NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
E ako je neko morao usrati, nek' je ovaj napuhanko 
Odlicna utakmica. Strasno los playcalling Sixersa u cetvrtoj, imali su upper hand.
Saric je odlican.
Saric je odlican.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovo je faul nad Embiidom 
Kakav mudonja je Terry 
- branimir85
- Kontakt:
odlična tekma,šteta što se serija ne nastavlja
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kakva je ovo akcija n kraju???
je#es trenera koji ispuca sve TO, kod Philla Jacksona se ne sjecam da mu je falilo TO, tekma se zavrsi sa min 2 ili min TO koji mu ostane ne iskoristen
Steta jer smo prosuli jos jednu utakmicu u kojoj smo nadigrali Boston. Ali nema veze, ogromno iskustvo, prezadovoljan prvim playoffom ove ekipe kao i kompletnom sezonom.
Kelti cestitke
Kelti cestitke
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:
Kelti cestitke
Vidimo se i dogodine aBd, i puno zdraviji nadam se, tek prvi od mnogih okršaja u narednim godinama
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Regularna sezona stvarno je nepotrebna , navela me je na pogrešna razmišljnja
Prije početka sezone sam vidio GSW i HOU u finalu zapada i CLE i BOS u finalu istoka , opet GSW i CLE u finalu po 4x za redom
i GSW kao osvajaće 3 od 4 i Lebron 3 od 9 ( ovo da se ukopim u 90% forumaša da "hejtam" )
Prije početka sezone sam vidio GSW i HOU u finalu zapada i CLE i BOS u finalu istoka , opet GSW i CLE u finalu po 4x za redom
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
If the Celtics beat the Sixers in this series I will buy a cemetary plot, dig the hole, go down into it, and literally roll over in my grave.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Drago mi je što 76ersi nisu prošli samo zbog Embiida. Od jednog od najsimpatičnijih likova u NBA ligi do jednog od najantipatičnijih u nešto manje od godinu dana. To ne može svako.
Bostonu svaka čast. Bez Haywarda i Irvinga su došli do finala Istoka. BS je mađioničar.
Bostonu svaka čast. Bez Haywarda i Irvinga su došli do finala Istoka. BS je mađioničar.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:If the Celtics beat the Sixers in this series I will buy a cemetary plot, dig the hole, go down into it, and literally roll over in my grave.
Ko je?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
PotpisujemMonolog je napisao/la:Drago mi je što 76ersi nisu prošli samo zbog Embiida. Od jednog od najsimpatičnijih likova u NBA ligi do jednog od najantipatičnijih u nešto manje od godinu dana. To ne može svako.
Jel ovo neka zajebancija da Brad nije dobio ni jedan glas 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
A Casey ce dobit vjerovatno nogu uskoromiki_92 je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija da Brad nije dobio ni jedan glas
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ma smijesno, jucer sam to vidio, 8 trenera dobilo glasove Stephens nije, izgleda da nije omiljen medju kolegama.miki_92 je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija da Brad nije dobio ni jedan glas
SteVens jbem ga,RollsRoyce je napisao/la:Ma smijesno, jucer sam to vidio, 8 trenera dobilo glasove Stephens nije, izgleda da nije omiljen medju kolegama.miki_92 je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija da Brad nije dobio ni jedan glas
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Joj ja ga sve vrijeme s ph pisem, nesto sam uvjeren bio da se tako pise xdLillard je napisao/la:SteVens jbem ga,RollsRoyce je napisao/la:Ma smijesno, jucer sam to vidio, 8 trenera dobilo glasove Stephens nije, izgleda da nije omiljen medju kolegama.miki_92 je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija da Brad nije dobio ni jedan glas
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad sam ja govorio da neće prismrdit COTYmiki_92 je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija da Brad nije dobio ni jedan glas
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.