolju opremu ide..........![]()
Ovo je poslijeratni, kad su se pokusali vratiti korijenima i bili NKsviunapad1010 je napisao/la:Jel original ovobihuzur je napisao/la:ne moze bolje od ovogGoosman je napisao/la:A nagrada za najbolju opremu ide..........![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Kompromis, laszlo, mosarajvosa83, NeSamSafetee, rishovski, Suki46 i 35 gostiju.