Kažu štrumfovi odlican dres kardioloskibihuzur je napisao/la:Ovo je poslijeratni, kad su se pokusali vratiti korijenima i bili NKsviunapad1010 je napisao/la:Jel original ovobihuzur je napisao/la: ne moze bolje od ovog![]()
![]()

Kažu štrumfovi odlican dres kardioloskibihuzur je napisao/la:Ovo je poslijeratni, kad su se pokusali vratiti korijenima i bili NKsviunapad1010 je napisao/la:Jel original ovobihuzur je napisao/la: ne moze bolje od ovog![]()
![]()
Hvala za cestitke, nemoj mi Ljupke ima drugihsviunapad1010 je napisao/la:Muhi cestitke na kupu. A ti ljupka pohiti mu u zagrljaj višeMocMahale444 je napisao/la:Bice bolje.rasavoje je napisao/la:Ljubomorna sam.
![]()
Prpa jel muha strah te da nije Ljupka trandzaMocMahale444 je napisao/la:Hvala za cestitke, nemoj mi Ljupke ima drugihsviunapad1010 je napisao/la:
Muhi cestitke na kupu. A ti ljupka pohiti mu u zagrljaj više
![]()
![]()
ma jok nijesviunapad1010 je napisao/la:Prpa jel muha strah te da nije Ljupka trandzaMocMahale444 je napisao/la:Hvala za cestitke, nemoj mi Ljupke ima drugihsviunapad1010 je napisao/la:
Muhi cestitke na kupu. A ti ljupka pohiti mu u zagrljaj više
![]()
![]()
ceri moja muhamedu dal da te dam,rasavoje je napisao/la:Ne me svojatati.
Šta misliš bil mogo zbarit Lanu Prlić?Rigoletto je napisao/la:
a dje da nadjem takvog?rasavoje je napisao/la:Nadji ti meni nekog finog hairliju, pusti forumase.
Imam ja jednog jarana u Mostaru.bihuzur je napisao/la:a dje da nadjem takvog?rasavoje je napisao/la:Nadji ti meni nekog finog hairliju, pusti forumase.
Zna li kreciti?Penaltiky je napisao/la:Imam ja jednog jarana u Mostaru.bihuzur je napisao/la:a dje da nadjem takvog?rasavoje je napisao/la:Nadji ti meni nekog finog hairliju, pusti forumase.
Četkom i valjkom.bihuzur je napisao/la: Zna li kreciti?
Samo kamenicebihuzur je napisao/la: Zna li kreciti?